Отново и отново... Грешките в любовта според зодията

Астрологията може да ни изясни типа на поведение
20 дек 2016 18:56, Теодора Драгоева
8
Отново и отново... Грешките в любовта според зодията
Снимка: outnow.ch

Лудост е да правиш едно и също нещо и да очакваш различни резултати. Много хора съсипват добрите си взаимоотношения, защото не могат да се поучат от грешките си. Те допускат техните слабости и недостатъци да управляват любовния им живот и не се замислят за силата на своето поведение и навици.

Ние всички правим грешки, но по-важното е да се учим от тях, а не да ги повтаряме във всяка наша следваща връзка.

Астрологията може да ни изясни типа на поведение, което би навредило на връзката ни и да ни покаже какви основни грешки сме склонни да допускаме в любовта, в зависимост от нашата зодия.

Ето и повече по темата:

Овен

Вие се опитвате да промените всеки свой партньор. Това е защото обичате промените и предизвикателствата. Проблемът е, че всеки ваш партньор ще очаква да го приемате и обичате такъв какъвто е.

Телец

Основната ви грешка в любовните взаимоотношения е, че сте склонни да се преструвате, че не искате това, което всъщност наистина искате. Вие се примирявате в началото на връзката с някои неща, които ви дразнят, но с течение на времето те започват да ви пречат и натрупаното недоволство ескалира.

Близнаци

Вие винаги имате добри намерения към настоящата си половинка, но някак все сте склонни да измамите доверието ѝ в даден момент и така.... всеки следващ път. Възможно е всеки ваш партньор да усеща с течение на времето, че на вас не може да ви се вярва в дългосрочен план.

Рак

Когато почувствате истинска близост с някого, вие започвате да искате да го ограничавате. Понякога това е още в началото на връзката. Склонни сте да вадите на показ всичките си силни карти още в началото на отношенията и така отсрещната страна бързо губи интерес да играе.

Вижте останалите зодии в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: астрологиязодиигрешки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
2
 
! Отговори
Стрелец преди 7 години
До 2..Така е:няма грешки в зодиите,има недостатъци,които или се приемат,или не..ама тя и любовта е за зрели хора..
2
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако търсите грешките в каквото и да е в зодиите явно нещо с интелекта куца. Ако не сте тинейджърка, де
1
3
 
7
 
! Отговори
Добре познавам рибок преди 7 години
Той не е романтик.А тук, вече в няколко материала чета, че "Рибите" били романтици!Знам и един "Водолей", в продължение на доста време /във ВУЗ и няколко години след това/ го наблюдавах. Сред всички мои познати няма друг, който да е такъв келепирджия, меркантилен до цинизъм. Не мога да си го представя като влюбен в артистични личности. Насочваше се към най-добре облечените момичета, разпитваше за семействата им, ако успееше да се сближи с някоя, правеше така, че тя да плаща в заведенията.