Постигате ли сексуално удовлетворение?

10 признака, че сте доволни от сексуалния си живот
3 яну 2018 22:33, Eкип на Puls.bg
9
Постигате ли сексуално удовлетворение?
Източник: Reuters

 Вероятно сте чували един специфичен коментар заради по-дръпнатия характер на един или друг човек... Не му пуснали или не ѝ обръщат достатъчно внимание в леглото...

Добре де, а не е ли по-приятно да се вгледаме в човек, който излъчва сексуална увереност. И в какво точно се състои тя... Харизматичността ли е качеството, по което да познаем, че някой води задоволителен сексуален живот. Това не се измерва в: колко пъти на седмица или денонощие правим секс и колко партньора задоволяват нуждите ни.

Ето няколко признака, определени от изследователи в сп. PLOS One, които могат да ни ориентират идеално. Все пак ще посрещаме Нова година очакват ни и нови запознанства, а и има връзки, които чакат да бъдат заздравени, нали?!

1. Помислете дали не е така - тези, които се чувстват удовлетворени в леглото и редовно прибягват до този метод за поддържане на щастието и стандарт на живот рядко изпитват смущения относно тялото си. Истината е, че не идеално изваяната фигура, бицепсите или пищният бюст правят хубавия секс, нали? И това се доказва от проучване на Тексаския университет, от което се заключава, че тези жени, които имат най-висока оценка за тялото си, се и чувстват сексуално задоволени в най-висока степен. Допитваните дами са на възраст между 18 и 49 години.

Тази теза си има логическа връзка: когато сме съсредоточени върху големината на корема си, например, потискаме и не даваме воля на усещанията, които ни носи сексът в неговата игра и акт. Нещо повече, това има отношение към отделянето на полови секрети и способността да изпитаме оргазъм. 

Какво бихме могли да предприемем в случай, че големият корем ни притеснява? Дежурните съвети са да преминете към по-здравословен хранителен режим или повишите физическата активност. Повярвайте, редовните спортни занимания правят с организма и фигурата чудеса за кратко време! Потърсете, ако трябва професионален консултант, който ще ви помогне да изваете тялото, с което да се чувствате по-комфортно.

Доколко задоволителен е вашият сексуален живот според специфичните стандарти на сексолозите може да проверите на Puls.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
браво и на трима ви
1
4
 
7
 
! Отговори
Газела Антилопа преди 6 години
Кат си перна една и олабя как да не постигна сексооуално удоволетворение