Северно сияние над небето в Северна Америка

Според НАСа е следствие на геомагнитна буря
13 окт 2021 20:53, Петя Славова
17

Необичайно явление - северно сияние в небето над Северна Америка. Ярката светлина е заснета в различни части - от северните щати на Америка, до Канада и Великобритания, предава Bulgaria ON AIR.

Според НАСА явлението е следствие на геомагнитна буря. Зеленото сияние беше видимо няколко часа след залез слънце.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
Борисов преди 2 години
Радев е виновен! И Путин!
6
0
 
0
 
! Отговори
До ОК преди 2 години
Ами и аз това се опитвах да им обясня, но 2 пъти ме изтриха. Явно не правят разлика между паралел и меридиан. Лондон и Ванкувър са приблизително на един и същи паралел, но ги дели почти половината земно кълбо. Ама с недоучили "професори" на глава не се излиза. Още по-малко с преписвачите от днес.бг.
5
1
 
1
 
! Отговори
До 6 преди 2 години
"Великобритания е доста по-на север от нас и може би виждат и те Северно сияние, ако магнитната буря е била силна." - От Великобритания няма как да видиш небето над северните щати на Америка и Канада, защото ги дели 6000 км. разстояние, а и Земята все пак е кръгла. Просто намиcиpkитe от днеса им липсват елементарни знания, които гугъл преводача не може да компенсира. Та явно става дума за Британска Колумбия в Канада, ама с купена диплома, па макар и по журналистика, няма как да са чували за нея.
4
2
 
1
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 2 години
Путин е изстрелял няколко хипер...звукови ракети Циркон пез Севрния полюс,за подгряване на...свободните електрони и...опитната Коледна елха...светна
3
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А може и да е Божие предупреждение да спрете с ковид - фашизма!
2
2
 
4
 
! Отговори
Нане преди 2 години
Нибиру иде... А краваристанци...)))
1
2
 
9
 
! Отговори
Накой преди 2 години
Необичайно?? Нищо необичайно няма. Има силно магнитно изригване от слънцето тези дни. Ако и навигациите ви не работят добре не се учудвайте :)