За изборите ГЕРБ ще ми плаща бензина, рече Цветанов

МВР шефът започва операции срещу купуването на гласове
Обновена: 11 сеп 2011 12:40 | 9 сеп 2011 22:47,
223
За изборите ГЕРБ ще ми плаща бензина, рече Цветанов
Снимка: Булфото

"Партия ГЕРБ ще ми поеме всички разходи за бензина и командировките по време на предизборната ми обиколка в страната, а не държавата", съобщи вицепремиерът и шеф на предизборния щаб на управляващите Цветан Цветанов.

Това ще се случи след излизането му в отпуск, но няма да важи за охраната му, която се поема от НСО.

В Пловдив вътрешният министър оповести, че в МВР има постъпили сигнали за готвено купуване на гласове.

Най-голяма търговия ще се върти в по-малките градове, където от години има изградена система за контролиран вот. Това сочи справка на вътрешното ведомство.

Очаква са алъш-веришът да е съсредоточен в градовете Пловдив, Кърджали, Сандански, Перник, Петрич, Созопол, Несебър и Разлог.

По тази причина криминалистите се канят да разбият престъпни групи, за които има достатъчно доказателства, че се занимават с купуване на гласове.

"В много от случаите хората, които се занимават с подобен контролиран вот са лихвари или собственици на заложни къщи", каза Цветан Цветанов.

Най-лесно гласа си продава необразованата част от населението. Напоследък обаче и по-образовани са склонни да гласуват за определена партия срещу пари. Полицията ще реагира на всеки сигнал.

"Ще направя всичко възможно МВР да не взима страна в тези избори и да не се забърква в скандали", гарантира вицепремиерът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


223
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
150
2
 
29
 
! Отговори
Марио преди 12 години
А ПЪК ДЪРЖАВАТА ДАВА ПАРИТЕ НА ГЕРБ, И ДР. ПАРТИИ!!! *** ДЕМАГОГИЯТА, ТОЯ ВЯРНО НИ ИМА ЗА ***!!!
149
0
 
15
 
! Отговори
испанеца преди 12 години
Да се смея ли, да плача ли .....Имаше една поговорка у който е ножа той реже хляба....Добре че избори идват та да се разработят някой из държавата....май тва изборите требва по начесто да се правят.
148
0
 
28
 
! Отговори
да-да,ама не преди 12 години
А след изборите /ако сме нация и народ/ ще харчиш пак народни пари, но като затворник...Мястото на тъпите и лакоми крадци и мутри е там.Да спасим България,гласувайте против псевдо партията на мутри и милиционери-групировката ГЕРБ.
147
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
От декларацийте ти разбрахме ,че доста добре препечелваш, а пак си се нагласил аз да ти плащам през различни сметки.Извади някой лев и ти де, плати с нещо за власта с която разполагш.На такива като теб дядо ми им викаше ДЕРИБЕЙ.Цял живот чиновник цица от народа и всеки ден дава акъл
146
23
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
мачкай цецо
145
4
 
31
 
! Отговори
Нели преди 12 години
ПРЕДИ 4 ГОДИНИ ГЕРБ РАЗДАВАХА ПАРИ НА КАЛПАК В МОНТАНСКО СЕГА ПАК ЗАПОЧВАТ ТОВА Е ИСТИНАТА
144
2
 
25
 
! Отговори
kk преди 12 години
Що бе,Цвъки?!До сега бензина да не си си го купувал ти с тези "дарения",или пък ГЕРБ,та казваш "до изборите..."!Ами командировките и заплатата ти ,когато "консултираше",кой ти ги плащаше?Сега ще следиш да няма манипулации!Не,Цвъчко, сега ще попътуваш да "поразясниш",на случайно "заблудилите се, опониращи на ГЕРБ хорица"!
143
3
 
10
 
! Отговори
sel преди 12 години
Основните гербаджии вече се нагушиха и то яко. Може пък да вземат да продавт гласове.
142
1
 
9
 
! Отговори
IrD $ DGD преди 12 години
Цялата власт произтича от народа. И никога не се връща към него.Защо? Каква полза от политици и избори, освен да Ви вземат парите и мечтите! Политиците умеят да говорят дълго без да кажат нищо, служейки си с много лъжи, които представят за истина.Обикновения човек когато открадне и го хванат, се срамува, че е откраднал, а политикът, че са го хванали.Каква полза могат да донесат само законите там, където няма нравственост?Който изгуби честността си, не може повече нищо да изгуби.Променете Системата сега, защото е безсмислена-Вие гражданите трябва да имате пълен и постоянен контрол над политиците, не обратното както е сега - ако няма промяна - просто всичко ще се повтори. Утре, утре, винаги утре и така минава животът за теб. Ако сте решили да биете дузпата на политиците, побързайте преди да Ви скрият топката.Отначало ли е нищо - и нататък нищо.Всичко само се изменя и нищо не се губи.Усмихвайте се... Утре ще бъде по-зле.Докогато това е истина,това ще е истината!
141
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
жалки сте, ако са ви криви ГЕРБ вземете си ДПС, тъкмо по-бързо да закрием ***, то вие прасета друго не заслужавате
140
13
 
5
 
! Отговори
AHMET преди 12 години
НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА КОМУНИСТИТЕ...ВСЕ ПЛЮЯТ....А НА КОМУНИСТИТЕ КОЙ щЕ ПЛАщА РАЗХОДИТЕ...ПАК НАРОДА...
139
3
 
22
 
! Отговори
501 преди 12 години
А на НСО кой ще плаща бензина и командировъчните?А държавната субсидия на ГЕРБ кой я плаща
138
2
 
14
 
! Отговори
цури,недей скромничи преди 12 години
По-добре за всички ще е да ти платат не бензина, а керосина и да те пратят с чартър на остров Ливингстън.
137
1
 
23
 
! Отговори
Дарителов преди 12 години
ГЕРБ не купува гласове!! Да сте виждали и чували милиционери да дават пари за нещо!!??На тях всичко им се полага! Нашата полиция ще се погрижи затова!Тя ще осигури честните избори! Вече няма да се купуват гласове! Ще се "даряват" на ГЕРБ!!
136
0
 
2
 
! Отговори
ves666 преди 12 години
haide pochvaite da naddavate 50 lv za glas ,60 70 100 kvo chakate niama da lapate samo vie naroda chaka ot ogrizkite.
135
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ГЕРБ ще ми поеме всички разходи за бензина и командировките по време на предизборната ми обиколка в страната, а не държавата-Демек ние,народа,щети купим и още 6 апартамента,избериси и ниякоя вила по чужбина
134
0
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
Във Ботевград сутениори и лихвари раздават пари за гласуване, да видим ще ги хванете ли поне затова защото иначе за недосегаеми от закона. Иначе акциите,който се правят са капка в морето едрите риби са на сухо.
133
0
 
9
 
! Отговори
IrD $ DGD преди 12 години
Цялата власт произтича от народа. И никога не се връща към него.Защо?Животът е като представление в него най-често най-лошите измежду хората заемат най-добрите места.Политиците умеят да говорят дълго без да кажат нищо, служейки си с много лъжи, които представят за истина.Обещават ли ви да превърнат мечтите ви в действителност, очаквайте да превърнат действителността ви в мечта.В Индия никой не знае броя на свещените крави, а у нас броят на свещените ***.По-добре е да паднеш на лешоядите, отколкото на политици. Първите ядат мъртвите, а вторите живите.За да те изберат, не е важно кой си, а кой брои гласовете.Ако сте решили да биете дузпата на политиците, побързайте преди да Ви скрият топката.Отначало ли е нищо - и нататък нищо.Всичко само се изменя и нищо не се губи.Усмихвайте се... Утре ще бъде по-зле. Докогато това е истина,това ще е истината!
132
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Самият факт, че има хора, макар това качество да е съмнително, които се възхищават на подобни нискообразовани палячовци показва, че бъдещето на държавата е доста мъгляво.Допреди 10 г. обществото поне знаеше, че мястото на мутрите е в затвора, че Милицията няма право да бие, полу знаеше, че съдията е единствената му надежда срещу своеволията на държавата и натиск над него е недопустим, гневеше се на подслушване...сега някакъв нов *** с образование от ТВ се възхищава и блее.
131
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И как политическа личност - т.е. шеф на предизборен щаб, ще вземе безпристрастни мерки ПРОТИВ купуването на гласове, и по-точно против купуването на гласове от собствената му партия? Точно затова Конституцията не разрешава държавен орган, какъвто е един министър, да участва по какъвто и да е начин в изборите...Колкото до "отпуската" - и аз вземам отпуски, но през това време ВСЕ ОЩЕ съм си на същата длъжност. Тогава как отпуската заобикаля забраната за учатие в избори? Май просто я нарушава.