Тайните на Джерард Бътлър за стегнато тяло

Холивудската звезда се подлага на режима "300" заради роля
31 май 2020 19:31, Иванка Гъркова
8
Тайните на Джерард Бътлър за стегнато тяло
БГНЕС

Джерард Бътлър е един от най-търсените ергени на Холивуд. През ноември тази година той ще стане на 51, но все още има жени, които го преследват по улиците и искат да го видят само по мускули. През годините са го свързвали с актрисите Камерън Диас, Линдзи Лоън и Дженифър Анистън. Въпреки множеството си връзки, той все още не се решава да мине под венчило и явно това положение му харесва. 

 
Той е познат на българската аудитория не само с ролите си, но и заради това, че често посещава страната ни за снимки и обожава нашата природа. Дори преди няколко години си осинови куче от София, което продължава да отглежда с много любов. 

„Това е Спарта!“
 
„Това е Спарта!“. Тези думи изрича холивудската звезда при запалването на олимпийския огън в Гърция. Той бе в нашата съседка в средата на миналия месец, за да участва в ритуала, който предшества Олимпийските игри. Подобно на други спортни мероприятия, те бяха отменени заради пандемията.  Актьорът, изиграл цар Леонид във филма „300“, си припомни култовата сцена от продукцията, заради която се наложи да влезе отново във форма. 
 
Заради филма започва усилени тренировки
 
Джерард Бътлър разкрива, че обича да тренира в любимата си зала в Лос Анджелис – „Unbreakable Performance Center“. Там ходят много боксьори и футболисти, които го мотивират с постиженията си. 
 
„Обикновено тренирам четири или пет пъти седмично. Правя комбинации от различни видове упражнения и разтягания. Предпочитам да използвам ленти и по-леки тежести в днешно време, но когато трябва да стана по-силен за новия си филм, вдигам повече“, обяснява той пред „Cntraveller“.
 
Актьорът споделя, че отишъл на кастинг за филма „300“ и много се зарадвал, когато го избрали, но след това му се стъжнило, защото установил, че ще трябва доста да се поизпоти в залата, за да оформи плочките на цар Леонид. 

„Тренирах в продължение на осем месеца – четири преди да започнем да снимаме и четири месеца докато текат снимките. Всичко това в продължение на шест часа всеки ден“, спомня си той. 
 
В един момент интензивните тренировки се превръщат в негово ежедневие. „Използвах това обучение, за да работя върху героя си, цар Леонидас, да постигна неговата енергия, сила, непобедимост..“. 
 
Още за режима на Джерард Бътлър четете в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
4
 
! Отговори
бай ганю преди 3 години
300не е режим а тренировачна програма минавал съм я и е невероятно добра трае 45 мин но след това прекарваш деня на диванасама по себе си не е всъстояние да те вкара във форма подходяща за мускулест бог ако не са включени малко стероиди и подходящо хранене
7
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не се размина и без дежурните тюфлеци: за единия плочките били нарисувани, другия излезе с дежурната фраза за химията. Ми що не се хванете вие да направите нещо за/със себе си, вместо да пишете *** коментари от дивана?
6
1
 
1
 
! Отговори
тритяхту пътя преди 3 години
MGTOW
5
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Плочките им бяха нарисувани.
4
0
 
12
 
! Отговори
123 преди 3 години
значи тайната е да блъскаш като ненормален, чудесно, мерси, голяма тайна
3
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кой беше тоя дедо?
2
1
 
13
 
! Отговори
Менделей преди 3 години
Нищо не казва за химията !
1
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За ролята на цар Леонидис може да е спазвал този режим и да е изваял тяло,но вече изобщо не изглежда по този начин както във филма от 2007 г.