Банда канибали опитаха да изядат жена жива

В Москва непълнолетни скинхедс нападнали 32-годишна жена и се опитали да я изядат, предварително опичайки я на огън
21 дек 2007 10:58,
84
Банда канибали опитаха да изядат жена жива
Охраната на гробището, изглежда, е останала ревнодушна към това, което се случва на нейна територия. Снимка: tden.ru

В Москва непълнолетни скинхедс нападнали 32-годишна жена и се опитали да я изядат, предварително опичайки я на огън, предаде Newsru.

Първо канибалите отрязали от тялото й парче месо, а след това се опитали да свалят скалпа й.

На помощ й се притекли бездомни и случаен минувач. Сега жената, която освен физическата болка е преживяла и невероятен шок, е в болница.

„Нападнаха ме, докато вървях по тротоара, който минава покрай гробището“, разказва Жанна.

„Крещяха нещо за евреите, за Хитлер, но аз така се изплаших, че не разбрах венага какво говорят и какво искат да направят с мен. След това двама ме хванаха здраво, а третият с нож започна да реже парченца месо от тялото ми. От ужаса и болката съм изгубила съзнание. Помня само, че тези момчета запалиха огън и започнаха да пекат отрязаните части от тялото ми“, казва жената.

Осъзнавайки, че ще я изядат, Жанна изпада в безсъзнание. Тя идва на себе си едва в болницата.

Оказва се, че минувачи са прогонили канибалите и прибрали губещата кръв млада жена. Свидетели на всичко станали бездомници, живеещи на гробищата.

Изплашени до смърт, двамата мъже седели в храстите и гледали как младите изверги издевателстват над Жанна. Когато тази чудовищна оргия достигнала апогея си и момчетата започнали да пекат месото на още живата жена на огъня, просяците се опитали да спасят жертвата.

Докато единият отвличал вниманието на озверелите момчета, другият хванал под ръка умиращата жена, изнесъл я на пътя и я оставил в канавката с надеждата някой да й помогне.

Жанна била прибрана от шофьор на „Жигули“, който я откарал в една от московските клиники. Нацистите се уплашили, че случайният свидетел може да се върне и то вече не сам, и избягали.

Лекарите, приели Жанна, казват, че никога в цялата си практика не са виждали подобно нещо.

„От лявата ръка на пациентката беше изрязана мускулна тъкан. По правило при подобни случаи човек умира от шока от болката. Удивително е, че Жанна дори е останала в съзнание и помни, а от такова зрелище мнозина вероятно биха полудели. Да видиш как пекат на огън парчета от тялото ти и ги ядат“, казват лекарите.

Медиците са оперирали Жанна. Тя има няколко десетки шева.

„Добре, че ножът на престъпниците не е бил много остър и не са успели да свалят скалпа й“, казаха от болницата. Лекарите съобщиха, че не са засегнати жизненоважни органи и Жана ще се оправи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
1
 
5
 
! Отговори
Марек преди 13 години
Смърт за нацистите! Кой знае какво са им промили мозъците на тия хлапета с нек'ви фашистки или там какви глупости.. ама не толерирайте още тази безумна идеалогия..
84
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
naite li kfo teq kanibali moi sa na vskqade okolo vas !!! as kato 4eta takia ne6ta naprao ne znam . a kolkoto do evreite !! te sa mr1sen i dolen narod priznam si i az gi mrazq !! no s1m i protif rasizm1 i nacizma tva sa p1lni prostotii ! toi bog sam 6te gi nakaje teq otrepki !!! a kolkoto do tova naistina teq nacisti trq sa nekfi zverove !! !! kakto i rasistite !! vsi4ki vie trq otidete na lekar !! 6toto ot teq sekti i glyposti sa vi promili moz1cite . ty - ko vi6 i vie po4nete hora da qdete
83
2
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
tova ne e istina!!!!!!!!!!
82
2
 
1
 
! Отговори
djoni преди 15 години
ti li 6e kaje6 takiva kato tebe trqbva da gi v ustata is4ezvai ot tam ti kak misli6 s xuiq li
81
1
 
1
 
! Отговори
kobrata преди 15 години
molq spiraite tezi koito sa bez kni6ka a ne tezi koito sa s kni6ka
80
1
 
1
 
! Отговори
Do 78 преди 15 години
ама не и тапаци като тебе. Те *** са скинари
79
1
 
3
 
! Отговори
Бати Дебилите преди 15 години
Целият свят мрази нацистите. И българите ги мразят кфо си мислите бе скинари. Вие сте убити от бой мизерни и бедни. Ако някой реши ще изчезнете от нашата държава за не повече от 50 000 лв. ще изсъхнете. Мръсни ***. Как може някой да защитава такива изверги. Цял живот с окови и да бият каманите докато ядат камшици тея. и да им отрежцат по един крак.
78
2
 
1
 
! Отговори
SIEG HEIL преди 15 години
75 nomer mn si otvoren pred monitora a az sam protiv kanabalizma ama ne obijdai naze nacistite 4ifutski reznqk vsi4ki 4erni vyn ot stranata ni komunqgi gadni BULGARIA NAD VSI4KO
77
0
 
4
 
! Отговори
преди 16 години
tova prosto e ujasqva6to!!!!tezi s16testva trqbva da se nakazvat po tehniq na4in!!!!
76
1
 
1
 
! Отговори
многознаико преди 16 години
здравеите моето мнение е 4е навсякаде има канибали дори и в балгария оба4е ние не ги виждаме те са мноого добре скрити и когато наи малко о4акавате те излизат и ви разкасват както сащо така може да има мотирали хора в балгария коит да убуват таино и да живеят таино в гората
75
0
 
3
 
! Отговори
monk182 преди 16 години
Кво да кажа то стига само да ги наречем наци скинове и става ясно, че са умствено ограничени хорица обсебени от Хитлер и националсоциализма.
74
0
 
1
 
! Отговори
зоя преди 16 години
До някъде си прав, че не всички са комплексари. А тука като гледам повечето си изливат злобата, която направо прелива, та не може да се спре. Ама техен си е проблема, те си тровят живота:)
73
0
 
1
 
! Отговори
senatora преди 16 години
Зоя и Ирина , искам да ви кажа че не всички българи са комплексари и мразят руснаци. Имате и приятели тука. Предполагам че в тези форуми просто си пишат разни *** , или пък разни турци , предсавящи се за бг ...
72
1
 
1
 
! Отговори
калоян преди 16 години
Ако не беше СССР , западна България до София щеше да е сръбска , родопите - гръцки , а южна добруджа - румънска. Проучи малко историята и така говори ...
71
0
 
1
 
! Отговори
hamid преди 16 години
Фантазията на русофобите съвсем се е развинтила ... Чак пък такава измишльотина ...
70
0
 
1
 
! Отговори
МАРШ преди 16 години
Да се арестуват и екстрадират всички граждани и потомци на граждани на "великия" СССР. Няма място за тях в цивилизования свят. А там нека се изяждат. Бойко, вземи им визите!!!
69
0
 
1
 
! Отговори
Петър преди 16 години
Казвам се Петър . Не се срамувам кой съм и какъв съм.Зад гърба ми има достатъчно ИСТОРИЯ . Интересно , ако руско-турската война 1877-1878 имаше за цел само освобождаването на България щеше ли да има и кавказки фронт ? Тук имаме една поговорка " интереса клати феса". Какви са били всъщност интересите на тогавашна Русия гледайки през тези 130 год. дистанция можем само да гадаем. Както и да е - падналите тогава няма да бъдат забравени. За това свидетелстват стотиците паметници из цяла България. Тази признателност обаче не ви дава правото да си играете със съдбата на един цял народ. И тази "благодарност" приключва когато през Първата световна сте направили жалък опит да нахлуете през Добруджа . Е, поотупали сме ви малко , но к'во да правиш - война. Тогава май е краят на илюзията " добрите братушки" . После като добавим , че въпреки , че не сме пратили нито 1 войник на Източния фронт и участвайки в последната фаза на Втората световна срещу Германия и давайки над 30000 жертви , по настояване на СССР сме от страната на победените страни , и наложения ни впоследствие " комунизъм " как да ви обичаме ??? Какво добро сте донесли последните 130 год. на България ? Омръзна ни да ни подритват от една към друга "сфера на влияние". Затова не обичаме нито Русия , нито САЩ . А относно това каква ни е държавата - първо си погледнете вашата , а след това плюйте нашата. Присмял се хърбел на щърбел. А България рано или късно ще се оправи. Въпреки всички "доброжелатели" , и от изток , и от запад.
68
1
 
1
 
! Отговори
бай хуй преди 16 години
зойо, да ми ядеш х*я! и ти, и всичките русофилски ***. руснаците са тотално пропаднало племе, а относно "благодарностите" ни - никой не е навредил на България повече от СССР.
67
0
 
1
 
! Отговори
зоя преди 16 години
Когато се изказваш следващия път, си напиши името. Май нещо се срамуваш от себе си?! Да, трябва да си благодарен на хората пожертвали живота си, за да живееш сега в тази страна. И както бях написала не само на руснаци, а и на българи. Но кой да прочете внимателно... Затова като даваш мнение, изчети всичко и тогава коментирай. Намекнах и първо да погледнете държавата, в която живеете и себе си, и постъпките си, а след това да оплювате останалите, което не ви прави никаква чест. Да уточня, че в мен има нещо българско и ми е милно и жално да гледам как България с всеки изминал ден става по-мизерна и върви само надолу, към упадък, подкопавана от корупция, лъжи, измами, злоба и завист. Сами ще се унищожите.. Дано хората се осъзнаят навреме и най-накрая направят нещо за себе си, семейството и народа си, за да имат тези след нас по-добро бъдеще!
66
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
Е как да не търпиш Тодор Живков и подобните нему, след като ти е изнесен нагледен урок ( Унгария 53 и Чехия 68) какво става с тези които не търпят. Факт е , че сме малка страна и в момента определено не сме от силните на деня. Което пък не е оправдание силните на деня да ни правят на маймуни ! Едните под предлог " ние ви носим демокрация" а другите "ТРЯБВА да сте ни благодарни , че преди 130 год. изгонихме турците". Никой не обича да си играят с него и затова се появиха тези негативни настроения. Не към хората ( руснаци и американци) , а към техните държави.