Бащата на гимнастичката: Треньорката не я пребива, не виждам проблем!

"Детето ми обича Симеонова повече от семейството си"
Обновена: 11 ное 2016 16:50 | 11 ное 2016 16:22,
185
Бащата на гимнастичката: Треньорката не я пребива, не виждам проблем!
Снимка: Facebook

Детето ми обича треньорката Елена Симеонова повече от семейството си, заедно спят, заедно се хранят. Разпространеният клип в социалните мрежи се отразява зле на концентрацията на децата. Възмутен съм. Това заяви Альоша Бредалиев, бащата на малката гимнастичка, заснета в клипа, на който се вижда как треньорката на бургаския клуб "Олимпия" й дърпа ушите, недоволна от представянето й.

Още по темата

Майката и бащата на детето са от Несебър и застават плътно зад Симеонова. "Тя не го пребива. Никой няма право, освен ние, да търси отговорност, ако има някакъв проблем. Аз не виждам такъв! От осем години сме с тази треньорка", твърди родителят пред Burgasinfo.

Той е категоричен, че никой няма право да използва и пуска детето му в социалните мрежи. Детето все още не знае за клипа.

"Може би ще го види и ще започне да задава въпроси. Кой дава право на хора, които не познават мен и треньорката да пишат коментари", пита бащата.

Уверена в методите си е и Сименова. "Всяко мое действие е достояние на родителите и не мисля, че нещо нередно е извършено. Както ги тренирам в присъствието на родителите, така е и когато тях ги няма. В крайна сметка тези деца са спортисти. Кой определя кое е допустимо и кое не е допустимо? Говорим за спорт! Няма да отговарям на коментирате, които са глупави. В моите действия няма умисъл. Целта не е да бъдат малтретирани децата. Знаете ли колко точки има на ухото, които могат да стимулират?", каза треньорката.

Екип на Bulgaria ON AIR откри треньорката Елена Симеонова в спорната зала, заедно с малките гимнастички.

"Методите ми на работа не са такива, нищо сериозно не се е случило! Това е нормално в процеса на работа, когато децата са превъзбудени и това е единствения начин, който сме намерили да ги озаптим по някакъв начин", заяви Симеонова.

Клипът е сниман от спортен репортер на бургаска кабелна телевизия, който е присъствал на тренировката. По думите на Петър Михайлов треньорката не само вербално, но и физически упражнила насилие върху децата.

"Имаше и други хора в залата, в последствие разбрах, че това безпардонно поведение се повтаря и пред родители. Не мога да разбера защо досега няма сигнали, няма жалби", добави Михайлов.

За случая вече е сезирана Агенцията за закрила на детето, която е започнала проверка. Треньорката Елена Симеонова е дала обяснения.

По думите на Теменуга Захариева от Агенцията за закрила на детето треньорката обяснила, че въпросната гимнастичка, която е на 11 години от Несебър, е хиперактивно дете и за да я върне в реалността я дръпнала за ушите и леко й разтърсила главата. Родителите на детето са присъствали в залата и не са реагирали по никакъв начин.

"Явно всеки треньор си има някакъв манталитет и начин на работа, ако това е нейният, това не е моят!", добави и треньора на националния ансамбъл за художествена гимнастика Ина Симеонова.

Засега няма официално становище от Българската федерация по художествена гимнастика.

В зала "Младост" в Бургас е и председателят на Федерацията по художествена гимнастика Илияна Раева, която заяви, че подобни случаи няма да коментира.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


185
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
103
3
 
24
 
! Отговори
Ники преди 7 години
И после някой ден като момиченцето скочи през терасата, ще се чудим къде сме сгрешили (със съчувствие към Цвети и без да искам да кажа нещо за родителите й).
102
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тренерката, ако може изобщо да се нарече така, то тьй като бльска по ушите, момиченцето ще свие опашка и всеки ще си прави с нея какво си иска!
101
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Момиченцето има лоши недодялани родители! Как така * не е направила нищо на детето? Не стига че го обижда та му дьрпа ушите до небесата! Ще оглушеи бре пишман родители!
100
19
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
100% подкрепа за треньорката и родителите.Днес *** и пульо си отглеждат малки богчета. Задоволяват всяка прищявка на разглезените си пикльовци ,възпитават ги все едно са господари на света и един ден тези деца ще газят хората по улиците,защото така са възпитавани-без уважение към ближния.А това дете на клипа ще уважава родителите си,ще уважава треньорката си,ще уважава и хората в обществото.
99
2
 
18
 
! Отговори
nina преди 7 години
Миленче,нещо не си в час с дисциплината,ако смяташ че се гради с обиди и физическо насилие.Уважение с бой няма да спечелиш.
98
8
 
13
 
! Отговори
Дим преди 7 години
Ако България беше нормална държава сега и треньорката в ареста а родителите без права.Майката казва че нищо не било станало това е подсъдимо и отнемане на родеителски права.Щом насиллието не нищо.Аз съм бил спортист и през комунизма и след това ама наказанието за не изпълнение бешеупражнения до последен дъх но никога насилие.Даже треньорите ни защитаваха.Този случай е за прокуратура
97
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
КЪДЕ СА СОЦИАЛНИТЕ ПИТАМ?
96
21
 
5
 
! Отговори
Милена преди 7 години
Така се тренират шамиони! Който хленчи да и си мисли, че без железна дисциплина ще има резултати е в дълбока грешка. Браво на бащата, явно е разбрал каква е идеята на спорта!
95
19
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Айде стига глупости ! Родителите на това дете ,са делегирали някакви права върху треньорката. Това също е част от възпитанието, писна ми 12 годишни пик льо вци да се обръщат към мен фамилиарно, сякаш сме кен зали в едно гърне в детската градина, писна ми от безкритична родителска подкрепа, на абсолютно бездарни деца, писна ми и от мрънкането на няк'ви майчици, отричайки и най-малката йерархичност във възпитанието, но чието мрънкане си е чиста китайска капка, и е много по-голямо насилие от най-як
94
4
 
15
 
! Отговори
nina преди 7 години
До всички,които смятат че е ок да си бият децата-не,не е ок.Гадно е,лошо е,агресията създава жертви и насилници. А този баща...явно малтретирането на детето му си е нормално поведение за него!
93
1
 
13
 
! Отговори
Неа преди 7 години
Да , няма друг мен за връщане в реалността освен дърпане на ушите . Разсмяхте ме адски . Значи и таткото е ограничено и треньорката , а когато утре някой злоупотреби с детето тя ще си го приема за нормално и всичко ще е ок . Ех ...
92
2
 
15
 
! Отговори
М, да ... преди 7 години
Бащата на гимнастичката: Треньорката не я пребива, не виждам проблем!"Детето ми обича Симеонова повече от семейството си"----------------Да разбираме ли, че бащата е садо-мазо, и онова което се вижда е нещо нормално за него? Извратеняк!
91
5
 
9
 
! Отговори
nina преди 7 години
До потърпевш # 80Абсолютно подкрепям.Майка ми си избиваше агресията върху мен и няколко пъти наистина лошо ме беше пребила.Въпреки всичката лошотия,пораснах и станах човек.Сега,от позицията си на майка мога да кажа спокойно,че не можеш да обичаш детето си и в същото време да го нараняваш физически и психически.А след като вече не можеше да ме бие,майка ми все пак успя да ми направи други,финансови бели.От 2 години нямам никаква връзка с нея и се чувствам много добре.
90
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Научих се да не ми пука от никого и за никого." Не сте се научили, такъв сте си били. И за това са ви били. Защото за нищо и за никого не ви е пукало...Съжалявам, Потърпевш, но бъркате причината с последствието.
89
8
 
5
 
! Отговори
Nobody преди 7 години
За това са разхайтени всички и правят каквото си искат в клас. Псуват и посягат на учителите и после все невинни.Едно време ядохме шамари в училище и уши са дърпали...после и в къщи шамари за където сме имали непристойно поведение в час и неуважение към учителя.И смятам че сме станали отговорни.Сега какви са всички от сегашните поколения.? Системата не дава да ги пипнеш и те правят на луд.
88
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От тази толерантост затова нямаме образователна система. Първото нещо, което махнаха при учителите, е да могат да наказат. Като резултат и 1 дете непослушно да има, цял клас страда. Защо? Къде, къде по-строги са били методите назад навремето и историята показва че точно тогава е имало ренесанс в наука, образование и т.н. Сега когато родители бият учители, защото са направили забележка на детето им, се вижда резултатът. Името си не могат да напишат правилно. Деградирали без никакви ценности.
87
0
 
4
 
! Отговори
До 95 преди 7 години
Ти *** или гейатлантическите ценности ли ги наричаш!?
86
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бог да я накажи тая Рускиня, ще направи детенцето глухонямо!
85
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хора, които не са спортували в школи като борба, джудо и подобни моля да не дават мнения.
84
19
 
10
 
! Отговори
Възхитен преди 7 години
Ето едни свестни родители които наистина искат детето и да стане човек. Шапка ви свалям за възпитанието което давате на детето си. Малко са такива хора като Вас днес. И аз съм на принципа, че ако детето ми заслужава едно дърпане на уши няма да му навреди.