Борисов в Перник: Вода течеше, а имаше безводие

Премиерът посети новата пречиствателна станция в града
64
Борисов в Перник: Вода течеше, а имаше безводие
Снимка: Правителствена пресслужба

Премиерът Бойко Борисов посети новата пречиствателна станция за питейни води на Перник.

Проектът е част от цялостните ремонтни дейности, които бяха извършени, за да бъде решен проблемът с водата в града и да бъдат драстично намалени загубите на вода.

Борисов изтъкна, че ще бъде разгледана възможността по линия на българския ВиК холдинг да се финансира и изграждането на допълнителни съоръжения и връзка със старата пречиствателна станция, за което ще са необходими около 2 млн. лв. и което ще доведе до още по-добро качество на водата в Перник.

"Помните ли преди година какво беше? Вода течеше, а имаше безводие“, посочи премиерът и добави, че за решаването на водната криза в Перник беше построен и специален водопровод.

"Това са видими резултати - водоснабдяване, канализация, чиста вода, АМ "Струма", пътища, кръгови, саниране, индустриалната зона, довеждащ алтернативен водопровод“, изброи министър-председателят.

През тази година ще започне и големият воден проект в Перник, който се реализира с европейско финансиране за ремонт и изграждане на канализация в града, съобщиха от правителствената пресслужба.

Министърът на финансите Кирил Ананиев, който също беше на място, напомни, че правителството отпусна средства и за ремонтни и възстановителни дейности на църкви и манастири в района.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
0
 
0
 
! Отговори
Тулупендер преди 3 години
До АнонименЗащото и там не го искат.
57
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Където е текло пак ще тече!
56
0
 
3
 
! Отговори
Щирлиц преди 3 години
А в София всичката питейна вода тече само,и единствено по тръбите,мда.
55
1
 
5
 
! Отговори
Георги Илиев Митев преди 3 години
Поема за Ирина Бокова : Ирина - богинята една за всички времена. Ирина " звездите " си ги нареди други пък ги разреди . Тя уредите взе да ползва , за да подреди всичките звезди и планетите ги натовари, други пък ги разтовари, за да уреди всичките беди на планетата Земя . Автор: Георги Илиев Митев. Потърпевш от милицията, военните, полицията, медиците, институции и граждани. Трето поколение репресиран. София (2014).
54
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя що е в Перник , а не е в Карлуково ?!При толкоз явни признаци и несвързани приказки ...
53
6
 
2
 
! Отговори
Пян_Гъ преди 3 години
Не всеки признава, но истината е, че много хора - достатъчно да излъчат депутатски места за 4-ти мандат на ГЕРБ - изпитват инстинктивен ужас от бесилки/чували/ковчези, от бегълците от правосъдието и от стремящия се към военна диктатура Радефф. Не всички го признават публично, но насаме в будката за гласуване ще реагират. Страхът от насилието хаоса е инстинктивно заложен и затова гореупоменатите деструктивни сили нямат особен шанс за легитимен вот.
52
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Баце е гоуем, не се спира с обиколките, нема вече да лети за кеф до чужбина (зомби вирусчето) и трябва да прави врътки в територията :))) Човека требва постоянно да се показва, иначе сигурно ще сънува кошмари :)) Да вземем да му намерим някоя хубава булка, че това кожено яке не го сваля от незнам си колко време, требват малко грижи, не бива да избягва женския пол :)))
51
3
 
4
 
! Отговори
Пян_Гъ преди 3 години
"Идолът на Простите отново в акция.Да, ама управляват "простите" - идва 4-ти мандат, - а умните (мрънкащи ***) нека скачат и да супат духата.
50
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Идолът на Простите отново в акция.
49
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Каквото и да говорят политиците-клоуни и техните поддръжници тук, всичко може да е само лъжа и измама. Но няма да е лъжа и измама, че ако Божков влезе с партия в Парламента ще има яко преследване на главния прокурор и Бойко Борисов. Както казват ,,хляб и зрелища". И трябва да сме почти сигурни, че хляб за обикновения българин пак няма да има, но.... ПОНЕ ЗРЕЛИЩА ЩЕ ИМА! Ето защо ще е особено целесъобразно да се гласува за Божков, защото ще има големи зрелища. На Гешев и Борисов ще им припари под краката и наистина зрелищата ще са големи. Зрелища, добре подготвени математически!
48
3
 
4
 
! Отговори
Пян_Гъ преди 3 години
Хайде сериозно. Това значи обективен анализ на факти, а не тролщини и "искам-не искам", "мразя-харесвам" и "тива-миква". Очертаващ се 4-ти последователен мандат (в случая за ББ, но важи за всеки) при тези условия - протести, свободна преса (плюеща осн. ГЕРБ) и многопартийна система - означава ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН УСЕТ-ЖИРОСКОП ЗА СОЦИАЛНО-ПОЛИТИЧЕСКА ЕКВИЛИБРИСТИКА. Дори Тодор Живков в днешните условия не би имал такова политическо дълголетие. Затова ББ > ТдЖв.
47
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Помните ли?...А нещо спомена ли Вожда за "спасителния" водопровод от София за Перник, който той обеща да направи за един месец и след половин година все още не работеше???Ние и това помним.
46
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пернияките мутри ще го скопосат за няколко години, после пернинчани ще обшинят които е наред в София и така до края на света. Тоя регион, заедно с Дупница са едни от най-мутренските.
45
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя "цъфна" в Перник и пак взе да плещи глупости за водата ... И нищо не спомена как водата изчезна - след ремонта на свинетка (от ГЕРБ).Има в Интернет запис на речта и - "да ни върви като по вода" и вярно, по вода им тръгна - навсякъде само течове.
44
2
 
4
 
! Отговори
Пян_Гъ преди 3 години
"Стига си обикалял с тая джипка, като ти сметна разходите за наша сметка и ми става лошо."Че ти ако беше голям математик, щеше ли да си мрънкащ ***?
43
3
 
7
 
! Отговори
БАНко преди 3 години
СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ Е СМРАДТА НА БЪЛГАРИЯ !!!
42
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Така е при Борисов вода тече жаден ходиш.
41
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вече се чуди къде да си замъкне смачканите, мърляви дънки. Някоя модерна новопостроена тоалетна няма ли за него?
40
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
sevda tv po-bavno s kamerata...probvai s camera na glavata na ohluv...da pokazva i roga...kopita...
39
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
kislorod ima li, kak e v saray boyana...ili karat samo na emfie, rikii, emini...?