Разследват вандалски прояви от протеста срещу БФС

Полицай е със счупен нос, увредени са табели
13
Разследват вандалски прояви от протеста срещу БФС
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Безредиците по време на протеста срещу БФС в четвъртък се разследват от полицията. Целта е се установи кой стои зад вандалските прояви, нанесли сериозни щети по входа на сградата в Бояна.

Освен това униформен служител е със счупен нос, след като пострада докато охраняваше мероприятието. По случаите текат проверки. На два пъти през деня служители на 6-о РПУ са посетили базата на футболния съюз, за да опишат щетите, разкриха пред БГНЕС очевидци.

Още по темата
Изискани са записите от охранителните камери на входа на сградата. Ще бъдат прегледани кадри, излъчени в медиите и социални мрежи.

В същото време шест аматьорски клуба излязоха с декларация, чрез която се обявиха против случващото се пред сградата на Българския футболен съюз. От написаното се разбира, че става въпрос за футболни школи и клубове, които са наематели на базата в Бояна. Сред тях са „Арес“, „ФК Академик 1947“, РМФ, „ФК Сердика“, „ФК „Талант“. С декларацията си те призовават отговорните институции да предприемат необходимите мерки, за да предотвратят ескалиране на напрежението пред входа на спортната база.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още по темата: протестБФС
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кая от двете перуки да спасява?
8
5
 
8
 
! Отговори
БАНко преди 2 години
ДАВАЙ ГЕШЕВ , СПАСЯВАЙ ПЕРУКАТА !!!
7
5
 
9
 
! Отговори
РЕАЛИСТ преди 2 години
да хванат да щават перуката на болният за власт боби и да сесвърши.
6
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нормално е сектата на метежника Бербатов да вандалстват,така той навремето се отказа от националния защото чест и морал при него липсват!!
5
8
 
3
 
! Отговори
ЛЕВСКИ ВЕКОВЕНЪ преди 2 години
ако се съберем 1000 или 2000 човека ще направим контра протест и точно за 5 минути ще ви изметем ходете да си трошите Акотой арена! КЗЛитекс! Само Левски
4
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Грозно ,жалко и плашещо беше да гледаш малки деца да вахдалстват .Къде са родителите и ръководителите на школите ?
3
6
 
9
 
! Отговори
крадливата ! преди 2 години
Прокуратурата ще ги разследва и ще има много виновни ,защото каскета си пие ракията с перуката !!!Те са от една порода
2
3
 
15
 
! Отговори
Вуйчо Ваньо преди 2 години
Начиии мразя вандализма и всякакви прояви на насилие ама Боби и Шмъркан Лечков си го засшужават.Не се ли наядохте бе пиччаги?Боби-щерка ти Бисера те дари с внуци-пА оттегли се и си ги гледай!Уж свалихте лошите Батето и Вуцата(лека им пръст),за да спасите футбола ама последно те ни класираха за ЕП 2004та в Испания.Откакто сте на власт няма СП няма и ЕП.18години са това бе.Вашата алчност и безхаберие навърши пълнолетие.Косово ни би на националния стадион бе нагляри!!!аре спрете се!
1
10
 
2
 
! Отговори
ЛЕВСКИ ВЕКОВЕНЪ преди 2 години
Б0.луци ако се съберем 1000 или 2000 човека ще ви изритаме ако се съберем 1000 или 2000 човека ще направим контра протест и точно за 5 минути ще ви изметем ходете да си трошите ***! КЗЛитекс