Джеси Джей пак говори за аборта

Ето какво сподели музикалната звезда
21 яну 2022 22:05, Ивета Иванова
6
Джеси Джей пак говори за аборта
Снимка: БГНЕС

Джеси Джей се чувствала много самотна след спонтанния аборт.

Певицата сподели, че да мине през това е било най-тъжното и самотно нещо, което е преживявала. 33-годишната звезда разкри през ноември 2021 г., че е пометнала. Тогава тя призна, че е била бременна и е щяла да отглежда бебето сама.
 
Сега Джеси се чувства по-добре.
 
"Бях бременна, но вече не съм. Вероятно сега съм на най-щастливото място, на което съм била, вярвате или не. Възгледът ми за живота се промени напълно. В деня, в който това се случи, мъж дойде до мен на улицата. Бях сама и плачех. Той каза: "Не те познавам и не знам какво се случва с теб сега, но знам, че трябва да го споделиш с други хора". Затова правя това, което правя. За всеки, който е преминал през това или е бил близо до човек, който е преминал през това, аз толкова съжалявам. Няма друг начин да го обясня - просто най-тъжното и самотно нещо", каза тя на концерт в Лондон пред публиката, пишат от "Female First".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: абортзвездиДжеси Джей
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
8
 
! Отговори
Защо преди 2 години
Чудя се защо въобще публикувате подобни новини ?Това се случва на много жени, много е лично и болезнено и не смятам, че трябва да се размята из пресата.Или няма лоша реклама?
4
2
 
4
 
! Отговори
амед преди 2 години
ела аз да та заплодя гаранция давам
3
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това е от ваксините 100%
2
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бустер .
1
19
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Спонтанен аборт" = жертване на бебето в сатанински ритуал, чрез който си купуват членство в клуба на богатите и известните. При "Звездите" има много по-голям брой спонтанни аборти, отколкото при обикновените хора. Другият по-лек вариант е смяна на пола. Проверете колко певици и актриси имат деца, на които са сменили пола.