България е врящ котел, трябва ново управление!

Основният конкурент на сините бил двуглавата ламя – ГЕРБ и БСП
Обновена: 30 сеп 2011 11:05 | 30 сеп 2011 07:45,
260
България е врящ котел, трябва ново управление!

България има нужда от ново управление, защото ако ГЕРБ управлява през следващите две години, виждам страната все по-бедна, изнемощяла и във все по-трудно положение.

Това казва лидерът на СДС и съпредседател на синята коалиция Мартин Димитров в интервю за БТА.

"Време е за политици, които могат да решават проблемите на хората, да доведат свежи пари в България, да открият работни места", заявява той.

"Времето за експерименти свърши и това трябва да осъзнаят хората", допълва Димитров.

По думите му страната е като врящ котел, "нищо не може да се предвиди - нито кой ще спечели изборите, нито колко хора ще участват, нито дори кой ще отиде на балотаж за президентските избори", посочва Мартин Димитров.

Лидерът на СДС смята, че е дошло време у нас да започне да се цени професионализмът.

"Стига сме избирали комици, артисти и всякакви шарлатани, време е за политици, които могат да решават проблемите на хората", категоричен е синият лидер.

"Основният ни конкурент и опонент на тези избори е ламята с две глави, на която едната е ГЕРБ, а другата - БСП", коментира Мартин Димитров.

По думите му това, което се случва в държавата действа сплотяващо за Синята коалиция, "защото разбираме колко е важно в тази трудна ситуация десницата да е единна и да даде на хората алтернатива".

Според него разделянето на десницата през годините е било тежка грешка.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


260
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
251
0
 
0
 
! Отговори
.... преди 12 години
България ври и кипи от освобождението си ....
250
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Маутине,оди се пеуи
249
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
...ДА ИМ МИНЕ МЕРАКА ,НА ЧЕРВЕНИТЕ ***....!ОЩЕ , МАЛКО ИМ ОСТАВА!!!!ЩЕ ПАДНЕ , ЯКА РЕВИЗИЯ СЛЕД ИЗБОРИТЕ....!..ШЕ ВИДИМЕ ,ТОГАВА ... КОЙ-КУМ, КОЙ-СВАТ....
248
1
 
3
 
! Отговори
№ 20 в бюлетината преди 12 години
Аз ще гласувам за Светослав Витков. Той е единственият от всички кандидати, който на страницата си във Фейсбук в графата "Политически възгледи" е написал "БЪЛГАРИН"!Повдига ми се от всички останали продажници, бивши (???) комсомолци, комунисти и десари.Меглена Кунева? Т.е. другарката Милена Пръмова? Дето досега "всички е обслужила и всички са останали доволни"? Как му се казва на това? Не, мерси! И Капон е същата. А мъжката политическа проституция е още по-отвратителна.
247
1
 
1
 
! Отговори
ТРЯБВА! преди 12 години
Родени във България и носим своя кръстот всички политици да видим среден пръст,отвръщаме им ние с надежда и любови чакаме наведени - винаги готов.Не е ново 20, знаеме това,че БГ политиката е пълна със ....а,а всичките предатели, еничари, ***,щом стане страшно - бегом бейби...ние пак сме тук!!!Народни дупетати, партийни членове,не може алчността ви да се наядеи нека ви настигне протестният ни вот -с бюлетина 20 - целият народ."Ново 20" - YouTubeСветослав Витков - 20 в листата.
246
6
 
4
 
! Отговори
agent GOCE преди 12 години
МИЛИ БЪЛГАРИ ИЗЛЕЗНЕТЕ НА ИЗБОРИ ЗА ДА НЕ ВИ УПРАВЛЯВАТ ТУРЦИ И ***. НАШИТЕ ДЕДИ СА ВОЮВАЛИ С САБЯ ЗА ДА НЯМА ТУРСКО,А ОТ НАС СЕ ИСКА ДА СЕ ОТИДЕ ДО СЪСЕДНОТО УЧИЛИЩЕ. ГЛАСУВАЙ ЗА КОЯТО И ЩЕ ДА Е БЪЛГАРСКА ПАРТИЯ И ДОГАН НЯМА ДА Е В ПАРЛАМЕНТА
245
9
 
4
 
! Отговори
човек преди 12 години
всеки път търсим новото и става по - зле . единствено при станишев се живееше сравнително добре , с растеж на пенсии и заплати , влизаха и чуждестранни инвестиции . новият избран герб се оказа менте , само плямпат , а нищо освен да крадат , не могат . а, могат да ползват жълтите вестници , за да бълват лъжи .
244
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Всички кандидати са скъсаха да откриват работни места - ше требе да внасяме китайци....
243
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ЗНАЧИ, ГЕРБ И БСП СА ЛАМЯТА С ДВЕТЕ ГЛАВИ.АМИ ВИЕ КАКВИ СТЕ БЕ *** ВИЕ СТЕ ЗМЕЯТ.ПО ЛОШО.
242
7
 
6
 
! Отговори
Таня преди 12 години
Скрий се и ти бе ***!
241
2
 
6
 
! Отговори
Апостол Апостолов преди 12 години
А новото управление трябва да бъде оглавено от Мартин Димитров! Непременно!
240
2
 
4
 
! Отговори
син преди 12 години
На този вече не може да му се има доверие...Аз ще гласувам с 11 за президент ;)
239
1
 
6
 
! Отговори
Моника преди 12 години
Наистина е дошло времето на професионалистите, иначе кризата ще повлече България към дъното. Прошков е единственият кандидат-кмет на София, който упорито търси дебат с досегашната кметица от ГЕРБ, но така и не получава отговор. А без дебат за бъдещето на града ни - не е възможен информиран избор. Политиката е за тези, които могат да носят отговорност за решенията си!
238
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кандидат-президентът на ГЕРБ Росен Плевнелиев се изцепи по Нова телевизия, че в България ПОЧТИ НИКОЙ не се интересувал от темата на деня Катуница: Почти никой в България не се интересува от тази тема Катуница. Вчера бях на среща в Бургас, хората искат само да стиснат ръката на кандидата.
237
2
 
13
 
! Отговори
Бивш седесар преди 12 години
Сети се, Мара да се побара ! С чий гласове в парламента дойде това управление на власт !? С гласовете на Синята коалиция, РЗС и Атака ! Колко министри има Синята коалиция в правителството на Герб - мнооооого ! Мартине , стига *** номера !
236
10
 
11
 
! Отговори
z преди 12 години
Глупости ! Никаква нова управа ! Ще стане по зле, ще дойдат по гладни, като вас господин Мартин Димитров ... !!!!!!!!!!
235
1
 
22
 
! Отговори
Причините преди 12 години
Както винаги, единствен черният Иван Костов е в състояние многопластово да анализира, да назовава причините и да посочва решение за проблемите на нашето общество. Сценаристите на криминализирания български преход умишлено дезинтегрират ромите и турците, като създадоха ДПС - партия на етническа основа, която да обслужва с гласовете на електората й техните обръчи от фирми, като разрушиха българския модел на задължително основно образование, като набиват ежедневно и ежечасно чрез медиите в съзнанието на подрастващите поколения ужасяващи криминални новини и филми, вулгарни кръчмарски чалги, ориенталско-*** кючеци, като правят реклама на най-долнопробните мутри, мутреси и прочие безполезна въздухарска ***.
234
0
 
21
 
! Отговори
Незабавно преди 12 години
Всеки разумен човек вижда, че причината за натрупвания през последните 2 десетилетия народен гняв е колкото заради бедността, то още повече заради несправедливостта, насърчаваното от властите беззаконие и нагло демонстрираната безнаказаност на мафиоти, местни престъпни босове и мутренското им обкръжение. Очевидно сценаристите на умишлено криминализирания български преход са подценили взривния потенциал на обществения дух ! Необходимо е властта в спешен порядък да извърши сериозна превантивна профилактика, както на героите от подземния свят, така и на онези провокативни централи, които очевидно се опитват да вкарат страната в междуетническа война !!! Само с "проверки" няма да успокоите хората ! Трябва да се премине към по-крути законни форми за действие !
233
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Надплюването почва. До болка позната ситуация - смешна, жалка,подла! На кой да вярваш..............като се замисля, всички са еднакви, ама който реже най-много ленти значи най-много работни места е разкрил. Ти Мартинчо ,колко ленти преряза?
232
6
 
18
 
! Отговори
SDS преди 12 години
БОЙКОБорисов даде чинията на връх Бузлуджа и земята около нея на БСП !!!! Като верен син на Партията, нали ??? Мутра слуга .....Това е Престъпление !!!!! Тази чиния е строена от всички Българи, с "доброволни" вноски направо от заплатите !!!!!! Плащаше се с държавни марки, от всеки работещ минимум 6 лева !!!! БОЙКО е комунист, разберете !!! И им служи като теляк и пазвантин !!!! СЪД и затвор за мутрата !!!!!!