България е врящ котел, трябва ново управление!

Основният конкурент на сините бил двуглавата ламя – ГЕРБ и БСП
Обновена: 30 сеп 2011 11:05 | 30 сеп 2011 07:45,
260
България е врящ котел, трябва ново управление!

България има нужда от ново управление, защото ако ГЕРБ управлява през следващите две години, виждам страната все по-бедна, изнемощяла и във все по-трудно положение.

Това казва лидерът на СДС и съпредседател на синята коалиция Мартин Димитров в интервю за БТА.

"Време е за политици, които могат да решават проблемите на хората, да доведат свежи пари в България, да открият работни места", заявява той.

"Времето за експерименти свърши и това трябва да осъзнаят хората", допълва Димитров.

По думите му страната е като врящ котел, "нищо не може да се предвиди - нито кой ще спечели изборите, нито колко хора ще участват, нито дори кой ще отиде на балотаж за президентските избори", посочва Мартин Димитров.

Лидерът на СДС смята, че е дошло време у нас да започне да се цени професионализмът.

"Стига сме избирали комици, артисти и всякакви шарлатани, време е за политици, които могат да решават проблемите на хората", категоричен е синият лидер.

"Основният ни конкурент и опонент на тези избори е ламята с две глави, на която едната е ГЕРБ, а другата - БСП", коментира Мартин Димитров.

По думите му това, което се случва в държавата действа сплотяващо за Синята коалиция, "защото разбираме колко е важно в тази трудна ситуация десницата да е единна и да даде на хората алтернатива".

Според него разделянето на десницата през годините е било тежка грешка.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


260
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
191
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Айде следващите се обадиха!Малее що лиги се поточиха!
190
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Трябва, я! Само че точно ти няма как да допринесеш с това!
189
29
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Иван Йорданов Костов 1 !Не е безгрешен,но е най-добрият Български държавник! Хайдееее, ДС пусна лайномета срещу Костов.
188
7
 
12
 
! Отговори
САМО ГЕРБ! преди 12 години
ДГД, БКП/БСП И ......НЕЙНИТЕ РАЗНОЦВЕТНИ ОТРОЧЕТА......
187
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Няма смисъл отново да говорим за миналото, бизнеса и съдружията на "десния Борисов, или да се мъчим да открием поне един случай, в който да не е направил обратното на това, което вече е казал.
186
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Мартинчо, радвай се на това което си в момента, защото ти е за последно в българския парламент а за изпълнителната власт само ще си мечтаеш..то ако не беше Костов и в това нямаше да бъдеш,но било каквото било - нататък продължаваме без вас.
185
4
 
18
 
! Отговори
ТТ преди 12 години
Тези са същите ***, ако не и по-големи!
184
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
..".Бойко Борисов обещаваше да се бори с престъпността" - как да се бори,като опира в стената на Първановата прокуратурна система????...полицаите ги хващат,а прокурорите ги пускат-страшен кръговрат.Дано с отиването си Гоце, вземе и верните си приятелчета...пък и да не ги вземе дай боже да е Плевнелиев,на негово място,който ще ги духне...иначе няма отърване ако е Калфин.
183
1
 
19
 
! Отговори
СИН преди 12 години
Мартинчо - за съжаление ти не олицетворяваш синята идея. Твърде си "нисък".За България е жизнено важно да има истински изявен десен лидер. Ще чакаме.
182
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Мартинчо,Мартинчо,цар Киро и още една сурия бандити са ваши отрочета.Вие си ги създадохте и си ги отгледахте ,с безценната помощ на Гоце.
181
4
 
17
 
! Отговори
до181 преди 12 години
Абе вие не измряхте ли вече , на бабите и дедовците ми отиде живота ,на майка и на баша ми , аз вече бая години натрупах вие още разнасяте чумата , мамка ви
180
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Продължаваш да се гънеш като червей на кукичката. Готов си вече да се отдадеш и на ДПС само и само да не признаеш, че истината е в Синята коалиция. Това говори за безпринципност и сигурно правиш следващ нов избор и следваща грешка*))) Ама ти си знаеш, изглежда ти харесва да си лузър.
179
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Въпреки това Новата политическа звезда на България си остава човек с "улично образование", твърде повърхностен и "с малък диапазон на внимание", което го кара да не се задържа дълго на една тема и да "крачи напред-назад из кабинета си, като *** в клетка".
178
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Какво излиза. Бойко Борисов, който обещаваше да се бори с престъпността и много му повярваха всъщност е мафиот, пране на пари, контрабанда с амфетамини, контрабанда на цигари, връзки с мафията, *** на Валентин Златев, съмнителни връзки с руската мафия. Нищо ново за Бойко Борисов, отдавна има информация за тъмното му минало, но сега поне знаем, че извън България знаят много добре кой е Бойко Борисов. Остава и в България гумените глави които гласуват на избори да проумеят кой е Бойко Борисов.Лошо е ако начело на държавата е: 1. Човек забъркан в криминални деяния; 2. Зависим от интересите на Русия и от червен бизнесмен; 3. Без подходящо образование; 4. Без подготовка; 5. Без принципи; 6. Неспособен да поема отговорност, прехвърлящ вината винаги върху други.
177
1
 
12
 
! Отговори
БРАВО....181....... преди 12 години
.....А, ЗА ТЕБЕ-----НАРОДНА ПЕНСИЯ-1000лв,....ДО ЖИВОТ!НАЛИ,ТАКА *** СКАПАНА.....ЩЕ ПЛЮСКАШ НА ГЪРБА НА НАРОДА ,ДОКАТО СИ ЖИВ!ЗНАЕМЕ ГИ ТИЯ МЕРАЦИ ......НЕ СА ОТВЧЕРА, *** ЧЕРВЕНА....АМА, НЕ НАМ....ХА,ХА,ХААА...
176
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Въобще не се косете Боко Рапона бърка посоките още от преди,дава десен мигач пред избирателите си ама нали е със специален режим на движение и си завива на ляво съвсем спокойно ...*)))
175
6
 
7
 
! Отговори
ТАКА,ДЕ........ преди 12 години
....ПИХТЕ НА ЦАР КИРО МЕНТЕТАТА,ЯДОХТЕ МУ ЛА""А,БЪРСАХА МУ *** ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ---НАЧЕЛО СИ.КОСТОВ И ГОЦЕ, ГДЕТО ГО ИЗБРАХА *** И ТУРЦИТЕ 2-ПЪТИ ЗА ПРЕЗИДЕНТ.....СЕГА ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ..."ЗАЩО НЕ СМЕ ВИДЕЛИ ,ЧЕ БИЛ ПРЕСТЪПНИК"......ХА,ХА,ХА,ААА.......НЕМА БАКЕ,....ЩЕ СИ ЯДЕТЕ ЛА"""АТА И ЩЕ СИ ТРАЕТЕ....!ИДАТ ИЗБОРИ-----ТАМ, ПРЕД УРНИТЕ ЩЕ РЕШАВАТЕ !МИНА ВРЕМЕТО НА УЛИЧНИТЕ ПРОСТОТИИ--ВЕЧЕ СМЕ ДЕМОКРАЦИЯ!КВАТО ,Е --ТАКАВА.....НИЕ РЕШАВАМЕ КВА ДА Е ....!А, ЗА ТОВА --ТРЕБВА ДА СЕ МИСЛИ!
174
19
 
9
 
! Отговори
ЧТО ДЕЛАТЬ преди 12 години
1. Прекратяване на валутния борд; скъсване на договорите с МВФ и СБ.2. Излизане от ЕС и НАТО.3. Изгонване от страната на електроразпределителните и водоснабдителни фирми, останалите чуждестранни "инвеститори" и NGO.4. Извънредно законодателство и съд с експроприация и наказване на политическата върхушка (от 1990 насам) и нейните сателити: полиция, прокуратура, съд, здравноосигурителна каса, корумпирани лекари и държавни служители.5. Национализация на здравеопазването и образованието.
173
0
 
12
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Мартине,попитай като се срещаш с лидерите на ЕНП,по каква причина допуснаха ГЕРБ де факто да управлява с подкрепата на една ксенофобска партия,НЕ-ЧЛЕН на ЕНП,при положение че можеше да има желязно мнозинство от 131 гласа от партиите на ЕНП-ГЕРБ,СДС и ДСБ?Ето това се питат твърде много хора в България,обикновени дясномислещи граждани.
172
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Пълна глупост , какво означава да не се политизира , това социален проблем , който може да се реши само по политически път чрез някаква законодателна инициатива от парламентарно представени партии до колкото знам нито Вътрешния Македонски Революционен Комитет нито БНС ( крайни нациналисти ,които се родеят май с нацистите) са такива ,така че дерзайте но какво от това