Доста глупави неща, които правим на почивка

Правим хиляди снимки
10 сеп 2014 08:09, Михаела Лазарова
7
Доста глупави неща, които правим на почивка
Снимка: freeimages.com

Всички сме ходили на почивка, екскурзия или просто разходка из непознати места. Преживяването е приятно, смяната на обстановката и климата се отразяват благоприятно, обогатяваме културата си като се запознаваме с обичаите, кулинарните изкушения и архитектурни наследства на другите народи. Резултатът почти винаги е приятен спомен и добро настроение. 

Но има някои неща, които всички ние правим, докато сме във ваканция или на екскурзия. Забавно е как хората си приличат по тези белези без дори да се познават. Кои са най-глупавите неща, които ако не всички, то поне повечето от нас правят, докато са на почивка? 

Купуваме безполезни сувенири 

Едно от нещата, които сме готови да се закълнем, че всички правят е да си купят излишни прахосъбирачки, каквито са сувенирите. Ако не сувенир, който да краси библиотеката или витрината на секцията в трапезарията, то поне магнит за хладилник всички имаме. 

В един момент домът ви се претъпква от предмети без никаква употреба, които се принуждавате или да изтикате на тавана, или да изхвърлите въпреки емоционалната стойност, която носят. 

Абсурдни модни грешки 

По време на екскурзия повечето от нас гледат да им е удобно и не се замислят много много за външния си вид. Измежду туристическите групи можете да видите какви ли не безвкусни облекла, анцузи, раздърпани стари тениски, съчетани в най-несъчетаемите цветове единствено в името на удобството.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: ваканцияпочивка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
бай хОй преди 9 години
Не, котенце анонимно. Коментари на хора, които имат достатъчно кинти, за да не ходят на екскурзии, а да си почиват самостоятелно. И да лющят всяка вечер ново мишле.
2
1
 
0
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 9 години
Отвратително гадни коментари на хора, които не са и помирисвали екскурзия - личи им отдалеч
1
0
 
4
 
! Отговори
бай хОй преди 9 години
Мише, и друга грешка можеш да направиш. Да се напиеш и да се събудиш като тиква - демек къркана и пълна със семе. И после да се погледнеш в огледалото, да видиш милата си и невинна муцунка състарена преждевременно от пиянство и разврат и да ахнеш: "Била съм пияна, не съм била съгласна. Била съм изнасилена." Само където това не е вярно....