Gol.bg пита: Редовен ли беше първият гол на Арсенал?

Вие сте на ход: Имаше ли аут при подаването на Месут Йозил?
2 ное 2016 12:14, Веселин Коларов
30
Gol.bg пита: Редовен ли беше първият гол на Арсенал?
Снимка: Bulphoto.com

Поредна драма с марка "Лудогорец" гледахме в евротурнирите. Този път обаче тя не завърши с щастлив край за разградчани, след като паднаха по-възможно най-неприятния начин от английския колос Арсенал.

На националния стадион "Васил Левски" "орлите" сензационно поведоха с 2:0 още преди да е изтекъл четвърт час игра, но до края на полувремето пропиляха аванса си.

В 87-ата минута грешка на капитана Светослав Дяков позволи на Месут Йозил да излезе очи в очи с Милан Борян, след което световният шампион вкара брилянтен гол, за който говори цяла Европа.

При първото попадение на "топчиите" обаче останаха съмнения, че топката е излязла в аут.

Правилникът гласи, че тя трябва да е напуснала терена с целия си обем, а ние ви питаме: "Трябваше ли да бъде отсъден аут за Лудогорец?"

Вижте гола на Гранит Джака и дайте вашия глас тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Има или няма е все едно. Мачът е завършил, резултатът е фиксиран и така ще се помни. Другото е безсмислено упражнение, което няма абсолютно никакъв смисъл.
20
2
 
9
 
! Отговори
Зайо Байо преди 7 години
Топката не напуска с цял обем игрището , чист гол :-)
19
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Първият гол не беше редовен не заради това, че топката е излязла или не е, а заради това, че Жиру изпраска един хубав лакет в главата на Дяков...... Хващате се за аута а пренебрегвате нарушението преди него......
18
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Заради Кирил Домусчиев и неговият приватизационен фонд Напредък,в България са унищожени около 50 промишлени предприятия,като преди това са порядъчно окрадени.А в малкото,които все още работят,заплатите са 300-400 лева и масово не се плащат осигуровки.Произвеждат се преди всичко метаамфетамини за ЕС и преди всичко за ИД.Повечето обществени поръчки се дават на фирми на Домусчиев,както и тази за ваксиниране на лисиците.Ето така се издържа футболното недоразумение Лудогорец.
17
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Истината е,че ако Гелосаният не беше платил на УЕФА(разбира се с пари,откраднати от народа) да му осигурят място в групите като му пращат поръчкови съдии,жалкото му отборче щеше да отпадне още от черногорците,както миналата година от молдовците.Всички си спомняме смешната дузпа в първия мач,когато се видя,че галениците на Киро половин час не могат да доближат наказателното поле.А пък вторият мач се превърна в истинска съдийска подигравка с футбола.Същият сценарий беше и с Виктория Пилзен.
16
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
редовен - нередовен - биха!
15
3
 
13
 
! Отговори
Цецо преди 7 години
До Анонимен 15Прав си, че на нападателите работата им е да вкарват, но не са много нападателите, които го правят по един толкова техничен начин, повечето биха търсили удар веднага след първото поемане на топката... и биха сгрешили в повечето случаи. Йозил има акъл в главата, видя че никой от защитниците не го застрашава, копна топката за да преодолее вратаря и после с чудесен "фалшив" удар просна двама защитници на земята, след което си я вкара спокойно на празна врата. Разкошно изпълнение!
14
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Айде стига бе ганчовци. Все някой друг ви е виновен. Съдията, тревата, мъглата. Това са Арсенал, не са бутико ото отборче на гелосания наркодилър.
13
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сделката ВИВАКОМ е във съда,опасността Пеевски-ДПС-Спас Русев да загуби делата е огромна .Тръгвате по отъпканата пътека на ЦСКА,фалит със 20 милиона дълг и взимане на лиценза на Левски Карлово.Боримиров не ви ли ги каза тези факти? Той е вещ по тези теми.Питайте си ръководителите ако не вярвате на мен.Спас Русев във момента дава парички колкото да не закрит отборчето
12
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сал един едничък Йозил Прави противника за резилГоловете си бяха съвсем редовни. Вярно, че на нас ни се иска да не бяха.
11
4
 
12
 
! Отговори
съдията преди 7 години
Значи първият гол е нередовен, но поради удар срещу Дяков с лакът, иначе топката си е в игра, защото не е напуснала с целия си обем. Третият гол си е абсолютно редовен - тролея Моци закъсня с изнасянето. Вижте от камерите на сайта на Арсенал има много добро видео....
10
7
 
17
 
! Отговори
ХХ преди 7 години
И кое му е толкова ввликото на гола на бургията?!???..Какво го превъзнасяте.Ей,разберете че няма вече гов еда и св ини само в България.Като дойде кризата и се видя кой може,да играе.20години купувахте мачове,отборчетата ви нещастни перачници за мръсни пари,и пак квичите тука.Няма,за оплакване сте.На тия момчета пт Лудогорец и вода не сте достойни да им носите!!!
9
3
 
7
 
! Отговори
Мхмм преди 7 години
Фен на Арсенал => ислямски фундаменталист:)
8
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Лудогорската защита към Йозил:"Бате,защо ни скри топката?"
7
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе що не питахте лятото правилно ли бяха отменяни редовните голове на черногорците и чехите.Колко от дузпите за лудогорец бяха истински,колко от головете им бяха от засади и игра на хандбал.
6
3
 
27
 
! Отговори
чорбичка преди 7 години
Редовен отбор ли е ЦСКА-Литекс, или е просто менте ?
5
5
 
10
 
! Отговори
СОКАЧИ АЛЕКСИЕВ преди 7 години
ЙОЗИЛ,ЙОЗИЛ,ЙОЗИИИИИИИИИИИИИЛ....
4
18
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Смешен делиормански плач.И първият,и третият гол са си напълно редовни.Нито топката е напуснала игралното поле с целия си обем,а още пък по-малко може да се говори за някаква засада при ювелирното изпълнение на Месут Йозил,който буквално направи за смях домусчиевата сбиррщина.Каруцарят Моци сигурно още не знае къде се намира след извращението,което Йозил си направи с него и с цялата защита.ВЕЛИКО!
3
4
 
8
 
! Отговори
т преди 7 години
Беше ли редовен гола на Марадона 1986 срещи Англия.Но пък втория беше гениален . Така и с гола на Йозил накрая. Нима мислите,че Арсенал нямаше пак да си вземат мача и без първия си гол .
2
16
 
25
 
! Отговори
Х Хох преди 7 години
И първия и третия са нередовни!Лудогорец бяха по добрия отбор!Срам и Позор зя предателите викали и освирквали отбора!Пфууу..