Лудогорец – гробокопачът на българския футбол

Твърдението е на президента на Славия Венци Стефанов
21 ное 2016 15:37, Веселин Коларов
31
Лудогорец – гробокопачът на българския футбол
Снимка: Bulphoto.com

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов нападна остро шампиона Лудогорец.

Той стори това без да споменава имена, но ясно намекна, че говори именно за разградчани. Причината реакцията му е премахването на правилото за титулярен български играч до 21 години.

"Лудогорец, Левски и ЦСКА са натъпкани с по 10-15 чужденци. Ти като си го купил, трябва да го пускаш за сметка на някой млад български футболист. Сега в Румъния и Хърватия налагат модела с млади местни играчи до 21 г. Те видяха от нас, но тук се наложиха някои хора, които са гробокопачи на българския футбол. Нашите деца нямат шанс да получат поле за изява", изригна Венци Стефанов в актуално студио "Дерби".

"Не искам да броя парите никому. Проектът е негов и е правилен. Нашето предложение беше един играч до 21 г. да играе 90 минути, от тази година да бъдат двама. Както Верея, така и Лудогорец, Монтана, Черно море и Славия играят по едни и същи правила. Ако искат другите 10 или 9 да си бъдат изцяло чужденци. В мачовете в Европа ако искат да излязат и с 11 чужденци, никой не му пречи. Смятам, че тази идея е нормална и в интерес на българския футбол. Някой ако ми докаже, че не съм прав, аз съм готов да си посипя главата с пепел", добави Венци Стефанов, а като доказателство за думите си даде отличното представяне на националния ни отбор до 19 г.

Припомняме, че през миналия сезон Лудогорец пускаше като титуляр младия централен защитник Венцислав Керчев, който обаче още до средата на първото полувреме беше сменян от чужденец.

Още спортни новини четете в Gol.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен свидетел преди 7 години
Любовницата на Уефски да си мълчи помня, още мачовете как Публиката ги изпращаше със думите горчиво
23
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоз що не се... Славия се бори за испадане, няма фенклуб нито, жив човек посещава техни мачове, а седнал да дава акъл....
22
0
 
1
 
! Отговори
РАСИСТ преди 7 години
САМО ВЪВ ФУТБОЛА МОЖЕШ ДА СИ КУПИШ ЛЕГАЛНО И ЗАКОННО ***.....ХАХАХА
21
0
 
0
 
! Отговори
Сандо преди 7 години
прав е да се притеснявя! В Англия имат страхотна лига ама нацоналният им е смешка голяма. Не съм сигурен обаче че такива правила са решението на проблема
20
3
 
1
 
! Отговори
майорски преди 7 години
Че ако са толкоз добри българските ни футболисти ....за що да не играят ....не само в Лудогорец ами даже в Барселона и Мачестер .......дааааа ама не са толкоз добри ....напротив българските млади футболисти са мнооого под средното европейско ниво ....затова никой ги не ще ...виновни са не отборите , треньорите ни или собствениците ни на клубовете вината е в школите, училищата възпитанието на младите ни футболисти както в семейството така и в обществото ни ...Венци да се замисли !!!
19
1
 
1
 
! Отговори
ЛОКОМОТИВ КАСПИЧАН преди 7 години
Примерът ти с КАСПИЧАН е напълно неуместен!!!
18
2
 
5
 
! Отговори
циркаджия преди 7 години
Тоя ако имаши пари щеше да напълни Слабия с чужденци, ама като не може айде и другите да не могат.
17
8
 
10
 
! Отговори
БАБА КУНА преди 7 години
ВЕНЦИ СТЕФАНОВ Е ИЗТРЕЩЯЛ! В СЪВРЕМЕННИЯ ГЛОБАЛЕН СВЯТ НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ В ЕДИН КЛУБЕН ОТБОР ДАЛИ ИГРАЯТ ХОРА ОТ КАСПИЧАН, БУСМАНЦИ ИЛИ ОТ ОСТРОВ ТАМБУКТУ. ПРИ НЕГО АБСОЛЮТНО ВАЖИ ПОГОВОРКАТА ЗА КИСЕЛОТО ГРОЗДЕ.
16
1
 
8
 
! Отговори
Фудбалерац преди 7 години
Да оставим настрани Лудогорец и В. Стефанов. Има много други проблеми във футбола ни. Един от тях е регистрацията на кмет и общински съветници като играчи в клубовете, финансирани от общината. Реденето на състава, отделно тази мания - стигнат до върха в по-долна дивизия и аха да влязат в Б група и им се спуска нареждане да падат. Темата е дълга, но автоголовете са много!
15
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
щом толкова я разбира шкембо нека ми каже колко англичани например има вЧЕЛСИ МАН ЮНАЙТЕД МАН СИТИ около еди два процента всичко друго е чужденци но ги гледа цял свят те са марка исега на кои да вярвам като в ония виц когато мъжът хванал любовника на жена си и казал че това което правят не е хубаво а тои му казал разберете се с жена ти ти казваш че не е хубаво тя казва че и е много хубаво на кои да вярвам
14
3
 
22
 
! Отговори
до 10 преди 7 години
Ти май не си гледал много Салвия напоследък...Отоборът в момента играе почти изцяло с юноши от школата. Последните мачове централната двойка бранители са двама братя на по 17. Ако искаме да имаме силен национален отбор трябва клубовете да налгата българи. Друг вариант няма! Ако оставим настрана Лудогорец останалите клубове дават луди пари за незнайни африканчета и бразилчета, които разкарват след половин сезон, плащайки им безумни неустойки...
13
11
 
19
 
! Отговори
До 16 преди 7 години
Какъвто и да е Венци, прав е. Ако Бай *** не му беше дал на Домуз Ага далаверата да краде и му снася, Лудогорец си беше незнайно отборче. За да печели Агата започна да пазарува бимбайци които нямат нищо българско. Целият отбор прилича на пакистански по крикет, който с нищо не допринася за развитието на българският футбол. Обратното. Това даде тон и другите отбори вместо да работят с българчета предпочитат незнайни африканци които освен, че са черни други качества нямат. И така нац.отбор няма.
12
9
 
16
 
! Отговори
Камен преди 7 години
Да ме извинява Венци Стефанов, но Лудогорец имат една от най-стабилните детско-юношески школи, както и цял отбор в "Б" група, който е съставен в голямата си част точно от юноши, които играят всяка седмица. Със сигурност ако някой от тях изпъкне в достатъчна степен ще го наложат и в "А" отбора.
11
6
 
14
 
! Отговори
Славист преди 7 години
Ти като налагаш млади та сме цъфнали и вързали!
10
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като искате БГ отборите да развиват школи, задължете ги най-малко ХХ човечета на терена да са с български паспорт. Те ако искат и 100-на да държат на пейката и да им плащат заплати.
9
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Преди години се водеше война срещу чужденците в отборите. Имаше ограничения до 2, до 3, но имаше ограничения и така се развиваше мационалният футбол. Но лакомите за пари като Домуса и Гриша Ганчев не гледат футбола а парите. Така е и в Левски. Ето защо няма национален.
8
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не е задължително всички отбори да пускат младежи до 19.Това е въпрос на личен избор за президентите.Отбор като Славия може да пробва един сезон да играе с 19 годишни.Проблемът е че и те не искат или по скоро не им стиска.Лудогорец при положение,че са дали толкова пари за чужденци не е оправдано ако не играят а пък и те имат много по високи цели от Славия.Въпросът обаче защо Славия не играе с 19 годишни.Та тези момчета са в силата си. Трябва да изорат терена дето се вика. Школата им просто е зле
7
13
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нали имаше до скоро един армейски отбор, който взимаше всички донаборници по-добри футболисти от Левски и цяла България и стигна до фалит няма го за винаги с измамните титли. Футбол с наредби не се прави!
6
9
 
22
 
! Отговори
смешник де*ел преди 7 години
Двадест години си във футбола и нищо не си направил. Аман от разбирачи в България като този. Точно такива като Венци (по 20 години във футбола, без успехи, без отбор) съсипаха футбола във България. Завижда, че изкуствения отбор на Домуса за 5 години играе за 3ти път път групи в Европа ( и то на прилично ниво). Аман от такива пал*човци, дет само акъл дават (не само футбола, а и държавата сасипаха такива като този ло*так), а не струват и 5 стотинки. На Домуса само може да му ...
5
15
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гробокопача на бългаският футбол е хибридният отбор от подхуене,то не беше пощенец,раковски,динамо,лески спатлак,кашкавал витоша и не знам още какво.всички титли са взети нечестно