Стабилизирано е състоянието на учителката, пила алкохол и лекарства

Отказ за работа сринал психически Илияна, предполага приятелката й
Обновена: 19 дек 2012 14:51 | 19 дек 2012 08:50,
256
Стабилизирано е състоянието на учителката, пила алкохол и лекарства
Снимка: архив, "Пирогов"

Състоянието на учителката Илияна Иванова, която влезе в час пияна и танцува пред учениците, е стабилизирано, съобщи TV 7.

Вчера тя беше приета с опасност за живота в токсикологията на "Пирогов", след като пила алкохол и лекарства.
 
Вероятна причина Иванова да опита да отнеме живота си е пълното отчаяние и безизходицата, в която е изпаднала, смята нейната близка приятелка Елена Лазарова.
 
След инцидента в училище тя загуби работата си и заради срама жената е претърпяла психологически срив, смята нейната близка.

Тя обясни, че Илияна е много борбен човек и с много труд и сама е отгледала трите си деца. Семейството живее в изключителна мизерия, твърди Лазарова и Илиева е правила всичко по силите си, за да отгледа децата си. Освен като учителка тя е работила и по ресторанти, миела чинии.

Още по темата
„Хвърляше се на всичко, само и само да спаси децата си от глад. Не мога да повярвам, че тази силна и борбена жена може да стигне дотук “, смята Лазарова.

В понеделник вечерта тя и Илияна били заедно.

„Добре изглеждаше, спокойна. Но направи един разговор със заместник-директорката на 130-о училище Катя Кючукова и разбра, че мястото е заето. Тя имаше все пак някаква надежда, че ще има една стабилна работа. Това е довело до окончателното й решение“, предположи приятелката й. 

След злополучния разговор със зам.-директорката едното от децата се разплакало и я попитало: „Мамо, ти отново си без работа, какво ще правим?“.

Децата на Илияна сега били в сравнително добро състояние, за тях се грижи леля им. Ходят и на психолог.

Според Лазарова прибързаната реакция на всички довела до този срив у Илияна. „Не може един човек да го изхвърлиш на улицата с три деца“, добави приятелката й.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


256
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
230
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тъпата и директорка е основен виновник.
229
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
има банкова сметка. има и група във фейсбук. малко трудно се намира, обаче: facebook groups 177686342374115 (това е линка без чертичките и точките)
228
1
 
10
 
! Отговори
тошко преди 11 години
Едно нещо не мога да разбера: На всякъде пишете имената на бандюгите с инициали, а на учителката и приятелката и само дето не давате ЕГНто...Оставете жената намира, да събере живота си!
227
2
 
3
 
! Отговори
ot daleche преди 11 години
До АнонименPurvo da ti kaja,4e svobodni uchitelski mesta v Sofia niama.Ne gledai sita na MON-to i v burata po truda ima svobodni mesta,no vsichko e samo na kniga.Samo tazi uchebna godina v tzentralno stolichno uchilishte za 1 svobodno miasto po nemski ezik e imalo 16 kandidati-vsichkite filolozi.A za tvojata bezsurdechnost-neka Gospod te sudi-ne si svesten chovek!
226
1
 
20
 
! Отговори
Антигерб преди 11 години
Сега нека телевизиите, които се изгавриха с нея, да пуснат банкова сметка, за да може народът да помогне на децата и !!!
225
1
 
6
 
! Отговори
Антигерб преди 11 години
Сега нека телевизиите, които се изгавриха с нея, да пуснат банкова сметка, за да може народът да помогне на децата ѝ!!!
224
1
 
14
 
! Отговори
х преди 11 години
каквито са ни политиците ,такива са ни и журналистите.журналистите ни са подкупени от пишман политици или от пишман историци от професори на живков и стават като клюкарските вестници без да им пука за съдбата на народа и работят уж в името на народа.никой не си дава сметка колко съдби се унищожават по вина на такива безотговорни и самозвани.
223
2
 
4
 
! Отговори
до 227 преди 11 години
Ти си бил голяма ГАДИНА! Знаеш ли, много е възможно да те сполети и теб нещо подобно. И тогава ще ти запука, ***!
222
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И ако някое вестниче или тв се бяха сетили да са малко по-коректни да кажат само инициалите й и да не клюкарят, щяха да блеснат. Ама нЕма! Де толкова акъл. Барем заради рекламата го направете, бе! Медиите я разкостихте и ся ау, нов сеир, щяла да се самоубива.. Е кво да прави?!?
221
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До yyyБлагодаря, много намясто цитарате думите на Маяковски
220
1
 
10
 
! Отговори
до Лора ком. №231 преди 11 години
Защото вече доста хора живеем в чужбина, и на нас ние дошло до гуша от продажници, завист, клюки и лицемерие.Криворазбрания патриотизъм бълва всякакви глупости против нас пак поради същите "качества" а народ търпящ положението в Бг заслужава съдбата си!Аз избягах от чалгата, простотията и мутрите, за да възпитам и отгледам децата си като българи, а не като диваци! Жалко за жената ако беше безсрамна като политик нямаше да си посегне- то това от съвест се прави, че си опозорил децата.Дано и помогн
219
1
 
9
 
! Отговори
ВВВ преди 11 години
До 223Прав/а сте. Аз не гледам телевизия, махнах си даже телевизионния апарат и го препоръчвам всекиму: оказа се, че без него в къщи е по-спокойно и по-ведро и имам много повече време. Вестници не купувам и твърде рядко чета, като отворя някъде вестник, виждам, че нищо не съм изгубила, напротив. Опитвам се да следя новини по мрежата, но стойностни неща почти няма. По начало медиите ни поднасят умишлено подбрани и манипулативно тълкувани събития. По-добре в социалните групи, с близки и приятели.
218
11
 
6
 
! Отговори
Germany преди 11 години
Помогнете на жената да се стабилизира,че иде Коледа- да може да посрещне празника подобаващо - с 15 промила алкохол в кръвта...........и до 223 ;предложението ти много ме разстрои-преместих го от единия крачол в другия..........смехурко !
217
1
 
31
 
! Отговори
лора преди 11 години
вие, жалки критици на училището и учителите, защо със същата страст и настървение не критикувате и не вдигате глас срещу всички политици, мутри, престъпници и прочие, които да пиянстват и харчат народни пари е най-малкото може би, а се нахвърляте върху жена, майка, бедна учителка, която същите тия са довели до това състояние
216
1
 
9
 
! Отговори
boqn4o преди 11 години
Homo hominis lupus est, са казали римляните, демек - човек за човека е вълк. Когато някой направи публична глупост, издъни се, сгреши, никой не си дава сметка защо се е стигнално до там, коя е била причина, какви са били предпоставките. Само чакаме нещо такова да стане за се увълчим.
215
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
2,64 promila ne sa edna chasha vino!
214
17
 
4
 
! Отговори
до 226 преди 11 години
Битовите драми ако те правят уязвим не работи с хора или с деца! Никой в семейството ми не пие и не пуши хората ,които използват това като оправдание ме отвращават!
213
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Битовите проблеми на някой си НЕ ме интересуват! Най -вече защото този някой си влиза в клас при детето ми и то гледа и слуша. каквито и проблеми да имам Не ги огласявам и си ги решавам без да пия и да налитам на хората около мен! Работа за учители има и всички училища търсят ( справка сайта на МОН) . Не е такава трагедия едно уволнение ,освен ако не си лабилен психически ,а това е още една причина да не влиза при деца повече!
212
3
 
27
 
! Отговори
ДО 225 преди 11 години
Битовите драми ни правят уязвими. Осъзнайте това. Не обвинявай учителите и които и да други останали тук в България.
211
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
...започвайте да организирате мрън-мрън групи във фейсбукито...то и без това на повечето ви замества училището и добрите преподаватели!Личи си колко *** народ сме - не си защитаваме образованието и децата,вълнуват ни само дълбоко-битови драми,но не и това което се изучава от децата.