Тенденциите 2016-а ! Какво да носим?

Ето и модните съвети за следващите няколко сезона
21 авг 2016 21:45, Криси Табачка
1
Тенденциите 2016-а ! Какво да носим?
Снимка: Instagram

Някои тенденции идват и си отиват преди да сме имали възможност дори да ги опитаме. Други обаче обикваме, дори и да сме били скептично настроени спрямо тях в началото.

Сигурни сме, че следващият ни списък ще намери място в сърцето ви още от пръв поглед.

В момента, актуалните лица на модната индустрия залагат основно на компоненти във визията, които разкриват тяхната индивидуалност – дали ще е персонализирано палто или аксесоари с естествен косъм в любим цвят.
Представяме ви модните покупки, които си заслужават инвестицията не защото ще направят гардероба ви по-весел, но и защото ще бъдат актуални още дълго време.

1. Чехли

От известно време модните къщи се надпреварват да модернизират класическите чехли, поставяйки им декорации от естествен косъм и дори инициали на собственика. Някои от тях са нежни и изработени от кожа, а това ги прави един функционален аксесоар дори и за есента.

2. Ръкави „камбана“

Нестандартните кройки и подход към класическите дрехи дават резултат. Дизайнерите залагат на разчупване и внасяне на обем и асиметрия с удобните ръкави тип „камбана“, с които класическата комбинация вече не е това, което беше.

Вижте останалите в Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари