Тренчев: Симеон Дянков изперка!

Министърът или Бойко Борисов управлява, пита синдикалистът
Обновена: 15 окт 2010 13:06 | 15 окт 2010 11:55,
257
Тренчев: Симеон Дянков изперка!
Снимка: БГНЕС

"Искаме да разберем легитимно тази държава Симеон Дянков ли я управлява, или премиерът Бойко Борисов?"

Това попита лидерът на КТ "Подкрепа" Константин Тренчев преди началото на заседанието на Националния съвет за тристранно сътрудничество, където ще бъдат обсъдени пенсионната реформа и размерът на осигурителната вноска.

Той обясни, че синдикатът не е получил никакви документи преди днешното заседание с изключение на дневния ред.

Според Тренчев снощи финансист №1 е предложил пенсионната вноска да се вдигне с 1,8%, а осигурителният стаж за категорийните работници да започне да нараства от 2013 година.

Синдикатите обаче не са съгласни с това предложение, тъй като според тях трудовият стаж трябва да започне да се увеличава най-рано от 2015 г.

"Аз имам чувството, че Дянков търси просто повод за скарване и разтурване на диалога", коментира Тренчев.

"Министърът вече открито говори срещу премиера и аз просто недоумявам какво му става на този човек – изперка нещо", добави синдикалистът.

Още по темата

Според него расте настроението за протести, и то не само по повод пенсионната реформа.

"Има много потенциални огнища на конфликт в държавата, които ние в името на разбирателството с държавата се опитваме да решим, докато министър Дянков умишлено ни тласка към конфронтации", каза още Тренчев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


257
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
250
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Е, че за какво го пратиха човека чак от Америка? Ще изпълни задачите, пък ще си се върне при тъста.
249
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Знаем колко ни струва участието в първата световна война.356 тона злато репарации.Като по това време златните запаси на САЩ са били 1200 тоня.Сравнявайте.А за да се присъединим към Германия,на главата на хидрата,Фердинанд му се отпуска заем за закупуване на нов дворец в Германия.Виж за повече информация "Проклятието на България-Кобургите"-**
248
1
 
10
 
! Отговори
Четник преди 13 години
айде бе Тренчев кога ще излизаме по улиците и площадите и да затворим магистралите че умирамеееееееее
247
0
 
4
 
! Отговори
1989 преди 13 години
Присмял се хъртбел на щърбел - българска народна поговорка
246
0
 
2
 
! Отговори
Бай Христо преди 13 години
Аз съм един достоен кандидат пенсионер.Но,никога не съм се се осирарал зарт,зарт в чужди въздухоплавателни превозни средства, като героя от Зартханза !
245
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Другаря Тренчев се уплаши,че Дянков може да му вземе такситата,и започна да изперква.
244
0
 
1
 
! Отговори
azz преди 13 години
до "бедна" Ти май и умствено не си богата!!!
243
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Кой от двмата е по изперкал? Първия сложи началото на съсипията преди 21 години, втория като бодра смяна продължава делото тренчево. Дерзайте да глозгате *** чуждопоклонни.
242
0
 
6
 
! Отговори
Иван преди 13 години
Не мога да проумея този г-н Бойко Борисов. Защо не научи повече от номерата на учителя си - другаря Живков? При него "немаше лабаво"- а някой се почувства втори или трети - ритник и най-много посланик някъде. Не ми се споменават имена. А сега - Ц.Ц.-с по-висок рейтинг от Б.Б.!Ужас! Симчо Дянков е удобен за бушон ясно. Но неясно, защо вече не го наритаха в някое посолство. А, сетих се - местата за хигиенисти навсякъде са заети, а този за друго не става. И все пак - ако е истински бушон, да гърми!
241
0
 
4
 
! Отговори
Тоя шмекер преди 13 години
Пич, забравяш блоковете на АЕЦ, за затварянето, на които тоя шмекер наричащ себе ЦАР и хубавото НАДЕ получиха рицарски кръст - най високата награда на френското правителство, навярно не малко пари в някоя сметка. Знае ли някой какви пари от германците е получил дядо му дето вкара България в първата световна война.
240
1
 
4
 
! Отговори
Съгласен преди 13 години
Съгласен съм. Не Дянков, а ТРЕНЧЕВ тоя дрът пръч, е изперкал още преди 21 години, когато грачеше по митингите и осигуряваше терена за днешните обирджии. Благодарение и на него е съипана индустрията, която даваше пари на държавата. От къде да вземе пари Дянков, от едни шивачници дето работят на ишлеме и от запустелите нивя и паланки. Нали това *** носеше байрака на промените. И той като другите перестройчици да чете "Прелъстена и изоставена" и да си наляга парцалите (сиреч дъртия ***).
239
0
 
4
 
! Отговори
Sany преди 13 години
Само това остава Масларска да дойде, измряха горките пенсионери от глад и сега ако се върне, кой ще праща зимата на море.
238
2
 
7
 
! Отговори
Рени преди 13 години
Ами изперка Дянков, как няма да изперка като трябва да оправя 20 годишни бакииНа Тренчев му е лесно: знае само "Дянков дай пари"дай за БАН, дай за лекари, дай за полиция, дай за пенсии, дай за миньори, дай бе Дянков, що не даваш бе Дянков? то лесно да викаш "дай" и да скачаш на митингиТренчев, като много знаеш, дай ти, да видиш как се давадърт козел
237
0
 
3
 
! Отговори
до 239 преди 13 години
Ами да идва тогава другарката Масларка и да на захваща,че няма време.
236
1
 
4
 
! Отговори
другомислещ преди 13 години
до 177Не ,ние няма да бъдем заличени,но ще трябва да дойде жена ,зада оправи тази каша,този батак.Да не се обиждаме мъжете ,но се видяха възможностите ни за цели 20г.Жалко за пропуснатото време и за всички ,които носят несгодите на гърба си.
235
1
 
0
 
! Отговори
до 232 и тем подобни преди 13 години
нещо си се объркал вси4ко написа го свърши ндсв аман от неграмотници !!!
234
2
 
3
 
! Отговори
Az 4ovekat преди 13 години
Nai-golemite izmamnitzi i mrasnitzi sa v KT Podkrepa. Intriganti i lajtzi. Tozi prost narod ( sliap i gluh, glupav i neobrazovan) zaslujava vsi4ko tova, koeto se slu4va v Bulgaria. Jalko, 4e ima mladi, dobri umni, inteligentni hora, koito sa bezsilni da se boriat s ostanalata sgan.
233
0
 
7
 
! Отговори
до 178 преди 13 години
Ами капитализмът винаги е ***, т.е. при капитализма тарикатите винаги те ***. И ти им благодариш. И ги питаш дали са доволни. Сами си избрахте да ви *** тарикатите....
232
3
 
3
 
! Отговори
таня преди 13 години
229 и 232 много сте прави. Това е самата истина. Защо някой си мислят, че всички бъркотии от 10 г. са оправят с магическа пръчка. Къде беше Първанов през тези години, къде бяха синдикатите, когато Орешарски по време на учителската стачка с досада говореше за "седянката". Много ни е къса паметта, много бързо забравяме какво е било само преди 2- 3 години. Къде беше Първанов, когато Доган гушкаше парите от Цанков камък и пр. и пр......
231
2
 
8
 
! Отговори
Домакиня преди 13 години
Още двама като Дянков да дойдат пак ще търпи глупавия *** народ,този народ си заслужава теглото.Вижте Румънците ,Гърците,Французите и т.н.тези хора не се страхуват да стачкуват и най вече са единни.А нас тук лесно на маниполират.Тук в България има и друга игра като на РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ, никой не милее за България почтия я продадоха, а ние гледаме като телета.Какво чакаме ...