4 неща, които мъжете трябва да разберат за брака

Жените усещат емоциите си по-дълбоко
26 мар 2020 05:30, Михаела Лазарова
10
4 неща, които мъжете трябва да разберат за брака
Снимка: Istock

Когато решите да се ожените за някого, вие сте напълно наясно, че бракът няма как да е перфектен и безоблачен през цялото време, докато смъртта ви раздели. Вероятността да се появяват поводи за спорове нараства с всеки изминал ден. Когато нещата след скандал се уталожат може често да си задавате въпроса „наистина ли обичам жена си?“

Ако очевидният отговор е „да“, мъжете трябва да разберат някои истински важни неща за брака и жените, които ще им помогнат да се свържат с тях на още по-дълбоко ниво.

Жената трябва да се чувства обичана

Ако искате да нямате проблеми в брака си, мъже, накарайте жените си да се чувстват истински обичани. Ако една жена се чувства несигурна в чувствата на съпруга си, тя става раздразнителна, съмняваща се, отмъщаваща, страдаща с всичките последствия от тези състояния. Да се чувства обичана е нещото, от което всяка жена дълбоко се нуждае и копнее да го получи във връзката си. Смисълът на брака за много жени е търсенето именно на уютното усещане за споделеност и обич.

Жените усещат емоциите си по-дълбоко

Мъжете често не разбират бурните реакции на жените, смяната на техните настроения, полярността на спонтанните им действия. За да бъде бракът успешен наистина е важно мъжката половина да прояви разбиране, че дамите изживяват всичко по-бурно заради женската си природа, подчинена на шеметната промяна на хормоните в различните дни от месеца.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


10
Още по темата: браксемействоинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
1
 
! Отговори
Щерю преди 3 месеца
5. Жената не е за разбиране, а за любов...
7
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
4 неща ли?
Параграф първи и единствен - Не се женете!
6
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Две неща са много, много по-важни.
1) Преди да сложи брачната халка, мъжът трябва да е проумял, че в семейството, което създава, той ще е опората, а не галеното синче на мама.
2) Жената трябва да почувства, че е уважавана от мъжа, когото е избрала за съпруг.
5
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
ей я пак тая с глупавите си теми, михаело намери си маж да те н***е!!
4
4
 
7
 
! Отговори
SS преди 3 месеца
4неща които жените трябва да проумеят.Бог е определил жената за помощник на мъжа ,а не равна на него.Жената трябва да може да готви,защото любовта на мъжа минава през стомаха,Да шие,и да изпълнява всичко в кревата.Жени спазвайте тия 4 неща и ще бъдете обичани.
3
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Да си губи човек времето с жени в 2020 е глупост.
2
1
 
7
 
! Отговори
хе преди 3 месеца
Ако всички мъже обичат жените си,това означава ,че никоя жена няма да изневерява.Много ме съмняват тези 4 неща,които разбрах.
1
0
 
12
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 3 месеца
хора бъдете сплотени обичайте семеиството си