Женени ли са Джони Деп и Амбър Хърд?

Актьорът бе видян с нов златен пръстен
23 яну 2015 13:25, Мария Дуковска
5
Женени ли са Джони Деп и Амбър Хърд?
Джони и Амбър; Снимка: Getty Images

По време на премиерата на новия си филм „Мордекай“ в сряда в Лос Анджелис Джони Деп предизвика слухове, че вече тайно се е оженил за любимата си Амбър Хърд.

Актьорът бе забелязан да носи нов златен пръстен на безименния пръст на лявата си ръка, като по този начин подхрани спекулации, че той и годеницата му вече са съпруг и съпруга.

Новият пръстен на Джони Деп първо бе забелязан от списание People. Холивудската звезда и 28-годишната Амбър Хърд се сгодиха около Коледа на 2013 година, като след това самият актьор носеше годежния пръстен на любимата си.

Джони разкри, че купил пръстен за Амбър, но когато разбрал, че той е твърде голям, купил още един и решил да запази оригинала за себе си. Актьорите се срещнаха по време на снимките на филма „The Rum Diary“ през 2011 година.

Двамата започнаха връзката си през 2012 година – малко след като Джони Деп се раздели с Ванеса Паради. В края на миналата година пък се появиха слухове, че актьорът и Амбър Хърд са пред раздяла. Двойката обаче ги опроверга, след като се появи заедно на премиерата на „Мордекай“ във Великобритания.

Още светски новини прочетете в Tialoto.bg.l

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
6
 
! Отговори
волгоградския преди 9 години
Иначе Джони Деп е един от малкото хамериканоси които наистина ги харесвам(като артист имам впредвид понеже моите ценности са славянски иможе да се изтьлкува от някой евроГейец неправилно)
3
0
 
7
 
! Отговори
волгоградския преди 9 години
Кой Джонито ли? нееееее кога???
2
1
 
8
 
! Отговори
кк преди 9 години
Цяла нощ съм ги мислила аз-дали са,или не са.Даже вдигнах кръвно.Пуснете по следите им Мариичето!Смях!
1
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хубава е но Джонката е доста напълнял и костюма е тесен.