Как мъжете и жените разбират любовта?

Двата пола гледат различно на секса и романтиката
9
Как мъжете и жените разбират любовта?
Снимка: outnow.ch

Откакто свят светува, мъжете все още намират жените за загадъчни, а жените все още се чудят защо мъжете са толкова емоционално затворени.

За съжаление няма генетичен план, който можем да следваме, за да разберем човека до себе си. Двата пола еволюират по различен начин емоционално през годините. Как и какви са основните различия и промени, за които трябва да знаем?

Мъжете и жените са се развили по различен начин.

Това е биологичен факт. В продължение на векове мозъците на мъжете се развиват по различен начин. Силният пол е ловувал, пазил е себе си, семейството от враговете. За да се справят с всички тези предизвикателства, мъжете е трябвало да загърбят съпричастността си.

Междувременно мозъците на жените се развиват много в други посоки. Жените раждали, полагали грижи за семейството.

Начинът, по който мозъците на мъжете и жените са се развили през вековете, определено играе роля в начина, по който те се свързват днес. Ето защо дамите често искат по-емпатичен диалог с мъжете си и представителите на силния пол често отнасят критики, защото нямат същия емоционален капацитет.

Мъжете и жените разбират различно секса и романтиката.

Тъй като мъжете се развиват без същата способност за емпатичен диалог като жените, двата пола често имат много различни мнения, когато става дума за определяне на значението на секса и отношенията. Например, повечето мъже вярват, че сексът и емоционалната близост са едно и също нещо.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
1
 
! Отговори
снайпера преди 6 години
Не съм решил нищо, предположих! Що не четеш правилно?
8
1
 
3
 
! Отговори
Надя Николова преди 6 години
До 6Би трябвало да е така от практична гледна точка,но всъщност не.Защо реши така?
7
2
 
2
 
! Отговори
Иванчо преди 6 години
В днешно време има само интереси, от страна на жената: - да живее отделно от родителите си, да е надарен под пъпа, да е Бизнес Мен тоест Богат и да е *** да ме вземе за да го правя на ***. От страна на мъжът:- да е красива в очите ми, да прави страхотни сви"рки, да ме обича и ако може да готви е върха. Времена и нрави.
6
1
 
4
 
! Отговори
снайпера преди 6 години
До Надя НиколоваА твоите са парите, налиии
5
7
 
1
 
! Отговори
славянин преди 6 години
Да ме извинят представителките на ''нежния'' пол, но емоционален човек означава първосигнален човек! В света, в който живеем, да си емоционален/първосигнален е голям твой минус!
4
2
 
10
 
! Отговори
Надя Николова преди 6 години
В днешно време има само интереси.
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
BX
2
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ВарАхме, карАхме и пак до там стигнАхме до "Мъжете са от Марс, жените - от Венера" на някой си Грей.
1
0
 
19
 
! Отговори
Виц преди 6 години
Момче и момиче се запознават; става работата бързо. На другия ден всеки разказва.Момичето на приятелките си:- Беше страхотно! Страхотно! Първо, един час любовна игра! После, един час същинската част! Накрая - един час ласки и разговори! Страхотно!Момчето на приятелите си:- Ужас! С тази вчера - ужас! Първо, един час не можа да ми стане! После, един час не можах да свърша! Накрая, един час не можах да заспя! Ужас!