Не без сина ми! Баща моли за помощ, търси детето си

Майката взима Ники на 2 септември, оттогава са в неизвестност
23 сеп 2016 13:19,
29
Не без сина ми! Баща моли за помощ, търси детето си
Снимка: Facebook

 Баща на 4-годишно момченце търси син си и се съмнява, че майката вече го е извела от страната.

Моля за помощ! Така започва апела си Калоян Милев. "Детенцето ми Ники е в неизвестност за мен от 02.09.2016 година. Тогава майка му Теодора Милева е направила неуспешен опит да го качи на самолет за Хонгконг през Катар. Използвала е подправена декларация, но изричната ми забрана в Гранична полиция е осуетила опита. Към момента са на общодържавно издирване", пише Калоян.

По думите му впоследствие майката се е сдобила с фалшиви английски паспорти и най-вероятно през Варна е излетяла с детето. Към 22.09 полицията не може да установи напуснала ли е и дали с нейния или друг паспорт.

"Основната й цел е да напусне страната и да стигне до крайна точка Австралия. Разполага с финансов ресурс подсигурен от майка и - Искра Борисова Даскалова, която знае къде са, но ги укрива", споделя още бащата.

"От 6 месеца Теодора има психическо неравновесие и няма нищо общо с познатия и вид , мислене и темперамент. Секта ли е, друго ли е не знам. Най-страшното е, че 4-годишното ни детенце е с нея", пише още той.

Пред bTV Калоян коментира, че майката просто е напуснала дома, все едно излиза до магазина, нищо не си е взела. По думите му от известно време съпругата му Теодора Милева е развила е страхова невроза, била е обсебена от детето и е била постоянно с него.

"Майката на Теодора се впива в дъщеря си, те имат много силна връзка. Те са си светът - майка и дъщеря. Същото се случва и в момента", обясни още бащата.

Теодора е имала и проблеми с храненето, станала е изключително слаба - едва 36-37 кг. "Теодора е много инатлив човек. Тя не е лишена от нищо, не работи от 4 години и половина, трябваше да тръгне на работа и постоянно отлагаше, защото този страх започна да се развива", допълни Калоян Милев.

По думите му състоянието й се е задълбочило от март тази година. Той се е обърнал към полицията, която издирва майката и детето, но до момента без резултат.

Не без сина ми! Баща моли за помощ, търси детето си

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
33
 
! Отговори
мив преди 7 години
Не знам какъв е бащата, възможно е да не е стока, но гнидата с тъмните очила е за затвор. В Европа и САЩ отвличане на дете, защото извеждането от страната без съгласието на единия родител е точно това, се наказва сериозно. Външно да се намеси!
22
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Еми хубава е майката аз бих и направил още три деца !
21
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пътуване до Австралия за 2-*** е 20000лв само за билети. 100% си има богат любовник там.
20
0
 
32
 
! Отговори
до патока преди 7 години
До До патицатаАбе като ти чета коментара си потвърждавам мнението че явно се предават по наследство...
19
15
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ДАНО Е УСПЯЛА ДА ИЗБЯГА В ЧУЖБИНА ОТ ДОБРИЯ ТАТКО :DСЪОБРАЗНО ИЗЛОЖЕНИТЕ ФАКТИ АЗ ВЗИМАМ СТРАНАТА НА 100% НА МАЙКАТА !
18
3
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо бащата не получава съдействие от държавните органи за изпълнение на правата му? Защо никой в тази държава не съблюдава за изпълнение на съдебни разпореждания?Престъпно бездействие. Децата, които игнорирате днес, като не им осигурявате спокойно детство утре ще бъдат кошмар за всички.
17
10
 
46
 
! Отговори
няма закони преди 7 години
В БГ при присъдени родителски права на майката, бащата отвлича детето и го укрива и нито полиция, нито прокуратура, нито закрила на детето предприемат действия за връщане на детето при майката. Самоуправство и беззаконие! Майки, които успеят все пак да си върнат децата бягат и се крият, защото се страхуват. Психическият тормоз, който търпят от "грижовния баща" съсипва детството и психиката на малките. Питайте майката.
16
14
 
63
 
! Отговори
НЕ БЕЗ ДЪЩЕРЯ МИ!!!! преди 7 години
БАЩАТА ПУБЛИЧНО ПРИЗНАВА, ЧЕ НЕ СИ Е БИЛА ВЗЕЛА НИЩО ЗНАЧИ Я Е БИЛО ЯКО СТРАХ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
15
19
 
44
 
! Отговори
СУЛТАН ИБРАХИМ ПАША преди 7 години
НАЙ-ВЕРОЯТНО НЕ И Е ПОЗВОЛЯВАЛ ДА РАБОТИ!!!ПЪРВО Е ИЗКАРАЛА ПОЛАГАЩИТЕ И СЕ СЛЕД БРЕМЕННОСТА ДА СИ ГЛЕДА ДЕТЕТО ПОСЛЕ ГО Е ГЛЕДАЛА ЗА ДА НЕ ДАВАТ ПАРИ ЗА ГРАДИНА!НИЕ ТУКА ТРЕВА НЕ ПАСЕМ!
14
6
 
36
 
! Отговори
з н а й к о преди 7 години
Ооох... къв бобец си спретнах!! Натаварих се здраво. Некой да стане зад мене и да чака...ПОЛ, пак ли ти си на смяна!?
13
20
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БАЩАТА ЛЪЖЕ!!! ИМА ПОГЛЕДА НА ФАНАТИКА ЧЕЦИ!?!!!!БРАВО НА МАЙКАТА!!!---------ЗА ГЛЕДАЛИТЕ ФИЛМА: "НЕ БЕЗ ДЪЩЕРЯ МИ" ЗНАЯТ ДОБРЕ И КАКВИ БАЩИ ИМА!!!
12
4
 
48
 
! Отговори
До патицата преди 7 години
Хазарта и наркоманията,анорексията и депресията със сигирност не се предават по наследство,*** застреляна,но тъпотата и селянията имат наследствен момент.Ти си живото доказатвлство.
11
5
 
38
 
! Отговори
Dublin преди 7 години
Poznavam edna patica, koiato v kraia na 90-te-vsickopovtariamvsicko, do koeto mozese da se dobere za prodan go zalagase v zalozna kustaPosle bingoKolko boi e iziala ot muza si,no poslednoto info e, ce se e promenila kum dobroLosoto v slucaia e, ce za takiva rabotesti polezni praktiki i tehnologii-NIAMA da cetem v grafa domashha Medicina, a v grafa SEMEINO NASILIE
10
5
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименАз съм на мнение че е жестоко хора с психични заболявания да имат деца защото наи малкото те се предават по наследство а е много тежко да се живее с психично заболяване
9
4
 
65
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз живях 18 години с психичноболна майка и мога да ви гарантирам че т.нар. живот е пълен кошмар! Караници, побоища, алкохол, врачки,секти,черкви.По цяла нощ крясъци и екзорсизми,всичко сме преживели с брат ми - били сме по лудници и психиатрии да я виждаме вместо да ходим на работа да си гледаме живота. ТАКИВА ХОРА НЕ СЕ ОПРАВЯТ НИКОГА! Имат само измамни добри периоди и вечен егоизъм Върнете на човека детето, психясали,наекомани и пияндурници не трябва да имат право дори на свиждане с малки дец
8
3
 
48
 
! Отговори
Аз преди 7 години
Когато трябваше да пускам първото си дете на градина и аз да тръгвам на работа дори съм плакала,че ще съм разделена с детето си.Струваше ми се нещо много страшно,едва ли не някой ще направи нещо на дъщеричката ми,и аз няма да съм там и да и помогна!Съпругът ми тогава беше до мен и скоро след като е пуснах на ясла,всичко отмина и аз се успокоих.За второто ми дете,вече не беше така пак бях леко притеснена в началото,но е нормално след като детето реве неистово!Трябва разбиране и подкрепа!
7
3
 
61
 
! Отговори
Жена преди 7 години
Вярно е от хубавото никой не бяга,но се съмнявам този човек да е някой звяр,нали ако излезе,че той е тормозел жена си и детето си птой ще пострада!Ние няма как да знаем какво им е било в къщата,но има хора които малко им трябва да превъртят!Дано детенцето е добре,живо и здраво то за нищо не е виновно!
6
5
 
82
 
! Отговори
Баща преди 7 години
Абе, много странни хора сте!!!! Какво значи - Кой знае какъв е бащата? Има си закони в тази държава. Без разрешение на другия родител - детето не може да бъде изведено. Точка!
5
17
 
64
 
! Отговори
@ преди 7 години
Бягство, опити за бягство, страхова невроза,анорексия, какво ли е трябвало да преживее тази жена, за да бяга без дори да вземе нищо от дома си даже.
4
9
 
55
 
! Отговори
бла,бла преди 7 години
Такива патици като номер 4 ги има много. На никой мъж не желая такава патица, сто процента с яко претенции и винаги мъжа ѝ виновен, не може тя да е грешната или в случая с това детенце, майка му да е психясала. Все трябва бащата да е виновен, вероятно, че не е милионер...