Още обвинения в насилие към Мерилин Менсън

Той вече е разследван от полицията за домашно насилие
29 май 2021 16:28, Нели Христова
12
Още обвинения в насилие към Мерилин Менсън
Снимка: БГНЕС

Бивша приятелка на Мерилин Менсън заведе дело срещу него, че я е насилвал, заплашвал със смърт и я принудил да гледа видеозапис с агресивни действия, съобщи АФП, цитирана от БТА.

Жената, чието име не се посочва, е внесла иск в Лос Анджелис. Тя започнала да излиза с певеца, чието рождено име е Браян Уорнър, през 2011 г. В жалбата си тя посочва, че той я накарал да гледа видео, в което завръзва млада почитателка на стол, принуждава я да изпие чаша урина и я заплашва с оръжие.

Източник, близък до Менсън, отказа да коментира обвиненията пред сайта Ти Ем Зи, но твърди, че видеото било всъщност късометражен филм по сценарий, заснето от Джоузеф Кълтис, режисьор и фотограф, който често работи с Менсън. Според източника жената във видеото е актриса, която се е снимала и в друго видео на Менсън.

Делото е поредното от серия обвинения срещу Менсън през последните месеци. По-рано този месец бивша асистентка даде Менсън на съд за сексуално посегателство и тормоз. През април актрисата Есме Бианко, известна с ролята си в "Игра на тронове", заведе дело срещу певеца за сексуално и физическо насилие. Тя го обвини, че я преследвал с брадва и я порязал с нож, докато я изнасилвал.

През февруари пък актрисата Еван Рейчъл Ууд, която бе сгодена за Менсън, го обвини в тормоз и сексуално насилие. Менсън отрече обвиненията.

В момента той е разследван от шерифите в Лос Анджелис за домашно насилие в периода 2009-2011 г. А преди дни полицията в щата Ню Хемпшър издаде заповед за ареста му за нападение срещу оператор през 2019 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Принуждавал я да гледа видео, съдържащо насилие, а както по-късно станало ясно името на видеото било "Том и Джери".
7
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Още обвинения в насилие към Мерилин Менсън"===Излиза, че него са го насилвали. Нело, Нело, всичката ти е такава.
6
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Обвинения в насилие към Мерилин Менсън" или "обвинения към Мерилин Менсън в насилие", че както е написано в заглавието се разбира, че Менсън е жертвата на насилието. Тия журналисти по кръстовищата ли ги събират?
5
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кой е насилвал Мерилин Менсън (както се разбира от заглавието).
4
2
 
9
 
! Отговори
Demonaz преди 2 години
По-добре Менсън от чалпотеците и гостите на изперкел.
3
10
 
26
 
! Отговори
Георги преди 2 години
Преди да станат модерни джендърите имаше такива откачалки като Менсън. Всяко поколение си има луди на които се дава гласност. Не им обръщайте внимание, тия са ден до пладне.. сигурен съм, че до 10-15год и на сегашните модерни ще им мине времето. От както го има тоя свят е красиво да си стегнат мъж, обръснат подстриган. Жената да е женствена и да е домакиня. Такава е природата
2
4
 
15
 
! Отговори
Heart shaped glasses преди 2 години
След толкова обвинения, новият му албум ще бъде доста популярен.
1
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И Мерилин Монро се е оплакала от Мерилин Менсън!И шведа дж ендър сатанист , който псува българите!