За изборите ГЕРБ ще ми плаща бензина, рече Цветанов

МВР шефът започва операции срещу купуването на гласове
Обновена: 11 сеп 2011 12:40 | 9 сеп 2011 22:47,
223
За изборите ГЕРБ ще ми плаща бензина, рече Цветанов
Снимка: Булфото

"Партия ГЕРБ ще ми поеме всички разходи за бензина и командировките по време на предизборната ми обиколка в страната, а не държавата", съобщи вицепремиерът и шеф на предизборния щаб на управляващите Цветан Цветанов.

Това ще се случи след излизането му в отпуск, но няма да важи за охраната му, която се поема от НСО.

В Пловдив вътрешният министър оповести, че в МВР има постъпили сигнали за готвено купуване на гласове.

Най-голяма търговия ще се върти в по-малките градове, където от години има изградена система за контролиран вот. Това сочи справка на вътрешното ведомство.

Очаква са алъш-веришът да е съсредоточен в градовете Пловдив, Кърджали, Сандански, Перник, Петрич, Созопол, Несебър и Разлог.

По тази причина криминалистите се канят да разбият престъпни групи, за които има достатъчно доказателства, че се занимават с купуване на гласове.

"В много от случаите хората, които се занимават с подобен контролиран вот са лихвари или собственици на заложни къщи", каза Цветан Цветанов.

Най-лесно гласа си продава необразованата част от населението. Напоследък обаче и по-образовани са склонни да гласуват за определена партия срещу пари. Полицията ще реагира на всеки сигнал.

"Ще направя всичко възможно МВР да не взима страна в тези избори и да не се забърква в скандали", гарантира вицепремиерът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


223
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
130
0
 
6
 
! Отговори
А СЕА ДА ВИДИМ преди 12 години
МАРИШКИ ВЪВ ВАРНА ВЕЧЕ НАПРАВИ ОРГАНИЗАЦИЯТА,КОГАТО СИ КУПИШ ЛЕКАРСТВА ОТ АПТЕКАТА ТИ ДАВАТ КАРТОНЧЕ СЪС НОМЕРЧЕ И ТРИТЕ ТИ ИМЕНА,ГЛАСУВАШ И ПОСЛЕ СЪС ТОВА КАРТОНЧЕ ПОЛУЧАВАШ 40ЛЕВА
129
1
 
23
 
! Отговори
yann@mail.bg преди 12 години
До 133: Мда... Бонев може и да има хотел, а Цецко има 6 апартамента в София. Купени за 300хил. лева, на средна цена като за къща в село в южен Китай.И ги е изкарал тези 300 бона със средно-статистическа заплатка и консултантски услуги...Кого ли е консултирал?
128
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Ще направя всичко възможно МВР да не взима страна в тези избори и да не се забърква в скандали"не звучи особено убедително - що не примерно "няма да допусна да се използва" ? "МВР шефът започва операции срещу купуването на гласове" от други партии
127
2
 
18
 
! Отговори
Петко преди 12 години
Само не разбрах за бензина кой ще го плаща Герб или Лукойл ????
126
3
 
5
 
! Отговори
AHMET преди 12 години
ДО 125...ЗА ТОЗИ БОНЕВ ЛИ КАЗВАш чЕ Е НАЙ УСПЕшНИЯ МИНИСТЪР....ДА УСПЕшЕН С ХОТЕЛ
125
2
 
15
 
! Отговори
ан преди 12 години
НАРОДА Е ДОКАРАН ДО ПРОСЕШКА ТОЯГА СЪВСЕМ УМИШЛЕНО.ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 21 ГОДИНИ ЦЕЛЕНАСОЧЕНО СЕ РАБОТИ В ТАЗИ НАСОКА. КОЛКОТО ПО БЕДЕН НАРОД ТОЛКОВА ПО ДОБРЕ СЕ МАНИПУЛИРА. ДРУГАРИТЕ МУТРО-*** МНОГО ДОБРЕ ГО ПРИЛАГАТ ТОВА ПРАВИЛО. ЗАТОВА ТЕХНИТЕ ФИРМИ ПЛАЩАТ ПО 200 ЕВРА ЗАПЛАТИ. ДА НЕ МОГАТ ХОРАТА СМЕТКИТЕ ДА СИ ПЛАТЯТ И ДА СИ НА ХРАНЯТ СЕМЕЙСТВАТА. ЗАЩОТО БОГАТ ЧОВЕК НЕ СЕ МАНИПУЛИРА.ТОЙ Е НЕЗАВИСИМ И НЕ ГО ИНТЕРЕСУВАТ МУТРО-КОМУНИСТИТЕ.БОГАТИЯТ НЕ СИ ПРАВИ И ТРУДА ДА ХОДИ ДА ГЛАСУВА.
124
1
 
8
 
! Отговори
AHMET преди 12 години
DO 125......2007 - На 18 септември, датата на 50-годишния юбилей на Б. Бонев, официално се открива внушителният комплекс на хотел Royal Palace, собственост на Бонев и двама негови съдружници. През март 2009 става изпълнителен директор на Международния пловдивски панаир.
123
2
 
10
 
! Отговори
Цецо е бедняк! преди 12 години
Министърът на регионалното развитие Росен Плевнелиев, който е най-богатият в кабинета на Борисов, има 5 къщи, две ателиета и 12 милиона лева в банки. Заедно със съпругата си Юлияна той е купувал, препродавал, дарявал, прехвърлял имоти, като на размаха на семейство Плевнелиеви може да завиди дори агенция за недвижими имоти. Вътрешният министър Цветанов с неговите 6 апартамента в София изглежда като беден роднина на този фон.
122
1
 
5
 
! Отговори
IrD $ DGD преди 12 години
Цялата власт произтича от народа. И никога не се връща към него.Защо? Каква полза от политици и избори, освен да Ви вземат парите и мечтите! Политиците умеят да говорят дълго без да кажат нищо, служейки си с много лъжи, които представят за истина.Обикновения човек когато открадне и го хванат, се срамува, че е откраднал, а политикът, че са го хванали.Каква полза могат да донесат само законите там, където няма нравственост?Който изгуби честността си, не може повече нищо да изгуби.Променете Системата сега, защото е безсмислена-Вие гражданите трябва да имате пълен и постоянен контрол над политиците, не обратното както е сега - ако няма промяна - просто всичко ще се повтори. Утре, утре, винаги утре и така минава животът за теб. Ако сте решили да биете дузпата на политиците, побързайте преди да Ви скрият топката.Отначало ли е нищо - и нататък нищо.Всичко само се изменя и нищо не се губи.Усмихвайте се... Утре ще бъде по-зле.Докогато това е истина,това ще е истината!
121
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
АМММнет,това е мнение, недорасльо, толкуз *** ли си или ДА?
120
1
 
5
 
! Отговори
AHMET преди 12 години
ДО 123...ТО Е НАЙ ЛЕСНО ДА СЕ НАПИшЕ НЯКОЯ ГЛУПОСТ...ТОВА ГО МОЖЕ ВСЕКИ
119
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Досега едва ли е имало толкова некадърен, нискообразован, вреден и нагъл министър на ВР.За кое да говорим - за Шенген, за полицейското насилие, за контрабандата, за липсата на осъдени, за натиска над съда, за СРС-тата, даренията в МВР, за личния морал - не само той не укривал данъци, но и тъстовете без разследване... за кое.Единствената надежда за България е такава *** да бъде в затвора - иначе всеки следващ ще става още по-нагъл.
118
2
 
9
 
! Отговори
yann@mail.bg преди 12 години
До 122: Не зная от колко време повтаряш този рефрен под коментарите на различни статии.Явно си платено форумистче на ГЕРБ.А на въпроса ти: Най-кадърният Министър на Вътрешните работи до сега е бил Богомил Бонев.А този пудел недоносен не може да му стъпи и на малкия пръст нито като работа, нито като образование.Физкултурника....
117
2
 
8
 
! Отговори
Генади преди 12 години
Кой е Плевнелиев? Едно време е получавал пари от това да праща българи в чужбина, да ги прави гастарбайтери. Ако стане президент с една ръка ще прати всички кадърни хора извън граница. Стига сме се заблуждавали! Този човек няма политическо виждане. Национално отговорна политика се прави от политици, не от бизнесмени-милионери. Само патриот може да поведе тая държава. Ще се окаже, че това е Волен Сидеров. Пет години му следя развитието, единствения мислещ политик.
116
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
122,не, няма по-кадърно /до момента/ лай_о от последното такова
115
13
 
6
 
! Отговори
AHMET преди 12 години
да ми каже някои дали през последните 20 години сме имали по кадърен министър на полицията от ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ.И КОЙ Е ТОЙ....щОМ ТОЛКОВА МНОГО ГО ПЛЮЕТЕ ПОСОчЕТЕ ПОНЕ ЕДИН......
114
2
 
9
 
! Отговори
Емигрант преди 12 години
Партия ГЕРБ ще ми поеме всички разходи за бензина и командировките по време на предизборната ми обиколка в страната.... Abe Cvetanov pistolet na glavata ne sam ti slojil za da obikalqsh iz darjavata tfa si e tvoq rabota nikoi ne go kasae koi she ti plashta benzina ;d lichno tvoi interes kvo se praish na interesen koi kakvo she plashtal nali i ti si gerberche be kalaf
113
2
 
6
 
! Отговори
AHMET преди 12 години
116...стани пожарникар...щом е лесно...
112
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ние трябва да съберем пари и да купим еднопосочен билет на въпросната личност до ... Либия.Други предложения и препоръки?
111
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
От проверката на НАП се оказва, че повечето от имотите на Цветанов са закупени от родителите на жена му.Припомняме, че вече стана ясно, че последните имоти на вътрешния министър са придобити на изключително занижени цени, което също предизвика доста подозрения.Отказът на СГП да образува дело едва ли ще бъде преразгледан, тъй като по този казус няма пострадала страна, която би имала право да обжалва решението на обвинителите пред горна инстанция. Остава единствено вариантът по-висшестоящите прокурори сами да се занимаят със случая, което обаче едва ли ще се случи.От прокуратурата и НАП отказаха повече подробности за ревизията, тъй като, за разлика от зет им, тъстът и тъщата на Цветанов така и не дадоха разрешение данъчната им тайна да бъде разгласявана. По този начин остава забулен в мъгла въпросът как така в края на февруари данъчните установиха разминаване между доходите и разходите на Васил и Стефанка Георгиеви между 2004 и 2009 г., а в началото на септември вече всичко се оказва наред.