Как едно обикновено момиче става принцеса на Етиопия?

Ариана Маконън среща бъдещия си съпруг в нощен клуб
3 юли 2020 20:07, Иванка Гъркова
12
Как едно обикновено момиче става принцеса на Етиопия?
Снимка: IStock

Какво са нощните клубове в наши дни? За повечето хора те са място за забавление, но за много жени имат друго предназначение – предоставят идеална възможност за запознанство с някой заможен, който да ги избави от мизерията. Ако не стигнат до лъскавия му живот, луксозните имоти и скъпи коли, поне „да се тунинговат“, получавайки маркови дрехи и аксесоари, силикон в бюста или малко скъпи филъри в устните. Има много такива, но красавицата, за която ще ви разкажем днес, не е от тях. Тя е съвсем обикновено американско момиче, което отива на заведение с приятелки, на чийто дансинг открива любовта, при това не в кой да е, а в истински принц.

Коя е Ариана Остин?

Родена е на 6 януари 1984 г. във Вашингтон. В семейството ѝ има успешни лидери в различни области – политици, професори, филантропи. Нейната майка – Джой Форд, е изпълнителен директор на „Humanities DC“, докато баща ѝ – Боби Уилям Остин, е президент на популярна корпорация и първият афро-американски преподавател в университета в Джорджтаун. Един от дядовците ѝ пък е бил кмет на Джорджтаун.

Още от малка Ариана има интерес към литературата и изкуството. След като завършва училище, учи английска филология в университета Fisk, след което записва магистърска степен по изкуство и творческо писане в Харвард. Оттук започват и копнежите й да стане писателка.

"През есента на 2005 г., когато бях на 21, започнах докторска степен. Но след няколко дни разбрах, че това не е за мен. Нямах сигурен план, но знаех, че това не е моето бъдеще", разказва тя. Така година след като завършва колежа и се отделя от родителите си, тя напуска и се връща в родния град.

Какво става след това, вижте в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Забременява, ето как. :D
11
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Афроамериканка станала етиопска принцеса,но със съпруга и живеят НЕ в Етиопия а в Лос Анджелис и управляват медийна компания, занимаваща се със
създаването на документални и игрални филми, както и различни
телевизионни продукции, свързани с живота в Африка.Демек пропагандират Африка,но не искат да живея там.
10
0
 
1
 
! Отговори
Гробище преди 1 месец
Лети самолет от американски авиолинии пълен с чернокожи, араби, латиноси и всякакви национални малцинства. Изведнъж от кабината на самолета излязла стюардесата и заявила:
- Дами и господа, самолета има тежка авария и трябва да се освободим от част от пасажерите, за да го олекотим. За да не се обиди някой, ще караме по азбучен ред. Съгласни ли сте?
- Съгласни сме. – отговорили пасажерите.
- Тогава да започваме. - казала стюардесата и започнала да чете от списък. – Афро-американци има ли?
Никой не отговаря.
- Блек пипъл?
Пак никой не отговаря. Едно дете от дъното на салона се обадило да пи
9
2
 
4
 
! Отговори
Додо преди 1 месец
И какво ни интересува това нас, нормалните хора?
8
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Бахх аз това обикновено момиче. Майка и изпълнителен директор, баща и президент на корпорация, дядо и кмет на Джорджтаун а тя на 21 кара докторантура в Харвард. Де всички момичета да бяха обикновени като нея :):)
7
0
 
8
 
! Отговори
пенсионер преди 1 месец
просто е, просто трябва да ги разбираш Вувузелите!
6
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До SS

Много красиво казано.
5
1
 
7
 
! Отговори
SS преди 1 месец
ПРОСТО НА НЯКОЙ ИМ ВЪРВИ.НЯМА НИЩО ЛОШО В ТОВА ДА СЕ РОДИШ БЕДЕН.НЯМА НИЩО ЛОШО В ТОВА И ДА УМРЕШ БЕДЕН.НО МЕЖДУ РАЖДАНЕТО И СМЪРТА СИ БЪДИ БОГАТ.
4
2
 
13
 
! Отговори
SS преди 1 месец
Не се учудвам.Всеки с късмета си.Моята съпруга е азиатка с дръпнати очи.Имам вила в едно диво село отдалечено където животът е замрял.Мястото е много красиво.Тук се крихме по време на пандемията.Тук тя е извесна като азиатската принцеса.А е родена и израснала в бамбукова колиба.Навремето когато я доведох в страната ребрата и се брояха от глад и системно недохранване.Не можеше да повярва че може да яде колкото си иска ориз.Сега има повече отколкото си е мечтала да има.
3
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Само отбелязвам

Хиляда пъти по-лесно и изгодно е да бъдеш жена на мъжа си, отколкото да изкараш докторантура.
Тя поне си го признава, милата...
2
0
 
11
 
! Отговори
Само отбелязвам преди 1 месец
Туй момиче като е завършило в Харвард там как не си е намерило мъж? Защо й е да ходи в барове където ходят богати държавни със силикон?
1
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ядро-американка се омъжила за ядро-африканец. Техните деца как се наричат? Може би:
афро-американо-афро-африканци.