21 декември – най-гадният ден за 2017 година

Причината: Лошо подреждане на небесните тела
20 дек 2017 15:15, Елка Василева
10
21 декември – най-гадният ден за 2017 година
Снимка: архив, Reuters

Денят на зимното слънцестоене, 21 декември, ще бъде най-гадният за 2017 година поради лошо подреждане на небесните тела, пише в."Дейли мейл".

За пръв път от близо 350 години насам Слънцето навлиза в Козирога, часове след като Сатурн стори същото. Двете небесни тела ще се окажат в една линия. Астролозите ни съветват да не взимаме никакви важни решения и да не предприемаме някакви драстични действия. Те ще доведат до много лоши последствия през задаващата се 2018-а година.

Ще наблюдаваме и ретрограден Меркурий. Според астролога Нийл Спенсър предстоящото слънцестоене е по-лошо от всички предишни, защото за пръв път от 1664 година насам Слънцето ще се премести в Козирога, само няколко часа след като Сатурн премине по подобен маршрут. Според Спенсър на 21 декември всичко, което правим, ще ни се стори много по-трудно от обикновено.

Зимното слънцестоене в Северното полукълбо е характерно с най-късия и тъмен ден в годината. Тогава Слънцето се намира в своята най-южна позиция, точно над Тропика на Козирога.

Астролозите ни съветват да не пътуваме на 21 декември, освен ако не желаем мазохистично да прекараме времето си, заклещени по летища, гари и автогари.

Ефектите на ретроградния Меркурий пък ще тегнат до края на декември.

/БТА/

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
4
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 6 години
На 21.12 ми направиха успешна операция срещу полипи в ноздрите в една мюнхенска частна клиника. Благодаря Ви г-жо Василева, че ме предупредихте много да внимавам през този ден. Вече съм си в къщи и издирих отново тази публикация, за да докладвам, колко велика е тя. Със здраве, вече съм си в къщи и всичко е наред, въпреки този най-гаден ден през годината!
4
3
 
5
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 6 години
Глупости на търкалета! Мила госпожо Василева, какво става с Вас?
3
2
 
2
 
! Отговори
ПЕНКО преди 6 години
АБРА -КАДАБРА-БРАДАБРА- НИТО -НЕТО -НОТО--ШУШУ-МУШУ-СЛУШАЙ!!! ...И ЩЕ СЕ СПАСИШ ОТ ...АБРА-КАДАБРА-БРАДАБРА-ОТ-НИТО-НЕТО-НОТО -И ОТ ШУШУ-МУШУ-ШУШУ !!!!!!
2
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 1Не е сложно - тогава стават равнина...:)
1
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо пишете тези глупости точно когато хората плануват пътувания?Напишете нещо оптимистично. Лек път на всички,които утре ще тръгнат на път.И весели празници.