Принц Джордж стана на 7 г., показаха нови негови снимки

Малкият едва ли ще се радва на голямо парти
22 юли 2020 12:46, Ивета Иванова
18
Принц Джордж стана на 7 г., показаха нови негови снимки
Снимка: БГНЕС

Принц Джордж навършва 7 години днес, а за да отбележат специалния повод, Кейт Мидълтън и принц Уилям публикуваха нови снимки на най-голямото си дете.

"Споделяме снимка, направена от Херцогинята на Кеймбридж, за предстоящия рожден ден на принц Джордж утре", написаха във вторник в официалния акаунт на двореца Кенсингтън.

На първата снимка синът на Кейт и Уилям е облечен с ризка в маслиново зелено и се усмихва широко. На друга снимка, принцът е с по-небрежно облекло - камуфлажна тениска,  и позира край природата.

По традиция, портретните снимки винаги се правят от Кейт Мидълтън. Принц Джордж едва ли ще се наслади на голямо парти за рожден ден, тъй като във Великобритания има много рестрикции заради пандемията от коронавирус.

Снимките вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
2
 
7
 
! Отговори
Наминавам преди 3 години
Мен пък ме кефи,че са хубави бели деца тези на снимката.Трябва по често да ги показват,за да знаят цветните в каква държава са отишли да живеят и да не се мислят за завоеватели с тяхните мака,ци.
10
1
 
8
 
! Отговори
Гост преди 3 години
Иначе жив и здрав да е английски принц Джордж ( Георги), хубаво бяло дете с европейска, кралска и благородна кръв.
9
4
 
2
 
! Отговори
Гост преди 3 години
Българите не сме поданици на англичаните и на английската кралица, а България не е тяхна колония, драга Ивета. Между другото, когато Бойко Борисов се е родил 13 Юни 1959, на 22 Юли 1959г. е правил 40 дни от раждането.
8
5
 
2
 
! Отговори
Totenkopf преди 3 години
На мен не е никъв, може би на теб е принц Ивета, продажнице, все едно сме станало некое забутано английско графство така ни спускаш новините, ти.
7
4
 
4
 
! Отговори
темата на деня... преди 3 години
Толкова неадекватни и безсмислени персони - и темите, свързани с тях. Даже и не дочетох статията. Но да му милят данъкоплатците на Острова - щом още си дондуркат тези луксозни клуни.
6
1
 
3
 
! Отговори
На хората преди 3 години
На хората им харесва да има крале, кралици, принцове, принцеси, та да могат да се сравняват с тях в едно или друго отношение и да се радват или страдат- завършил съм колежа на принц..., ходих на почивка, където е бил..., имам/ нямам обувки като на..., споделям мнението на принц... по въпросите за..., храня се по диетата на... ;););)
5
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тея уж развита държава, а още живеят в 16 век... Крале, кралици, принцеси... Дрън дрън. Некви получават всичко наготово по наследство, не е важно умен ли е, може ли нещо да прави... Щом си се родил - ти си! Мислене от 16 век!
4
3
 
9
 
! Отговори
123 преди 3 години
Да са живи и здрави! Големи късметлии.
3
0
 
12
 
! Отговори
х преди 3 години
Не може всички да сме принц Джордж, ще трябва бачкане и потене.
2
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сигурно вече е почнал да души Питона!
1
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво ме интересува някакъв си английски принц? Имаме си по-важни неща у нас: протести, корона-вирус, безработица, обидно ниски пенсии, несменяеми управляващи-самохвалковци и т.н. Принц Георги, неговата мама и баба въобще не са приоритет!