Лейди Гага минава на спешна диета

Певицата качила близо 12 килограма с пица и паста
Обновена: 21 сеп 2012 13:32 | 21 сеп 2012 13:30,
302
Лейди Гага минава на спешна диета
Пищните форми на Гага изумиха и най-върлите ѝ фенове. Снимка: Splash news

Преди дни Лейди Гага скандализира феновете си по време на концерта си в Амстердам, и то не с това, че запали марихуана на сцената и взе да обяснява какъв фен е на тревата, а заради това, че се появи видимо напълняла.

В ново интервю на радиоводещия Елвис Дюран 26-годишната певица призна, че наскоро „се е сдобила" с допълнителните килца.

"Вече съм на диета заради тези 12 килограма, които качих, преди да тръгна на турнето. Аз наистина не се чувствам зле с формите си дори и за секунда, но все пак трябва да мина на строг хранителен режим. Това е трудно, защото шоуто ми е доста енергично", сподели тя.

Гага обвинява за новите си пищни форми ресторанта на баща си Джо Германота.

"Обичам да ям паста и пица. Аз съм италианско момиче в Ню Йорк. Италианската храна е толкова вкусна, че качвам по 2 килограма всеки път, когато се храня там, а пък на баща ми му е много приятно, когато вечерям в неговия ресторант", разкрива Гага.

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


302
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
165
4
 
0
 
! Отговори
Пенко преди 11 години
До 282 - коментарът ти е обиден за Руслан Мъйнов.
164
2
 
1
 
! Отговори
Мистър Гугу преди 11 години
И аз от година и нещо съм на диета, че не мога да си намеря работа, ама никъде не видях да го пише
163
0
 
3
 
! Отговори
Gaga Is The Queen преди 11 години
Хайде виж колко е спечелила от това турне общо ....какво и пука за Бг или за още 3 държави (примерно) в Европа като си покрива това което се иска ?!
162
2
 
1
 
! Отговори
Гага е чалга преди 11 години
Не се възгордявай мила фенке щото цифрите на Стефка из другите градове на Европа са доста зле. За някой от нейните шоута са продавали билети за под 20 евро. Тук въпреки, че ги направиха 70 лв. пак не напълниха залата. За посредствена продукция съжалявам, ама - толкова.
161
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Олеее какъв е този *** бе, аз чак сега забелязах за какво *** иде реч. А жената вика че това бил идола на децата. От днес ще има забрана вкъщи да не се пускат песни и клипове на годзилата. Децата да си търсят нов идол. Това прилича на Руслан Мъйнов с дълга изрусена коса
160
1
 
0
 
! Отговори
Гага е чалга преди 11 години
Какво да проверя за стадиона? Ако визираш Стад дьо Франс - да той е голям и може да побере 80 000, но само ако Стефка не е там и не си е сложила сцената - а зад сцената мила фенке седалките са празни, а под сцената мила фенке терена е празен. Ролинг Стоунс са изнасяли пред 62 000, Мадона е събирала общо 138 000, но за два концерта, а да Селин Дион е събирала 162 000, пак за два концерта. Е, може и да си правa, че събира над 75 000, но дали Стефка ще има толкова? Френските ще кажат.
159
0
 
0
 
! Отговори
Gaga Is The Queen преди 11 години
ОФФ ТЪПАТА МИ КЛАВИАТУРА СЕ НЕЩО :d :D :D
158
1
 
0
 
! Отговори
Гага е чалга преди 11 години
На Стефка замъчето беше малко и смешно. От двете малки екранчета отстрани нищо не се виждаше. По голямата част от концерта на селянката Стефанка мина в тъмнина. На сцената излизаха смешни танцьорчета с още по смешни танци - даже. В голяма част от песните Стефанка се криеше зад ... шапки. така не можеше да се разбере пее ли, не пее ли.
157
2
 
1
 
! Отговори
Гага е чалга преди 11 години
Щеше да е смешно, ако не беше тъпо. От целия концерт 30 % ставаха. Имаше глас, музика, избухване, но какво са 30 % - нищо. Особено ако става дума за кифла, чийто фенове я качват на някакъв пиедестал. Шоуто й е зле. Това е истината. хайде сега питайте хората, които са ходили на концертите на U2 и на AC/DC, на Мадона, на Бон Джоуви, на Джордж Майкъл, на Ред хот. Смешната Стефка диша прахта на обувките им.
156
1
 
0
 
! Отговори
Гага е чалга преди 11 години
Мила проста фенке, не ми отваряй устата за спектакъла на Стефка от сегашното й турне BTWB. Бях и го гледах. Трътлата Стефка се разхождаше в 50 % от времето, врещеше и смешно кълчеше ръце. На таз дебела кифла Стефана няма ли кой да й каже, че не става за танцьорка. Некви смешни моторчета, абсурдни костюмчета, които пречеха на леля Стефка да ходи.
155
1
 
0
 
! Отговори
Гага е чалга преди 11 години
Мила фенке, ти да не си черната Златка ... Кой град във Франция ще предостави стадион за 75 хил. фенки на Стефка? Във Франция мила проста фенке няма стадион с такава вместимост, особено ако част от терена и седалките отзад са заети от бутафрно-смешния замък на Стефания.
154
2
 
1
 
! Отговори
Гага е чалга преди 11 години
Мили една-две фенки на Стефка, Гага е истината в чалгата. Стефка е кралица на бухналите ... кифли. Като папагали повтаряйте - но никой няма да убедите. Стефка е символ на посредственост и пошлост.
153
2
 
1
 
! Отговори
Гага е чалга преди 11 години
То само анонимните може да схванат идеята, че създавайки място за малки чудовища там не може да има фалшиви профили. Напротив там също е пълно с фалшиви профили. Но сте облъчени и няма да го разберете. Мили една-две фенки, как сте? Как се чувствате мили една-две стефкини фенки?
152
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ХАХА най - после да се събуди някой от този сайт :)))) :D
151
0
 
0
 
! Отговори
Модератор преди 11 години
До Анонимен: Моля, спазвайте правилата за публикуване на коментар!
150
1
 
0
 
! Отговори
Гага е чалга преди 11 години
Мила фенке - колко си евтинка. Аз те питам за Стефка ти - Мадона. Значи призна, че албумчето на Стефка се продаде добре за под 1 долар парчето. Какво има Стефка с Мадона? Имитира я? Доколкото знам Мадона отдавна не разчита на продажби, а на приходи от концерти. Концертите на Стефка ги видяхме. Не може да напълни една зала в София. Стефка май само в зали изнася концерти. Мила фенке голяма част от публиката на твойта Стефка в Арена Армеец беше с покани = не са си купили билет, не биха го направили
149
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да ,но има и друго мясо на което има почти толкова ,а там няма фалшиви профили защото тя създаде това място .... Littlemonsters там погледни. Хаха срамни факти ....Мадона ...показването на и през годините на ляво и на дясно ...сещаш ли се ?!!
148
1
 
0
 
! Отговори
Гага е чалга преди 11 години
Мила фенке на Стефка мога да изпиша много срамни факти за твойта идолка.Факти, които ще докажат колко надут е балонът на славата й. Но не ми се иска да ти развалям деня и празника. Страхувам се, че няма да приемеш истината. Първо проумей, че огромна част от туитър фенките на Стефка са фалшиви - прочети, провери.
147
1
 
0
 
! Отговори
Гага е чалга преди 11 години
Мила фенке на Стефка, много си смотанка. през 80-те и 90-те нямаше толкова фотошоп и Стефка щеше да е най-грозното чудовище на сцената. Стефка щеше да е реквизит в концерт на Айрън Мейдън. Сега има фотошоп има добри гримьори и хирурзи и те я правят да изглежда поносимо - е, не винаги. Снимките от Амстердам показват грозната истина. Та относно изпълнителките от 80-те и 90-те, те не са си продавали албумите си за USD 0,99 парчето на тази цена се продаваше Стефкиния BTW.
146
0
 
1
 
! Отговори
Gaga Is The Queen преди 11 години
Ха някой се намърда в името ми ....