20-те най-популярнни начина за откриване на изневяра

Добре е да ги имате предвид
21 апр 2024 20:07, Теодора Драгоева
13
20-те най-популярнни начина за откриване на изневяра
Снимка: iStock

Съвременните технологии обаче улесниха и разкриването на прелюбодейците. И така, как се разкриват повечето подобни измами и кои са обичайните начини за залавяне на измамника?

Неверниците често имат високо мнение за себе си и вярват, че техните тактики за „скриване на аферата“ са по-добри от интуицията и доказателствата на официалната им половинка, която те са предали. Така че нека да видим как партньорите хващат изневеряващите си мъже/жени, както и кои са 20-те най-обичайни и популярни според статистиките начини да спипате сериозно обвързан човек в крачка.

Ето ги и тях::

1. Текстови съобщения и обаждания

Най-честият начин, по който хората откриват аферата на половинката си, е като прегледат телефона му/й за обаждания и текстови съобщения. Сигурно смятате, че всеки опитен измамник знае как да скрие следите си от есемеси и чатове, но повярвайте, повечето кръшкачи имат пропуски. Ако наистина измамниците триеха следите си, това нямаше да е най-честият начин за откриване на афери.

Цялата  статия можете  да прочетете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още по темата: изневяра
Още от Свободно време.
Седмичен любовен хороскоп за 22 - 28 април
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Продължение - накрая стана двама се карат трети печели. Междувременно по-голямата сестра на момчето се ожени, забременя, роди, взе апартамента на развелите се родители и ги изгони всичките на квартира.Лошото е, че изневярата не е престъпление, а е само морално укорима. И е много вероятно съдът да даде детето, апартамента, че и банковите сметки на виновника, особено ако това е майката. Иначе и мъжете, и жените са един дол дренки, кръшкачи има и от двата пола по равно.
10
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Един мой студент така разведе родителите си. Трябвало да ходят на море. Но на баща му в последния момент от работа му спрели отпуската - дошъл спешен проект. Вечерта лют скандал, в крайна сметка момчето и майка му тръгват сами със спален вагон. Майката, обаче, облечена с рокля с гол гръб и с чехли с високо токче, се запознала с някакъв във влака, сетне се натаковали, а момчето оставили цяла нощ да будува в коридора. Естествено, сетне казал на баща си и веднага бракоразводно дело.
9
0
 
2
 
! Отговори
Лична информация 4 преди 1 седмица
жена му вижда, че вместо в неговите cлunoвe е обут в дамски бuкuнu. Човекът бил при гадже и преди да си тръгне оттам бързо се облякъл в тъмното и не видял какво обува. Така че, когато кръшкате, внимавайте да не се окажете в комична ситуация.
8
0
 
2
 
! Отговори
Лична информация 3 преди 1 седмица
при бракоразводно дело. Други такива агенции обаче изпращат като свидетел в съда своя служител, който е събрал информацията. Дано не ви се наложи да ползвате такива услуги, но имайте предвид тази подробност. Трета история - нея знам от мой познат, който бегло познава човека, развел се поради една много смешна причина.Веднъж се прибрал по-късно и докато разказвал на жена си версията, която бил измислил, си събличал дрехите, с които е бил на работа. Когато си сваля панталоните обаче, жена му вижда
7
0
 
2
 
! Отговори
Лична информация 2 преди 1 седмица
Видяха, че съм в стаята и бързо ме отпратиха.Не знам какво е било продължението, защото след години, когато питах мама, тя ми отговаряше, че не си спомня тази история. Онези хора не са се развели и до днес са си заедно. Друга история - преди време съседка, омъжена от 4 години усетила, че мъжът й има паралелна връзка и го беше разобличила чрез детективска агенция. От нея разбрах, че някои от тези агенции предоставят събраната за клиента информация, но не свидетелстват в съда при
6
0
 
2
 
! Отговори
Лична информация 1 преди 1 седмица
Бях дете, когато случайно чух как мама и още една жена, съпруга на приятел на баща ми, коментираха как жената на трети техен общ приятел се върнала по-рано от работа и заварила мъжа си (университетски преподавател) с жената на четвърти човек от тяхната компания. И двамата били по бельо. Изумената съпруга подгонила другата жена и искала да я избута вън от апартамента така като е по бельо, но мъжът успял да ги възпре. Той пък бил по ***. И в този момент мама и другата жена видяха, че аз съм в
5
3
 
7
 
! Отговори
Ща ти кажа, како. преди 1 седмица
Пропуснали сте врачка....Особено ефективно и неопровержимо.
4
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Страх, мания за контролиране на партньора, маниакална ревност!
3
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Ако не гълтате и не давате вгз, изневерява ви. Край
2
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Венерическото заболяване било начин? Аз все си мислех, че е следствие.
1
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Просто Киро и Лена мустака на парапета :)))