5 съвета от порно звезда за хубав секс

Дайте приоритет на любовната игра
20
5 съвета от порно звезда за хубав секс
Снимка: Reuters

Мислите ли че получавате всичко, което искате в секса? А вашата половинка? Вероятно смятате, че всичко ви е ясно в игрите за възрастни. Е, според порнозвездата Джулия Ан има няколко основни грешки в секса, които дамите допускат често, вижте кои са.

Не давате приоритет на любовната игра

За жените любовната игра и натрупването на сексуално очакване са от ключово значение за постигане на крайната цел – оргазмът. Но за мъжете е достатъчно партньорката им да е навлажнена, за да пристъпят към половия акт.
Това не значи, че жената е готова, може би има нужда от още ласки, възбуда. Ето защо Джулия Ан съветва дамите да си създадат навика да говорят за желанията, за да направят любовната игра по-продължителна.

Споделете на половинката си какво ви е приятно, къде и как бихте искали да ви докосне, наблегнете на това, че държите на продължителната и интересна любовна игра. Това ще запали страстта помежду ви.

Не отделяте време

Въпреки че половият акт може да бъде идеалният финал за вас и партньора ви, Джулия Ан казва, че е нужно време, за да бъдете наистина интимни, да усетите всяко докосване и да се наслаждавате на тялото на другия. Много двойки пропускат тази част без да си дават сметка колко е важна за взаимоотношенията им.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каква ли "статия" да очакваме от Михаела? Име й излезе.
6
2
 
8
 
! Отговори
Много странно преди 6 години
Защо тук стоят коментари като 7 например - закани и обиди към конкретно лице,а са изтрити абсолютно безобидни майтапчийски коментарчета от снощи, в които нямаше нито една неприлична дума, заплаха или намек с циничен подтекст?
5
1
 
17
 
! Отговори
Трол Горянин преди 6 години
От кога порното има нещо общо със секса? Ако и аз пия разни хапчета , за да ти е твърд и да не свършваш и на всеки 2 кадъра спираме за по цигарка - не часове - с дни мога да жуля
4
10
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Плевнелиев ще го ебба жив и чисто гол в Халкидики под някоя маслина и отвреме навреме ще му мажа дупето със зехтин за да не се зачерви.
3
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мина полунощ. Вече вървим към събота сутрин :)Май че е по-добре да си лягаме, а?Нали казват, че утрото било по-мъдро от вечерта.
2
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защото не си попаднала на твоя партньор.
1
8
 
25
 
! Отговори
ква либовна игра бе преди 6 години
Колкото по-дълга е любовната игра толкова по-бързо мъжете свършват / изпразват се преждевременно !