Ердоган си САЩ думаше: Един от нас ще загине, хиляди ще възкръснат!

Турция не е палаткова държава, отсече турският президент
13 фев 2018 22:15,
571
Ердоган си САЩ думаше: Един от нас ще загине, хиляди ще възкръснат!
Снимка: БТА

Президентът на Турция и генерален председател на управляващата Партия на справедливостта и развитието Реджеп Тайип Ердоган изнесе емоционална реч пред неговата Парламентарната група в Меджлиса и се нахвърли открито срещу политиката и действията на САЩ в Сирия, предаде информационната агенция Догу хабер ажансъ.

"Много е очевидно: онези, които ни заплашват с категоричен отговор, ако бъдат нападнати; никога през живота си не са получавали Османски шамар. Ако си мислят, че могат да си правят всичко с Турция, много скоро ще видят, че това не е така", отсече Ердоган.

Още по темата

"Турция не е палаткова държава. Един ще загине, на негово място ще възкръснат хиляди. Това трябва да се знае много добре", oтправи послание Ердоган.

Той посочи още, че за да бъде Турция в НАТО САЩ трябва да се съгласяват с клаузите на съюза, така както и Анкара го прави.

"Като президент на Турция аз съм равен и контактувам с НАТО, а не със САЩ. Всички страни-членки на НАТО са равни със САЩ", посочи турският президент.

"Каква граница имаш ти (т.е. -  Вашингтон) със Сирия, каква е връзката? Ако става въпрос за пари – даваш пари. Първите пристигнали сведения са за $550 млн.", попита Ердоган.

По заобиколен начин се говори, че те ще нараснат на $3 млрд. Каква борба досега осъществи срещу "Ислямска държава", колко джихадисти унищожи, или къде ги препрати? Ние много добре знаем в района кой с кого си сътрудничи. Вече никой няма право да използва ИД. Вече дойде краят на театъра ИД в Сирия, заканва се Ердоган на САЩ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


571
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
453
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ердьо говори така само в Турция. Извън Турция е тих и кротък - не му се чува гласът. В Гърция се опита да се прави на мъж, но гърците му подрязоха крилцата и бе кротък кат агънце.
452
9
 
4
 
! Отговори
USA преди 6 години
God bless AMERICA
451
10
 
24
 
! Отговори
Мехмет преди 6 години
Браво на Ердоган. Така се разговаря с краварите отвъд океана които кой знае защо са си повярвали че са някакви господари на света. Биха ги виетнамците, бият ги от 20 години талибаните, време е да усетят и османския тупаник на Турция ако не си оберат крушите навреме от Мембидж. А българчетата умират от завист. Кога български политик ще застане така гордо и ще говори както го прави Ердо. Никога не е било и няма да бъде.
450
8
 
10
 
! Отговори
Кюрдина преди 6 години
Турция е велила
449
3
 
12
 
! Отговори
Българин преди 6 години
Огняне. Върховния ви вожд е с грузински прозход.
448
5
 
5
 
! Отговори
До осман преди 6 години
А ти да си ходиш откъдето си. Какво си дошъл тук да се заяждаш. Работа, жена, деца нямаш ли си? Гледай си ги.
447
0
 
3
 
! Отговори
До 493 преди 6 години
Плашещо е, че имаш самочувствието да напишеш частицата "не" слято с глагол. Ако беше наречие, ***- яла. Но е глагол. Заради неграмотността, глупостта, егото, заради това сме на този хал. Купи си граматика и я научи.
446
3
 
10
 
! Отговори
ОСман преди 6 години
До 498 ИСЛЯМ = ТЕРОРИЗЪМ. Не търска бе, турска. Даже не знае да пише правилно на майчиния си език, тръгнал с мене да спори хахахахаха..И последно, кога ще си смените имената на български а? Дори най големия ви патриот министър КАРАКАЧАНОВ е с турска фамилия..И да се научиш да пишеш на български.Ахахахахахахахаха
445
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ВЕЧЕ ВСИЧКИ ПОКАЗВАТ СРЕДЕН ПРЪСТ НА САЩ: ТУРЦИЯ, СЕВЕРНА КОРЕЯ, ИРАН, САУД.АРАБИЯ, ЕГИПЕТ И ПР., ЧЕ И КУПУВАТ РУСКИ РАКЕТНИ СИСТЕМИ.НА МАЙ МУНИ ГИ НАПРАВИХА КРАВАРИТЕ.
444
11
 
6
 
! Отговори
ИСЛЯМ = ТЕРОРИЗЪМ преди 6 години
До *** 496Има търска кръв в БГ, ама друг път. По скоро в пуйколандия има българска и не само българска кръв, а европейска, защото иначе нямаше да имате такива светли, руси и синеоки екземпляри, които гордо показвате във вашите сериали та хората да ви възприемат малко от малко за хора. Защо се гордеете с тях,а? Защото всеки знае, че сте черни, космати, късокраки и с два пръста плоски чела и сега, когато ви облагородихме вече се възгордяхте. Смешни паляци.
443
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ислямист използва думата "възкръснат" ... Явно има грешка в превода ...
442
2
 
13
 
! Отговори
ОСман преди 6 години
Караджов, Каракачанов, Семерджиев, Демирджиев, Терзиев, Домусчиев, Деведжиев. Карагьозов... и още и още...Все ТУРСКИ фамилии, което означава че имате ТУРСКА кръв. Кога ще си си ги смените на български ако сте истински българи?Хахахахайайасссссмухахахаха
441
2
 
11
 
! Отговори
Осман преди 6 години
До 493, Това не означава че в момента по БЪЛхАРСКАТА, повтарям, БЪЛхАРСКАТА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ БТВ не върви ТУРСКИ СЕРИАЛ..А КЮРДСКИ КАНАЛИ В ТУРЦИЯ ИМА ОТДАВНА ХАХАХА. ПОНЕ СЕ ОСВЕДОМИ ПРЕДИ ДА ПИШЕШ НЕЩО ЧЕ СЕ ИЗЛАГАШ АХАХАХАХААХАХАХАХАХАСССССССХАХСХСМУХАХАХАХАХАХАХААСССС
440
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стига с тоя тероризъм, че ставате смешни.Престанете да се обиждате на верска основа.Цял живот са ме възпитавали в това да уважавам хората независимо от цвета и религията им. Имам много приятели от различни религии,различни по цвят от няколко континента.Лошо не съм видял от никой.Какво толкова ви плаши Турция,незнам.Омразата води до разруха.
439
12
 
4
 
! Отговори
ИСЛЯМ = ТЕРОРИЗЪМ преди 6 години
До *** 491Ей пуйко ти гледай скоро да не гледаш кюрдски новини и сериали по телевизията на пуйколандия. Тогава се надявам да ти е смешно.
438
11
 
3
 
! Отговори
ИСЛЯМ = ТЕРОРИЗЪМ преди 6 години
До Turk 490Я намерил се кой да говори за българите,че били кухи тикви. А бе ей ***,вас кой ви брои за живи бе? Та вас никой не ви има за хора,какво си се разпенил тука? А марш обратно в землянката,от където си изпълзял. *** в пуйколандия има територии,където още няма нито ток,нито течаща вода,ама иначе тоя акъл взел да ръси. Ей *** първо завърши поне 4-ти клас пък после ръси мозък. Я кажи,с какви търски постижения можете да се похвалите? Май с нищо,а? Ай циба от тук кьопек нещастен.
437
4
 
10
 
! Отговори
ОСман преди 6 години
Турция ще падне да, то и топките на коча щяха да паднат ама не падат, въпреки че се клатят постоянно..А иначе какво дават по БЪЛГАРСКАТА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ БТВ в най гледаното време, ТУРСКИ СЕРИАЛХАХАХАХСХАХАСССССС
436
4
 
19
 
! Отговори
Turk преди 6 години
Аман от всичко разбиращите българи. Абе вие един асфалт не можете да положите като хората, тръгнали сте за световна политика да говорите. Мисленето не вие най- силната страна, защо си мъчите и без това *** тикви?
435
18
 
6
 
! Отговори
Турчин преди 6 години
Турция ще падне
434
9
 
9
 
! Отговори
Българин преди 6 години
Турция е велила