Седмичен любовен хороскоп за 5 - 11 декември

Без истинско прозрение романтиката може да се изпари във въздуха
0
Седмичен любовен хороскоп за 5 - 11 декември
Снимка: Istock

В началото на декември всички представители на зодиака ще бъдат изправени пред предизвикателството да изчистят определени мисли от ума си и да стигнат до различна гледна точка по отношение на любовните въпроси. Това става под влиянието на пълнолунието в Близнаци, което ще се случи на 8 декември. Това пълнолуние също е в квадрат със заблуждаващия Нептун, карайки ни да осъзнаем лъжите, които си казваме за любовта, дори ако имаме основателни причини за тях.

Без истинско прозрение романтиката може да се изпари във въздуха. След това Венера влиза в Козирог в петък, за да ни напомни, че малко повече предпазливост в подхода ни към любовта може да не е лошо нещо.

Повече за всяка зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

В първите дни на новия месец е възможно да откриете някаква тайна, която променя цялостната ви представа за текущата ви ситуация в любовния живот. Може да се окаже, че човекът, към когото изпитвате емоции ви е лъгал за нещо или партньорът, с когото имате връзка. Но може да се окаже, че вие пък криете емоциите си към някого. Каквото и да е, в резултат на него мисленето ви за любовния живот със сигурност ще бъде различно през следващите дни. Венера също ще окаже влияние върху любовта ви, носейки промени и прозрения.

Телец

Телците нека бъдат по-бдителни, когато става въпрос за пари, тъй като звездите показват, че може да бъде разкрита информация относно финанси, свързани с партньора ви. Възможно е вие да печелите повече, но да смятате, че трябва да скриете този факт. Може би не сте искали финансовото несъответствие да се превърне в проблем във връзката ви. А може би партньорът ви не е коректен към вас. Какъвто и да е въпросът, може да се наложи да повдигнете темата във всеки един момент. Седмицата изглежда малко по-хубаво за необвързаните представители на зодията, пред които изникват възможности за нови срещи, флиртове.

Близнаци

Емоциите може да ви управляват тази седмица. Въпреки това може да почувствате, че относно любовта, разсъждавате по-логично от всякога. Хубаво би било да намерите баланса между двете. Пълнолунието във вашия знак на 8 декември ще помогне на онези от вас, които са във връзка, да проведат сантиментален разговор с партньора си относно това какво изпитвате един към друг, защо ви е хубаво да сте заедно и т. н. Същото пълнолуние ще ви помогне да сте абсолютно ясни за чувствата си. Ако сте необвързани, тази седмица може да привлечете партньор, който е едновременно умен и емоционално достъпен за вас или да започнете да търсите такъв тип човек. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


0
Още по темата: любовромантикаинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари