Побой над затворник предизвика проверка в Пазарджик

Пандизчии пребили на 15 април "колегата" си Стайко Иванов
Обновена: 19 апр 2018 16:00 | 19 апр 2018 16:00,
9
Побой над затворник предизвика проверка в Пазарджик
Снимка: Bulfoto, архив

Побой над затворник предизвика проверка в затвора в Пазарджик, която се извършва сега, обави пред "Фокус" Сашка Андрекова от пресцентъра на Министерството на правосъдието.

Тя обясни, че лишеният от свобода Стайко Иванов е съобщил на постовия надзирател, че при прибиране от обяд на 15 април са му били нанесени няколко удара с юмрук в областта на лицето и на гърдите от други затворници.

Стайко Иванов веднага е отведен в стационара на затвора, където му е оказана лекарска помощ. Той обаче е поискал допълнително освидетелстване от външно болнично заведение.

От страна на администрацията на пазарджикшкия затвор е назначена вътрешна проверка за изясняване на инцидента, уведомена е Районната прокуратура за случая, както и той е отразен в регистъра за травматични увреждания.

"Лишеният от свобода е отделен от другите затворници, след което ще бъде преместен в друга група", уточнява Андрекова, според която проверката продължава.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
0
 
! Отговори
Да преди 6 години
Ченгетата като и другите си правят каквото искат смърт на всички.Погребеня,трупове и още много,Сега се започва,.От божията ръка няма да се скрият.Тази помия сервирана се всеки ден в хладилника в парламента по пътищата,медиите.!! Сега се започва.Мъртви бъдете и всички вие!!!!!
3
1
 
3
 
! Отговори
Гробокопач преди 6 години
В тоя ред на мисли, проверката трябва да е и за компетентността на съдебният състав, произнесъл присъдата, ново разглеждане на доказателствата по случая и дали не става въпрос за неправилно осъден човек. М-да
2
1
 
4
 
! Отговори
Гробокопач преди 6 години
Тук не става въпрос за какъв да е затворник, а за неправилно осъденият Стайков Иванов, на 8 години затвор, защото е станал свидетел на убийство. М-да.
1
6
 
6
 
! Отговори
annybody преди 6 години
Все по нещо трябва да се разбере, че е бил в затвора, а не на "заслужен отдих", иначе може да се ядоса и да си тръгне през парадния вход.