Как да готвим по-бързо, лесно и здравословно?

Отговорът е много лесен: С природен газ
Спонсорирано съдържание | 17 авг 2016 12:52, Екип на Dnes.bg
7

Снимка: Overgas

Замисляли ли сте се колко време губите заприготвянето само на една семейна вечеря? Или сте от другия тип хора, които само при мисълта за това загубено време, никога не готвят?

Имаме решение и за двата проблема. Много бързо ще оцените предимствата от готвенето на природен газ независимо дали то е ваше хоби и страст или просто трябва да приготвите вкусна и бърза вечеря за семейството си.

Не е случаен фактът, че майсторите готвачи по целия свят предпочитат да използват уреди на природен газ, за да постигнат съвършения вид и вкус на ястията си. Но Защо?

Причината е, че газовите уреди достигат мигновено до желаната температура, а по време на приготвяне на ястията можете напълно да контролирате топлината. Не се налага да чакате "фурната да загрее". Или да готвите само, когато времето навън е хладно, за да не се натрупва излишна толина в жилището ви.

За разлика от най-различни магически уреди и методи с готварска печка на газ, например, вечер след работа можете наистина за 15 мин. да приготвите вкусна вечеря за цялото семейство. Освен бързо и здравословно е и икономично – пестите над 50% повече енергия, ако използвате печки и котлони на природен газ, в сравнение с електрическите.

В момента природният газ е най-добрата алтернатива на поскъпващата електроенергия и останалите неефективни енергоизточници. Само за миналата година семейство, което отоплява жилище от 75 кв.м., е спестило близо 700 лв. от замяната на електроенергия с природен газ.

Газификацията на жилището става бързо и лесно, а със стартиралата програма Desiree Gas можете да финансирате до 20% от първоначалната инвестиция за газификация. Повече информация можете да получите в най-близкия до вас клиентски център.

Докато се забавлявате с ремонтни дейности, не пропускайте и шанса си за награда от нашата игра РАЗКЪРТИ И СПЕЧЕЛИ


7
Още от
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
ПИЖО преди 7 години
КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ ЗА КЕРАМИКАТА?
4
0
 
1
 
! Отговори
Перо преди 7 години
Друг път предупреждавайте, че правите реклама. Газта си има недостатъци, не само изброените дотук във форума.
3
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Как да дигнем във въздуха апартамента чисто и лесно? С природен газ...
2
1
 
4
 
! Отговори
В. преди 7 години
хаха по - бързо се готви, ама друг път! Газта е евтина, особено в чужбина. В България няма газифицирани градове/села/квартали още. И по-доре..
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
С газ и мас.