Бюджет и изборни правила – БСП си бъбри с АБВ, РБ, ПФ и БДЦ

С ГЕРБ няма да се виждаме, не съм говорила с тях, отсече Нинова
Обновена: 15 ное 2016 15:38 | 15 ное 2016 15:30, Камелия Цветанова
51
Бюджет и изборни правила – БСП си бъбри с АБВ, РБ, ПФ и БДЦ
Архив: Булфото

Бюджетът за следващата година и изборните правила. Това са двете теми, които ще обсъдят на срещи днес депутатите от БСП с представители на АБВ, РБ, ПФ, ДПС и БДЦ-НС.

"Разговор с ГЕРБ няма да има, не съм говорила с тях и не очаквам да се видим", анонсира соцлидерката Корнелия Нинова, която вчера инициира разговорите с останалите партии в парламента, след като премиерът Бойко Борисов внесе оставката на правителството в деловодството на Народното събрание заради загубата на кандидата на ГЕРБ Цецка Цачева на изборите за президент.

Още по темата

Нинова обясни, че така или иначе бюджетът за следващата година вече се обсъжда от парламентарните комисии, но пък има има твърде разнопосочни предложения на различните групи в НС.

Според нея при това положение трябва да се стигне до разумно и дръжавническо решение.

"Втората тема е какво правим с изборните правила. Хората ни дадоха сигнал на референдума, че трябва да променим ситуацията, но въпросът е как разполагаме във времето промените. Нека да видим как ще се произнесе КС, дали Росен Плевнелиев може да насрочи избори, или не, или трябва да се чака Румен Радев. Въпросът е ще успеем ли до изборите да променим тези правила", обясни Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
3
 
! Отговори
Сиси преди 7 години
Тази Нинова за каква се помисли.Виждаме им управата в градоветв с техни /червени/кметове.Доведоха ни до пълен провал.От проспериращи градове станахме нищожни села. Успех на ГЕРБ.
45
1
 
7
 
! Отговори
Корнелия преди 7 години
много ке възгордя нещо...дано не си е повярвала, че процентите на Радев са нейни собствени проценти.Процентите на твърдите ядра ги видяхме на първия тур - БСП 25 процента, Герб 21,5 - Патриотичен блок 15.Не е лош резлутата на БСП, но чак пък толкоз надуване за преднина от три порцента и половина.......повече смирение и повееч експертни кадри трябват.
44
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
аз държа да се промени данъка. Плоския данък ми взима 20 лева от заплатата.
43
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сега ще се появят политолози и социолози които на дълго и на широко ще обясняват колко лоша е мажоритарната система и защо не е добра за нас. Почва подготовката за отхвърляне на най важния въпрос от референдума.
42
3
 
6
 
! Отговори
До Анонимен 42 преди 7 години
Ще ми вземеш още 20% от заплатата на марта в сряда. Сега работата е на кантар, но пипне ли някой данъка бегам на запад и така ще плащам данък 0% на червените крадци.
41
1
 
1
 
! Отговори
Minuta e mnogo преди 7 години
Ami sega?! :-)Glasuvahme. Deistvaite po voliata na bg narod nezabavno. Koito bavi topkata, e simulant, i ste poluchi cherven karton! :-) jivorat e sega bg.
40
4
 
8
 
! Отговори
Joko преди 7 години
К*р *** след като мина през ч***рш***фите на доста политически партии се взе много несериозно !
39
6
 
11
 
! Отговори
аи преди 7 години
Абе оня ден се платиха милиард и кусур за реактори поръчани от БСП. Тея дойдат ли на власт настъпва погром,тухла върху тухла не са сложили. Канят се пак да властват. УЖАС
38
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
браво НИНОВА, ВСЕ ТАКА С ТОЯ РЕЧНИК И ЕЗИК НА ЛЮБОВ, ИЗКЛЮЧВАЩ УНИЖЕНИЯ, ЛЪЖИ И НАСЪСКВАНЕ- КАЗВАШ ББ НЕ Е ДЪРЖАВНИК, УПРАВЛЯВАЛ Е ЛОШО, ТВЪРДИШ ЧЕ ЗАТОВА ТРЯБВА ДА СИ ХОДИ, Е ТОЙ ПОДАДЕ ОСТАВКА- СЕГА ЩЕ ВИ ИЗБЕРЕМ И ОЧАКВАМЕ ОТ ВАС КОМПЕТЕНТНО ДА НАПРАВИТЕ МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТА 1000 ЛЕВА, ДА ПДНЕ ПЛОСКИЯТ ДАНЪК, КОЙТО АНТИСОЦИАЛЕН И НЕСПРАВЕДЛИВ, ВЪВЕЖДАТЕ 30%-70% ДАНЪК ЗА ВИСОКИ ДОХОДИ И НЕОБЛАГАЕМ МИНИМУМ КАТО ВЪВ ФРАНЦИЯ- ТАМ УПРАВЛЯВА ПАРТИЯ ЧЛЕН НА СОЦ ИНТЕРНАЦИОНАЛА И НЕ СЛИЗАТЕ ОТ УПРАВЛЕН
37
3
 
9
 
! Отговори
Галя преди 7 години
Нинова забрави,че има БСП.много технократски взе да го дава.по-кротко.и не с пръста!!!видя се,че този стил не работи.до кога тя ще управлява еднолично?кои са нейните заместници и за какво отговарят??
36
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Правете ограда, че както върви електората скоро ще почне да бяга, та оградата да го спре.
35
3
 
6
 
! Отговори
До ограда преди 7 години
Каква ограда те гони пък теб? Не виждаш ли че по селата мънгите колят и бесят безнаказано? Та си тръгнал за ограда да се тревожиш. Надявай се сега основателите на ромската престъпност от БСП да се преборят с нея.
34
1
 
3
 
! Отговори
дед Мароз преди 7 години
До Курназовнедей така, погледни откъм хубавата страна - виж Курумбашев колко е щастлив от Коледния подарък на електората за Снегурашка
33
0
 
5
 
! Отговори
ограда преди 7 години
Незам какви игри ще игрете, но МОЛЯ НАПРАВЕТЕ ОГРАДА ПО ГРАНИЦАТА. после пак си играйте.
32
0
 
5
 
! Отговори
БГ преди 7 години
Много е странно как се игнирират патриотите. Все едно ги няма. Все едно и българи няма.
31
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Червен фенИ МЕН МЕ КЕФИ КАК ЙОТОВА И НИНОВА ПОЧНАХА ДА ЯДАТ ШАМАРИ ОТ ХОРАТА И ОТ ПАРТИИТЕ
30
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Може да приемем, че Путин е харесал избора на Радев уж бил русофил. Но бсп, които се съюзиха с руската опозиция едва ли ги е харесал. бсп е в изолация.
29
15
 
8
 
! Отговори
Червен фен преди 7 години
Много ме кефи как Йотова и Нинова почнаха да "шамарят" герп. Знам че БСП не са по свестни, защото не съм сляп и ***, но все пак Боко никой не мож го бие по тъпота, затова съм доволен че го изритаха. Само БСП!
28
2
 
9
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 7 години
БСП ще стане първа сила, когато в Русия социалистите на Миронов станат първа сила, а то значи никога. Другарите подписаха договор с Миронов за да рутят руската власт и да докарат и там социализма. Значи хем на запада хем на изток все социализъм да имало. Ама който иска да рути власт на две места много му набиват канчето и от двете места.
27
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само да попитам другарката нинова този път сами ли ще бягат в Русия или заедно с Волен? И в Русия дали ги искат, защото май не ги искат, откакто бсп подписа с четвъртата там сила неугодна на Путин.

Спонсорирани публикации