Цачева на крак при "няк'вите баби", шие им носии

Шефката на парламента в отпуск изчетка жените от фолклорната група
12 окт 2016 17:15,
57

Снимка: ГЕРБ

Шефката на парламента в отпуска Цецка Цачева отиде на крак при Черкаските баби във Вършец. До дни при тях ще пристигне и дар от нея – чисто нови фолклорни носии.

Цачева и Черкаските баби имат сложни отношения и те станаха публично достояние през пролетта на тази година. Всичко тръгна от една реплика на Цачева към заместника й Алиосман Имамов пред неизключените микрофони на трибуната в парламента, че отива да се снима с "няк'ви баби".

Още по темата

Бабите се оказаха именно Черкаските баби, а пренебрежителното отношение на парламентарната шефка към тях даде повод за много критики.

Преди дни, когато обяви, че излиза отпуск заради предизборната кампания, Цачева съобщи и че ще дари заплатата си за този месец на бабите.

"Поех ангажимент да бъда при вас и ето, че днес съм във Вършец и се срещам с най-известните баби в държавата в момента – Черкаските баби", каза им Цачева при повторната им среща днес – на тяхна територия.

Тя им благодари, че съхраняват културните традиции по техния край и на страната. "Поклон пред делата ви", каза парламентарната шефка в отпуска.

Тя помоли бабите да гласуват за нея и обеща, че заедно с Пламен Манушев ще бъдат достойни президент и вице.

И шефът на депутатите от ГЕРБ Цветан Цветанов изчетка бабите и ги поздрави за тяхната самоотверженост в опазването на културните традиции на Северозападна България.

"С г-жа Цецка Цачева и с парламентарната група на ГЕРБ поехме ангажимент пред вас и до дни ще ви подарим чисто нови народни носии, които сме поръчали и вече се шият. А вие продължавайте да предавате традициите на младото поколение", каза им Цветанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От анкетата :Цецка Цачева15%Ген. Румен Радев27%Трайчо Трайков12%Ивайло Калфин4%Красимир Каракачанов10%От проучвания на гербераската медиана - обратното .ЦАЧЕВА МОЖЕ ДА СПЕЧЕЛИ САМО АКО БОКО ПОДМЕНИ БЮЛЕТИНИТЕ. ОТНОВО
43
0
 
6
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 7 години
зАЩО НЕ СНИМАХТЕ КАМЕРНИЯ СЪСТАВ НА ХОРАТА В ЗАЛАТА ? НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ НА ВЛАСТ. ЧУМАТА ГЕРБ ЩЕ СЪСИПЕ ДЪРЖАВАТА. ДА ГИ РАЗКАРАМЕ С ГЛАСУВАНЕ ЗА ПАТРИОТИТЕ С 19 КАРАКАЧАНОВ-НОТЕВ
42
0
 
8
 
! Отговори
Стоян преди 7 години
Защо ГЕРБ са провал и срам:1. Нови заеми за 16 млрд.лева. Какъв успех е да се теглят заеми, които да изплащат и внуците ни?2. Провалени кандидатури за шеф на ООН? Има ли въобще по-голям външнополитически скандал в новата ни история?3. Спрени три големи енергийни проекти Бургас-Александруполис, Южен поток и Белене? Тъкмо в тези мандати, България се прости с ролята си на регионален енергиен лидер.4. Абсолютна безпомощност да се доизгради оградата на югоизточната ни граница. Завариха изграден
41
0
 
14
 
! Отговори
Андрешко преди 7 години
Тази баба Цоцолана е много неразбрана. Те не я искат в селото, а тя пита за поповата къща, оная работа на дядо поп да прегръща
40
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако изборите са честни тази няма да стане президент никога, ама никога. Но за съжаление няма да са честни, защото ГЕРБ не са машина за избори а фалшификация на избори. Имат много пари, кметовете им са наплашили хората по места. Работодателите около фирмите на герб контролират изборния вот и хората от страх да не загубят работните си места и социални привилегии мълчат и се гънат. Стига се до там, че са длъжни да снимат с телефоните за кого са гласували и после да показват на когото трябва.
39
0
 
9
 
! Отговори
Банкянски толуп преди 7 години
Те само тея ше гласуват за Цачка... е и зомбаците дет гледат нователевизия ,къде си дават парите на ало измамници. Тва е електората на гюбре сбиртока.
38
0
 
2
 
! Отговори
фен преди 7 години
Кампания тип Поп Фолк. Евтина и ***. Само един има шанс и той е независим.
37
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Купуването на гласове не е ли подсъдно?3ащото гро3отиЯта цеца точно това прави в случая.С държавни пари 3а носиите.
36
0
 
25
 
! Отговори
безочиее преди 7 години
Бабите бяха от Израел,а тези ги използваха за изтривалки за да не стане международен скандал,като гледам пак се гаврят с тях!
35
0
 
28
 
! Отговори
ПАЯК преди 7 години
ТУК СТАВА ВЪПРОС ЧЕ ПОДАРЯВАТ НОСИИ СЛЕД КАТО СА ОДРАЛИ КОЖИТЕ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ. ТАЯ НАГЛА НАХАЛНА И БЕЗОЧЛИВА ЦАЧЕВА ПРАВИ НЕУСПЕШНИ ОПИТИ ДА СЕ ПРАВИ НА ОВЧИЦА.ВЪПРЕКИ ЧЕ ИЗБРА ЗА ПРЕЗИДЕНТ ОТДАВНА Е НАПРАВЕН НИКО СВЕСТЕН БЪЛГАРИН НЯМА ДА ГЛАСУВА ЗА ТАЯ ОСОБА.
34
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До смЕх"разликата им е никаква ."Я намери изпълнението на Цвъчка в кръчмата и ще разбереш разликата.
33
0
 
19
 
! Отговори
РККА преди 7 години
Ако иска да гласуват за нея да беше ги и нахранила а не само облякла
32
2
 
7
 
! Отговори
WC преди 7 години
До БАБА КУНАTE SA EDNI I SASHTI BABA KYNO....PAZI SI PARITE I NE RAZGOVARIAI SAS ALO IZMAMNICI
31
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма да и минат на Цецка лицемерните номера.Вече е показала, колко я "интересува" народът...
30
0
 
5
 
! Отговори
WC преди 7 години
NA TAZI BIVOLICA I TRI MAGARETA SHTE I DOIDAT MALKO.....DVETE DA IA DARGAT TRETOTO DA I SERE VAV YSTATA
29
1
 
28
 
! Отговори
БАБА КУНА преди 7 години
ХОРА т.е. НОРМАЛНИ ХОРА, ПРИ ГЕРБ НЯМА ДЕМОКРАЦИЯ, А ТЕРОРИЗЪМ. АКО НАИСТИНА ИСКАМЕ ДЕМОКРАЦИЯ НА ВТОРИЯ ТУР НА ИЗБОРИТЕ ДА СЕ ОБЕДИНИМ СРЕЩУ ЦАЧЕВА И ПОДКРЕПИМ ДРУГИЯ КАНДИДАТ, КОЕТО ЩЕ БЪДЕ НАЧАЛОТО НА КРАЯ НА МАФИОТСКАТА ПАРТИЯ ГЕРБ.
28
0
 
28
 
! Отговори
маде ин Булгари преди 7 години
Това е върха на политическата перверзия на протежето на пожарникаря, Цвечка Цачева, за използва симпатичните Черкаските баби за политическо изнудване!
27
0
 
20
 
! Отговори
НЯМА ЛОШО преди 7 години
Мойте Уважения към Г-жа Цачева ,Но тя е баба и не е в добро здравословно състояние . За какво ние Президент който да прекара Мандата си в Болници по Света .Защо не се пенсионира , да даде път на Младите Хора ?
26
0
 
28
 
! Отговори
Христо Фотев преди 7 години
Йордан Радичков направи черкаските баби известни дори в Щатите с разказите си, но госпожа Цачева не е Йордан Радичков...
25
0
 
17
 
! Отговори
смЕх преди 7 години
Червената стрина Цецка да надява носията и да се нарежда сред тях като я гледам направо си за там разликата им е никаква .

Спонсорирани публикации