Пет коли с пренабити номера са открити в автокъщи

Задържани са двама мъже, проверките по случая продължават
Обновена: 23 мар 2012 14:55 | 23 мар 2012 13:35,
15
Пет коли с пренабити номера са открити в автокъщи
Проверени са 5 автокъщи. Снимка: архив Булфото

Пет автомобили с пренабити номера са иззети при спецакция в автокъщи в Стара Загора.

При проверките органите на реда са открили, че по автомобилите има механични интервенции в областта на идентификационните номера на рамите, извършени чрез пренабиване или чрез "присаждане".

Назначени са трасологични експертизи. По случая е образувано досъдебно производство.

Проверката на автокъщите идва след като по-рано бяха иззети четири леки автомобили "Фолксваген Пасат", противозаконно отнети през 2011 г. и 2012 г. на територията на страната.

По случая са задържани двама мъже - на 26 и 27 години.

След обиск на домовете им са открити документи за пласирането на откраднатите четири коли.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
2
 
! Отговори
алексей преди 12 години
Преди няколко години отидох да си купя автомобил 2-ра ръка.Реших да направя по обстойна проверка да не се набутам, отивам в КАТ с човека от който го пазарях и казвам, този автомобил ще го купувам, моля да го проверите. ОТГОВОРА БЕ правим експертиза и в 3 месечен срок ще получите отговор дали е крадена. естествено никой нямаше да ме чака 3 месеца да ми пази колата и я купих на риск. А то е толкова просто проверяваш колата в системата на интерпол и проверяваш за пренабити номера. трябва да се пипне първо полицията, областно на сФ ОБЛАСТ преди автокъщите, оттам трябва да се тръгне при търсенето на кучето, заравянето и т.н.
14
0
 
1
 
! Отговори
paveldjurov преди 12 години
тия пък..как ще пренабиват номерата на двигатели и рами то нали веднага като се погледнат с ренген а и с обикновенна лупа се вижда,че цифрите ги е ударил с чук някои шлосер от заводите едно време съм ги гледал как удряха едни цифри малки големи по машините в завода ама на колите цифрите са като изляти то в заводите за коли се правят сигурно специални печати както се секат стотинките то да не се набиват на ръка я .Тия шлосери си мислят,че са голяма работа ама не саааа! всичко се вижда на ренгена
13
1
 
1
 
! Отговори
АИДУК преди 12 години
НЯМА УПРАВИЯ щЕ ПРОДЪЛЖА ДА ВИ ПОПИПВАМ АВТОМОБЛЧЕТАТА,ОТИ МИ Е КЕФ
12
1
 
6
 
! Отговори
КД преди 12 години
До Лудвиг: Колега!Въобще не са намалели кражбите на коли,а напротив-увеличават се с всеки изминат ден.Но липсва информация...,за да не се плашат хората и да гласуват "правилно".Докато дойде момента и те като мен да се събудят сутринта и поглеждайки навън да установят че вече са пешеходци....
11
1
 
4
 
! Отговори
Лудвиг преди 12 години
Е нали се пресече търговията с крадени таратайки или пах киорфишеци се пускат ?
10
1
 
13
 
! Отговори
КД преди 12 години
моят Голф 4 ако е там да идвам и аз да "респектирам" бандита дето ме ужили с почти 11 бона и промени живота ми! И аз да променя неговия....
9
1
 
15
 
! Отговори
kiril преди 12 години
... нещо за опел корса 2008-*** - черен!? Търся си крадеца който ме върна с 20 000 лв назад ... искам лично да му "благодаря" и да му оставя траен белег до края на живота му! Благодаря!
8
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До 1: ......и не са били патици, а патки, защото политиците по ги обичат?
7
1
 
18
 
! Отговори
anonimen преди 12 години
v stara zagora ima edna avtoka6ta koiato maxa na vsi4ki koli koito prodava katalizatorite i taka posle se preebava landa sondata i kup drugi problemi imeto i e DGI DGI ***
6
1
 
22
 
! Отговори
има и още и още!!! преди 12 години
Само пет ли?Па много малко бре?
5
2
 
4
 
! Отговори
Anonimen преди 12 години
Hm, ako si kupq takava kola...i ako mi napravqt proverka...men li shte me posochat za prestypnik?! Interesno mi e prosto...
4
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Полицията трябва да провери автокъщите в цялата страна.Все пак похвала за Стара Загора!Но цяла България е пропищяла от автокрадците,така не може да продължава!
3
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Преди няколко години отидох да си купя автомобил 2-ра ръка.Реших да направя по обстойна проверка да не се набутам, отивам в КАТ с човека от който го пазарях и казвам, този автомобил ще го купувам, моля да го проверите. ОТГОВОРА БЕ правим експертиза и в 3 месечен срок ще получите отговор дали е крадена. естествено никой нямаше да ме чака 3 месеца да ми пази колата и я купих на риск. А то е толкова просто проверяваш колата в системата на интерпол и проверяваш за пренабити номера.
2
4
 
39
 
! Отговори
димитров преди 12 години
Браво!Сега всичко да си" изпеят",за да намалят престоя в затвора.Трети месец чакам да се открие моят Голф.Заради такива сополиви бандити аз сега ходя пеш,а те се кефят на моята кола.Бой,бой и да плащат!
1
17
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Още ли има такива дето пренабиват номера?Нещо се съмнявам.По скоро някой има нужда от коли и уж номерата са пренабити.Много е лесна конфискацията така и снабдяването на Полицията например с автомобили.Както конфискуваха едни патици в Пловдивско,уж били болни,а то се оказа,че са изядени на банкет на определена партия.

Спонсорирани публикации