България с най-широко разделение между богати и бедни!?

Вигенин: ГЕРБ продължава да живее в своя измислен свят
27 яну 2019 16:16,
115
България с най-широко разделение между богати и бедни!?
Снимка: Булфото

Това, което ние предлагаме, в огромната си част е отрицание, което ГЕРБ направиха през последните 10 години. Това коментира пред БНТ Кристиан Вигенин от БСП.

Вигенин отчете, че в документа на БСП "Визия за България" акцент са демографската политика, образованието, здравеопазването, икономическата политика, отбраната.

Още по темата

Документът, който приехме вчера, беше обсъден с близо 40 000 наши симпатизанти, за него има широка подкрепа, затова вярвам, че отразява голяма част от обществените очаквания.

По думите му България е страната с най-широко социално разделение между богати и бедни. Според Вигенин, отношението към БСП се преобръща и партията се радва на все по-широка подкрепа, а не само от твърдото ядро на партията.

"ГЕРБ продължава да живее в своя измислен свят, но намалява процентът на хората, които вярват в розовата картина, която ни се предлага от управляващите, това управление е изчерпано, ГЕРБ е доста затворена структура, няма откъде да дойде промяната при тях", коментира още Кристиан Вигенин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


115
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
*** ти не си от бедните нали ??
72
1
 
2
 
! Отговори
Гацо Бацо преди 5 години
ПО ДОКУМЕНТИ........:):):)ТОЯ... И СИ ВЯРВА ?!?
71
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А защо тази партия- БСП още не е извън закона?Защо уб.ий.ството на евреи и Холокост, а Белене и Скравена - гордост за БСП?
70
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Всички в БСП са Е.Йончева", т.е. всички са със заплати 5000 лв+12000лв. месечно)Останалият народ - ср.заплата 600 лв.Как да няма разделениеИ преди и сега - комунистите са привилегировани.Защо да гласуваме за тях- за да се задълбочава разликата ли
69
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
*** е нямало по магазините в определени периоди, но комунистите продължават да твърдят, че тогава животът е бил богат, хубав и лесен. И чакат някой да клъвне на въдицата им. Как не.
68
5
 
5
 
! Отговори
БСП са гад.ини преди 5 години
До 80 червен анонимник. А бе, пич, стига с тая изтъркана плоча, 1000 души го написаха преди теб, не е интересно вече. (А не е и вярно).
67
1
 
11
 
! Отговори
Вигенин е ясен-- преди 5 години
ама ако има един от вас да е на години и да ми обясни как анти-- комунист ще влезе в Симеоново и даже ще преподава там / каквото и да било/ говоря за преди 89г....Вигенин е млад той пряко не е отговорен примерно за действията на дядо си ... друго е лично да си участвал в изграждането на социализма като ръководител ,още повече да си им бил тогава в репресивния апарат--добре хората се променят / нагаждат се / но добре е да не се злоупотребява че червените така, онака защото червените са много....
66
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Народът изхнва 130000 чиновници - пара,зити. Балдъзи, баджанаци, и всякакви шан,тонерки на ГЕРБ, повечето от тях глупави. Затова всичко се срива.
65
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
КОМУНИСТЪТ БОРИСОВ ДОБРЕ НИ УПРАВЛЯВА - ПО КОМУНИСТИЧЕСКИ.В БСП почти не останаха комунисти, всичките отидоха в ГЕРБ.Щото там дават суджуци.
64
2
 
10
 
! Отговори
до 78 преди 5 години
Ами половината от управляващите ви са за затвора , А ПО МЕСТА Аааа ? Тази вечер по Тв имаше предаване за разни показни арести дето ги правеха по-времето на Цветанов и след това милиони евро са изплатени и е осъдена Бя .... ако някой открадне 1-млн евро от държавата ще има веднага затвор--как може при такива щети и нищо ... ама това е нищо всичко трябва да ви се разследва до дупка --ако пак всичко се размине значи и червени и гербери са на една маса и просто си разменят мандати ...
63
3
 
17
 
! Отговори
дръжте се! преди 5 години
Пак занимават материала с претоплените стари небивалици. Най-важното е, че са отрицание на направеното от ГЕРБ! Лесно е да си представи всеки. как ще започнат да уволняват поголовно и ще разбъркат напълно цялата обществена среда. Може да започнат разрушаване и на магистралите. Всичко ще започнат отначало. Изобщо, розовата картина на Герб е черна, а черното минало на БСП ще се върне като светло настояще и бъдеще за народните маси. И всичко това трябва да е привлекателно!
62
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Прав е Вегенин.Разделението между богати и бедни е факт.Комунистите ограбиха България и спестяванията на българите.Олигархичният модел на БСП съсипва страната!
61
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гражданин по телефона: Ало, централата на ГЕРБ ли е? Не, тук е "Позитано" 20, централата на БСП! А-а! Абе и на вас да ви е.бам.йката!
60
2
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
има! овчето племе дава съгласие с мълчание.
59
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
При тая голяма администрация нормално е да има разделение.
58
3
 
10
 
! Отговори
До До 63 - продълж. преди 5 години
.... за да му прати кройката.Да се смееш ли, да плачеш ли?И това беше епизод от късния соц, когато поне в по-големите градове имаше добре заредени магазини, макар и с калпави стоки.
57
6
 
10
 
! Отговори
До До 63 преди 5 години
Някои от нас помнят.Например два инфарктни момента, които от днешна гледна точка са комични. Първата "продажба" на Стоичков, с парите от която внесоха дамски ***, защото жените бяха пред вдигане на бунт.Десетина години по-рано, когато от пазара изчезнаха мъжките ***, някой беше писал до един от централните вестници, че няма жена, майка и сестра, затова сам, използвайки старите си ***, е успял да направи кройка и сам си е ушил. Човекът съобщаваше адреса си, та който иска да му пише, за да
56
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
НРБ тегли едни милиардни заеми в долари и пробва да краде и копира западна електроника. След 10 години копиране, към 1989-*** най-сетне се роди ПРАВЕЦ82 с български части. некачествено копие на ЕПЪЛ2 от 1977-мa.Голяма гордост беше. Ама американците вече бяха измислили интел486.И си останахме с милиардните заеми.
55
0
 
4
 
! Отговори
Loyko преди 5 години
Shtom toi go e kazal...jasno
54
1
 
17
 
! Отговори
Помни ли Вигенин преди 5 години
каква беше разликата при възможностите за реализация на тийнейджър и на млад специалист,ако е дете на АБПФК (активен борец) или ако няма такъв родител?Тази разлика все още се отразява на живота и стандарта на внуците и правнуците на хората, основната част от живота на които е съвпаднала с периода на социализма! Друго си е,ако някой от родителите ти, а също и дядо ти (или баба ти) е бил на солидни позиции, с по-добра заплата и със съзнанието, че трябва да се поддържат взаимно с другите като него