Трагедията на "Рамбла" трогна и известните

"Сърцето ми е с Барселона", пишат звезди в социалните мрежи
18 авг 2017 12:52, Петя Славова
20
Трагедията на "Рамбла" трогна и известните
Антонио Бандерас е сред звездите, които споделиха, че тъгуват от случилото се в Барселона. Снимка: Twitter

Поредният кървав терористичен акт - атентатът в Барселона, Испания, при който загинаха 13 души и бяха ранени около 100, потресе света.

Шокирани от ужасяващата вест, много знаменитости използваха социалните мрежи, за да почетат паметта на жертвите и да засвидетелстват съпричастността си към техните близки, съобщи Контактмюзик.

Още по темата

Част от известните личности, сред които латино дивата Дженифър Лопес, актьорът Антонио Бандерас, тенисистът Рафаел Надал и футболната звезда на "Реал Мадрид", португалецът Кристиано Роналдно, изпратиха посланията си на испански.

"Изпращам цялата си любов и мирни помисли на прекрасния град Барселона и всички негови прекрасни жители", написа в Туитър Дженифър Лопес.

"Сливам се в прегръдка с Барселона", гласи туитът на Антонио Бандерас. "Съкрушен съм от случилото се в Барселона. Цялата ми подкрепа е за близките на жертвите и за града", написа в социалната мрежа тенис звездата Рафаел Надал.

"Поразен съм от новините, идващи от Барселона. Цялата ми подкрепа и солидарност са за близките и приятелите на жертвите", пише Кристиано Роналдо.

"Сърцето ми е с Барселона", гласи туитът на актьора от "Властелинът на пръстените" Илайджа Ууд.

"В мислите и молитвите си съм с Барселона", написа в социалната мрежа създателят и звезда на хитовия бродуейски мюзикъл "Хамилтън" Лин-Мануел Миранда.

"Мислите ми са насочени към всички потърпевши в Барселона", пише звездата на сериала "Анатомията на Грей" Сара Рамирес, цитирана от БТА.

"Сега е времето да се обединим и да сложим край на това безсмислено насилие. Бъдете силни. Обичам те, Барселона", написа в Туитър актьорът Джейк Т. Остин.

"Чувствам се безпомощна. Изпращам цялата си любов на приятелите в Барселона", гласи туитът на певицата и звезда на Бродуей Идина Мензел.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
0
 
! Отговори
бастун преди 6 години
известните им *** никога не се разхождат някъде си, та дори и по ,,рамбла,, или ,,витошка,,
17
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лицемерието на "знаменитостите" ни е известно отдавна.За тях всичко е пари,нищо друго.Единствено актрисата Джейн Фонда имаше достойна позиция и оглавяваше демонстрации против 20 годишната война на САЩ във Виетнам.
16
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това дето 16 го предлагаш - много яко и патриотично звучи, ама представи си какво ще стане, ако се случи. Мислиш ли, че тези със съборените къщи ще останат паcивни? Страшно ще стане...За съжаление не мисля, че има оправия вече. Веднъж като са ни налaзили, край...
15
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тия да си говорят, квото си щат. Все едно някой го боли за някого в тоя фалшив свят. По улиците не могат да се гледат хората, ама тука чей сеа, опа, що стана.
14
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Значи къщите на всички роднини до девето коляно на терористите се събарят, конфискува им се цялото имущество, вкл. имоти, коли , пари и пр., отнема им се гражданството и се изпращат с военен самолет до страната на произход. Стига с тия толерастски глупости.Сутирнта кметицата на Барселона как грозно се изцепи за европейските ценности и спазване на човешките права.Ами правата на загиналите? Ами правата на милионите, умрели от наглосаксонски бомби?
13
0
 
5
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 6 години
Хора, видяхте ли какво направиха с вас, като създадоха сациалните мрежи? Всеки беден ид.и.от вече може да контактува на воля с другите бедни и.до.оти. На морето направиха дупка! Много пчели, много бръмчене, но мед няма.
12
0
 
5
 
! Отговори
Някой си там преди 6 години
А освен да те трогват и тъгуват, няма ли да направят НЕЩО СМИСЛЕНО? Примерно да призоват за ограничаване на притока на неизвестни хора от Африка, Сирия, Иран, Ирак, Афганистан, Сомалия и всички подобни държави изповядващи исляма. Да призоват за спиране на приема на така наречените "бежанци"? За проверки на всички вече приети "бежанци" с какво се занимават? Поне това да кажат. Или най-важното е да пишат глупости във фейсбука и твитера и да събират харесвания.
11
0
 
13
 
! Отговори
А бе преди 6 години
молитвите са хубаво нещо, но понякога трябва и мотика!
10
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така е, сменянето на статуса няма да реши пробема. Но и не пречи, предполагам.Във всеки случай не виждам полза да хейтим тука относно коя знаменитост какво е поснтала, а ние самите реално с нищо не сме допринесли... Хейтим тука и после си пускаме някой сайт за възpастни, доволни че сме изразили гражданска позиция...
9
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До До 7Хубаво, но ми се повдига от либерасти подкрепящи нашествието, но след кървава атака първи си сменят статуса и слагат испанския флаг *** френия до шия.
8
10
 
1
 
! Отговори
До 7 преди 6 години
До 7А ти какво правиш, как помагаш? С мpънкaне?Хайде всички да мpънкaме анонимно скрити зад клавиaтурите си.
7
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До там я докарахме, че в С.арабия и Израел е по-безопасно от Европа. Нужна е промяна, но немците ще си изберат Меркел.
6
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Веднага всички да си закичат профилите с испанския флаг и да кажат "Естамос Барселона"! Да разбием тероризма с цветя, мечета, тениски с послания, хаштагове и лозунги! Може и някой концерт на Ариана Гранде!
5
0
 
13
 
! Отговори
mery преди 6 години
Няма нормален човек, който да не се трогне от тази трагедия и този терор! Положението вече е такова, че не са нужни разни концерти и свтлини, а е нужно европейските политици да се замислят и да променят политиката си! Западните държави толкова много се пазеха българите и румънците, а приемаха с арабите с отворени обятия и си отгледаха терористи!
4
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е какво искате да направят?
3
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ОоооооОООоооооООО колко трогателно ми миличкуууууу ооОООО
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Интересно пък кой ли от известните ще одобри нападението? Някак си не се връзва с мултикултурната напевна песен - нещо като химн на колониална Европа в стил "1984".
1
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Иначе 99.9% от известните подкрепят нашествието в Европа, понеже са с охрани и живеят в богати райони с бели .