Арестуваха столичен катаджия с подкуп от 36 000 лева

Обещал да съдейства на мъж, на който му откраднали багер и още една машина
28 сеп 2017 22:30, Красимир Ангелов
23
Арестуваха столичен катаджия с подкуп от 36 000 лева
Снимка: Булфото, архив

Служител на Столичната пътна полиция е задържан с 36 000 лева подкуп, съобщава Нова телевизия.

Парите той поискал от свой познат предприемач като откуп.

Изнудваният мъж се оплакал на полицая, че му откраднали багер и още една тежка машина. Катаджията приятелски му предложил помощта си, но срещу рушвет от 36 000 лева.

Христов се съгласил да даде парите, но междувременно сигнализирал и полицията. Така белезниците щракнали върху ръцете на усложливия катаджия. Той работи в КАТ от 2004 г.

Това бил вторият откуп, искан от мъжа. През лятото му откраднали и камион, а тогава той платил 10 000 лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още по темата: КАТподкупкатаджия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
0
 
! Отговори
готин преди 6 години
рибата мирише от към главата и тия от парламента
15
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нека му на тоя, такива зад решетките! Всяко стадо си има черни овце и МВР и не е изключение, и в чужбина не е по различно - работя с колеги от Западна Европа, корупцията я има навсякъде. Не ми е споделяно един или два пъти. Статиите обаче се пишат строго избирателно - все негативното. Преди няколко години имаше колеги отказали подкуп на стойност 10 000лв, но никъде не се показа и другата страна на монетата! И разбира се, това им е работата, но показност има само когато се изяви някой корумпиран
14
0
 
4
 
! Отговори
Нов преди 6 години
Тоя дали участва активно в полицейските протести :)
13
0
 
3
 
! Отговори
.... преди 6 години
услОжливия?!?!?!
12
0
 
4
 
! Отговори
x преди 6 години
Ето това е работа!!! Какво е това-5 лв.,10 лв. и прочие суми,подхвърлени в колата или сложени небрежно в книжката......Като ще рискуваш,рискувай,но да има за какво...Ако се докаже обаче в съда,наказанието не трябва да е по-малко от 15-тина години ефективно!!!
11
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо е само един или вероятно е бил неудобен или трябвало да се отвори място за някой друг
10
1
 
26
 
! Отговори
Додо преди 6 години
Браво! Веднага се обадете на Красимир Кънев да го провъзгласи за Милиционер На Годината! А междувременно, лично Цв Цв ще нареди да го накажат много тежко - служебно мъмрене и 2 седмици без радар! Само с нагласен с помпичка дрегер!
9
7
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Заплати ли? Нови дрехи ли? Корумпирана cган такава!!!
8
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"УслОжливият" катаджия?Журналисти, милорд! Неграмотни при това.
7
0
 
43
 
! Отговори
шматка преди 6 години
Не разбрах това ПОДкуп ли е или ОТкуп.Май ченгето е взел парите за да му върне техниката.При подкуп ще го уволнят.При откуп май е за затвор
6
4
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мършички,ревете ли за заплати бе? Имам един съсед, *** ченгел. Дойде в София с москвич, през 21 век, сега заглади косъма, има три коли, а мускала е в небитието? Голям стрес, а?
5
3
 
57
 
! Отговори
men преди 6 години
не кълват като едно време не петачки. 36 хилки батенца. требват нови гумаци за панамерката. нов силкоьонец за щерката. лифтинг за жината. лифтинг за либовницата. парфюмчета за магистралните джриви. е не е лесна и техната.
4
1
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да беше само той-с мед да го намажеш. Цялата им система е прогнила, тумор в държавата. Сигурно и тоя гнусен *** е ходил да си оставя вмирисаните кубинки за повече пари. СРАМ!!!
3
4
 
52
 
! Отговори
Вземам преди 6 години
Как да е лаком бе??!абе ,ти лаком бандит виждал ли си??та той за това е станал полицай да краде и обира нормалните хора ,а като има стачки е първи да вика ,че няма пари за дрехи и умира от глад..Имя ли някой свестен полицай!?има ,но не в българия
2
1
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя трябва да го обявят за катаджия на годината и да го разкарат из областните управления из страната да обучи катаджиите и да им даде пример как се иска рушвет , за да не се излагат да искат по 20лв. Ей така се прави! По 26 бона на веднъж, молодец!
1
2
 
60
 
! Отговори
Бръчков преди 6 години
То какво да се коментира ? Най-корумпираната пастмина са полицаите и цялото МВР , съдебна власт и вече и лекари............ Рибади спърди откъм главата , нали ? А тя е Бойко -Тиквата .........