Мигрантите – жертви на европейските либерални политики!

Виктор Орбан посочи, че миграцията влошава общата сигурност
2 окт 2016 14:00,
15
Мигрантите – жертви на европейските либерални политики!
Снимка: архив Reuters

Според министър-председателя на Унгария Виктор Орбан мигрантите са жертви на либералната европейска политика и на местните конфликти, пише Heti Vilaggazdasag, цитира "Фокус".

Още по темата

"В неделя мнозина ще обърнат внимание на Унгария и въпреки, че на пръв поглед въпросът на референдума е прост, в момента той засяга съдбата на Европейския съюз и на Унгария“, заяви Орбан.

"Страната има чувствително географско положение, като през тридесет години тя се намира на острието на европейските масови дебати. Така бе през 1956 г, така бе и през 1989 г. Сега е същото“, добави той.

Според него е очевидно, че мигрантите не са бежанци, а търсят по-добър живот в Германия , Австрия и Швеция.

"Те са жертви на местните конфликти и на европейските либерални политики, които ги накараха да вярват, че те могат да дойдат тук, като в обетована земя“, добави министър-председателят.

Той посочи, че миграцията води до влошаване на обществената сигурност, до социални, здравни, културни и икономически последици. Орбан подчерта, че не търси ролята на "eвропейски будилник“.

"Ние просто искаме да защитим себе си и никой друг освен нас, не може да реши това“, добави той.

Ръководителят на правителството подчерта, че Европейският съюз е на кръстопът между обновяване или разпадане.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
1
 
! Отговори
Само до преди преди 7 години
3 години имах мечта да живея във Франция, сега искам да съм в Унгария. Възхитена съм от Орбан и от начина, по който отстоява европейските ценности, погнусена съм от Западна Европа, която безцеремонно лиже гъзовете на арабите. Орбан показа не само мъжество, но и респект към нашата култура и цивилизация.
12
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Безспорно! ЕС са роби на САЩ
11
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Да го кажем направо--5;Някой казвал ли ти е колко си заблуден русофил ? САЩ нямат вина. Те искат силен и сплотен съюзник ЕС. Русия иска Слаб и дестабилизиран ЕС. Какво прави Русия 10 г в Афганистан. Насаждаше комунизъм нали. Тя го дестабилизира. Отидоха си като наакани.
10
0
 
10
 
! Отговори
Х преди 7 години
До АнонименНяма място за отгвор! Само едно голямо ДА! Време е Европа да се събуди и осъзнае, за да се спаси!
9
0
 
15
 
! Отговори
Местен преди 7 години
Орбан не търси роля! Той я има! И тя е на истински национален и европейски лидер! Има собствени разбирания и не се бои да се бори за идеите си!
8
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 7Само че Унгария не воюва в близкия изток, а турция - да! Да си носи последствията!
7
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
DO 8 NE GI RASBIRASH TIYA RABOTI. MNOGO OT CHERVENATA ARMIYA SA BILI DESERTIORI I SA VIDELI BEL SVYAT, NO I MNOGO SA PRATENI V SIBIR, LAGERI ILI PROSTO SA SAMOUBITI. CHETI I SE OBRASOVAI.
6
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това съжаление и жаловитост на европейците към бежанците ще им изяде главите.Те били изгонени,прокудени,преследвани.О боже за малко да пророня сълза.През ПСВ и ВСВ кажи речи към половин милиард европейци (пиша и руснаците в тва число) са били с много по-страшни проблеми от сегашните бежанци.Ама са си останали по държавите.Не са ходили на социални помощи в Африка или при арабите.Така и тия бежанци трябва да се научат,че животът е суров,жесток и почти винаги несправедлив.
5
36
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За 1300 имигранти провеждат реферандум в Маджаристан. Само Тюркийе издържа и се грижи за повече от 5 милиона имигранти! И тръгнали тези еврогейталаци да ни дават акъл за правата на хората!??? Хайде се сикдирдосайте у лево!
4
12
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Прилича на рекет,но само Ал Капоне може да го раззясни от кой тип е,но си е от рекетите,дето им казвали ракети по бързина,или една бърза ракетка.
3
2
 
47
 
! Отговори
Да го кажем направо преди 7 години
""Мигрантите жертви на европейските либерални политики!""........не само мигрантите са жертва-а основно жителите на Европа.Защото се унищожава не само културата и ценностите на европейците,а и цялата европейска цивилизация-факт.И то в угода на американските интереси и алчност.
2
4
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не знам защо но искам да живея в Унгария защото показаха че са народ.Не искам в Германия Англия Франция Белгия и други макар че вземат повече пари достатачно е аз и моето семеиство да вземаме колкото да преживяваме да имаме за наи нормалните неща като 10г кола и някаква къщичка.Даже и в България не ми се живее отвръщавам се от 27г демокрация и ценности с корупция и продажно племе.Тук честните и морални работни хора нямамат живот.
1
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
НИКОЙ НЕ БЯГА КОГАТО ГО КАНЯТ С МЕЧЕТА,НО ТИЯ НЕ СА ДОРАСЛИ ЗА ДЕМОКРАЦИЯ И ЖИВОТ В КОЙТО ТРЯБВА ДА СА ПОЛЕЗНИ В ОБЩЕСТВОТО.