Опиталата се да сложи край на живота си учителка вече е адекватна

Днес с нея ще се срещнат психолози и психиатър
20 дек 2012 09:56,
36
Опиталата се да сложи край на живота си учителка вече е адекватна
Снимка: архив, Булфото

Учителката Илияна Иванова, която беше приета в токсикологията на ”Пирогов”  след прием на алкохол и лекарства, вече е контактна и адекватна, съобщиха от лечебното заведение.

Днес предстои с нея да се срещнат психолози и психиатър.

Още по темата
Миналата седмица Илияна Иванова влезе пияна в час, а колегите й извикаха полиция. След това  учителката бе уволнена от столичното 130-о училище. Тя е самотна майка на три деца и сама се бори с живота.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още по темата: пироговИлияна Иванова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Стига глупости и лицемерно съчувствие! Била е на постоянно място в Немската гимназия и от там е изгонена за системно пиянство и изцепки в работно време т.е. при децата. Във 130 -то е назначена на половин работен ден и не е имала постоянно място . Пиянските и истории са започнали от първите дни. Не е било самоубийство ,а след като са я пуснали от писихатрията ( забележете къде се лекува) , смесила въпреки предупреждението хапчетата с алкохол. Отдавна е трябвало да са и отнети родителските права!
28
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Vsichko jivo se propi ili poludq ot hubaviq jivot tuk
27
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Когато работиш в продължение на години на дадено място, винаги се случва, да се явиш в нетрезво състояние на работното място. Има и хора, които може да са изпили буре вино и пак да си предадат много по добре урока от някой некадърници.За мен тук не са прави, а и предвид семейното положение на тази учителка, трябваше да се предупреди, преди да се уволни!
26
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Илияна, ти трябва да живееш заради прекрасните си деца! Не си мисли, че всички са против теб, повечето хора те разбират и са на твоя страна. Това е моментен стрес, който ще го преживееш, бъди силна и вярвай в доброто!
25
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
По всяка неделя видях една нещастна майка с три много красиви, но и много изплашени деца, хора моля ви, проявете поне малко съчувствие и престанете да унищожавате 4 живота. Господ вижда всичко!
24
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
аз пък четох по други сайтове, че тази учителка, преди инцидента, е била безупречна в професията си, никога не е имала никакви проблеми с алкохола и до скоро е била много борбена личност, справяща се с всички трудности. освен това, учениците й са събрали пари, за да помогнат на семейството й да посрещне празниците, а колегите й им дарили продукти. така че, има много добри хора, но те помагат и вършат добрини без да вдигат врява до небето, за разлика тези, които са избрали да са зли и нещастни
23
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Имах поне двама учителя, които идваха пияни заляни в клас. Всички знаеха, директорката ги толерираше, защото можеше да ги манипулира както си иска. Разбира се, че е недопустимо, но тия работи се решават по други начини.
22
1
 
6
 
! Отговори
Meri преди 11 години
Razbira se ne e redno u4itelka da hodi piana na rabota , no ne biva6e da se arestuva i uvolnqva. Ne e izvar6ila koi znae kakvo golqmo prestaplenie.Edno administrativno nakazanie e dostata4no .
21
1
 
11
 
! Отговори
нежна душа преди 11 години
Доскоро пушенето, а сега и житейският крах на едно семейство, служат за отвличане на внимание. На прожектора на обществото е сложена една безпомощна жена, чиито затруднения са били известни отдавна, а трите й деца ги развращават с показна милостиня, което привлича ново и ново внимание. Къде е Агенцията за закрила на детето? Почеркът е разпознаваем - случай, в който границата меажду най-възвишените и най-низки чувства е недоловима, близо е до инстнкта и често се пресича. Активно мероприятие
20
0
 
3
 
! Отговори
.... преди 11 години
Da jiva i zdrava , da se opravi i da znae ,che bolshinstvoto ot BYLGARITE sa na neina strana. SYD za mediite ,za redaktorite i sobstvenicite na tezi vestnici i televizii , kojto q dovedoha da tam . Ako ima bankva smetka neka se bqvi za da moje koj s kakvoto ima vyzmojnost i jelanie da i pmogne.
19
0
 
19
 
! Отговори
Мунчо преди 11 години
Днес съобщиха за апелативен съдия, хванат с 3.95 промила, но нито му казаха името, нито му пуснаха снимка на първите страници....
18
1
 
14
 
! Отговори
Пенева преди 11 години
Жената е жертвана и са нахранени журналистите. И сега какво четири съсипани живота повече - на учителката и трите и деца. Журналистите са *** но и колегите и в училище са не по-малко ***.
17
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тъ*анари - намерете работа на жената, не й пращайте психолози! Жената е изпаднала в безизходица. Алкохола не е изхода, за това не я оправдавам - но вместо само да пишете колко пияна била и т.н. се помъчете да се погрижите за нея. Медиите имате тази възможност - пуснете банкова сметка за дарения на дечицата й. Спрете само да ровите и да търсите какви помии и гнусотии да пишете - знаем, че за вас по-хубаво от лошата новина няма!
16
2
 
17
 
! Отговори
Жо преди 11 години
ТЕМАТА е преекспонирана и изчерпана! Жената, да е жива и здрава да се оправи в трудния живот! Дано спре да пие, защото явно това е нейния проблем и не това е Пътят! Алкохолът не е помогнал на никой в беда. Десет лева на ден за алкохол и цигари са сериозен разход от семейния бюджет.Стига вече безполезни лицемерни съчувствия. В България има още хиляди като нея. Защо никой не се сеща за тях?
15
0
 
18
 
! Отговори
до13 преди 11 години
Хубава работа с добра заплата.Какво точно означава това и къде е тази работа.Не трябва ли да се търси на работата човек, а не на човека работа.Жената е на 48 г.,има 10г.учителскистаж,работила е и в други сфери,но явно не е устойчива психически, за което вина няма.Чувствала се е виновна и заради развода си преди 4г. с ***,гасил фасове в нея ,защото децата пък страдали заради липсата на баща си.Била е между *** и наковалнята и се чудя къде са били най-близките й.Тъжна,тъжна действителност
14
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Василев - Злобата ти е крайно неуместна. Всеки един от нас можеше да е на нейно място... включително и ТИ.
13
20
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тая да я пращат в лудницата и да се приключва!Какво ни занимавате с най-големите *** в държавата като че ли са ни малко другите проблеми?!
12
2
 
20
 
! Отговори
буба преди 11 години
Абе кви психолози бе !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Дайте хубава работа със добра заплата и жената ще се оправи...бтв, и аз доста бутам масло - ако по4нат да ме разнищват ще ме изкарат по луд от тая :)
11
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Защо сум се напиллаа......и да имам сто животаааа......
10
0
 
12
 
! Отговори
avtoto преди 11 години
Stiga pravete drami, zamalko zatrihte jenata zaradi gluposti. Navremeto kato uchih v tehnikuma po avtotransport burgas, s ruka na surceto se zaklevam, che vseki den gospodin Ivanov po fizkultura I sport I direktora pieha 9-10 sutrinta, kato vlizahme da vzemem topcheta I hilki za tenis na masa, ni kazvaha nazdrave, daje edin den ivanov beshe tolko piqn, che padna I si scepi tikvata, I se smeeshe kato rqpa. Sega edna jena se napila I q dokarahte do samoubistvo, sram nqmate