Проблемите пред кабинета: Здравна, енергийна, икономическа криза

Какво ни предложи 2021 година в политически план?
34

"Можем да си пожелаем светли дни в личен план, но светли дни за българската политика като че ли не виждам. Изминалата година беше турбулентна за българската политика с процеси, които буквално разбъркаха политическия ландшафт, с политически неустойчиви победители. Както и една коалиция, която е странна и необичайна, и с отлагани проблеми, чието решение никак няма да бъде лесно", каза журналистът Валерия Велева в студиото на "Денят ON AIR".

По думите ѝ пред четворната коалиция има много тежки проблеми - здравна, енергийна и икономическа криза. А идващата година ще е още по-трудна.

"Това, което ни предложи 2021 година в политически план, да бъде трамплин към едно просветляване в главите на хората, които ние избрахме да ни управляват. И да осъзнаят, че са заменяеми, никой не се венчае за властта вечно, второ - имат конкретна заръка от нас, българските граждани, какво да свършат. В известна степен има и параметри, в които да ги свършат", коментира политологът Любомир Стефанов в ефира на Bulgaria ON AIR.

Той смята, че ниската избирателна активност е доказала отдръпване.

"Мантрата с 10% данък ми е една от любимите, който едва ли не бил най-ниският в Европа. България трябва да бъде инвестиционен рай не се случва, защото никой не сяда да сметне, че данъците, които плаща, далеч надхвърлят 10%. Българските граждани заслужават нещо повече, тъй като управление, подчинено на принципа "Дайте да управляваме ние, за да не са те" - ми се струва все по-несъстоятелно", допълни Стефанов.

И подчерта, че негласуващото мнозинство е станало много по-бдително.

Вижте целия разговор във видеото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още по темата: правителствокризи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
1
 
1
 
! Отговори
ЕНЕРГО преди 2 години
АМИ ПРАВЕТЕ БИОГОРИВА - биогаз, биодизел, биоетанол, биобрикети, биовъглище и пр. ЗАТВОРЕТЕ ОТЖИВЕЛИЦАТА МАРИЦА ИЗТОК
25
1
 
4
 
! Отговори
Гербаджията преди 2 години
АМИ, МНОГО СМЕ НЕПРИЯТНИ------ЗАЩОТО ВИ КАЗВАМ ИСТИНАТА, ЗА НЕЩАТА..... ХАХАХААА.... СВИКВАЙТЕ!!!!
24
1
 
4
 
! Отговори
ЗА СЪЖАЛЕНИЕ.... преди 2 години
... НЕ виждаме, как ще харчите по ЕДИН милрд. ЛЕВА МЕСЕЧНО, ЗА ИЗДРЪЖКА НА ТОК, ПЕНСИИ И СОЦИАЛНИ РАЗХОДИ..... ХАХАХААА.... НЕ МИСЛИТЕ ЛИ...??!!
23
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За съжаление,Борисов е пенсиониран от колониалната администрация...Всякакво дърдорене няма значение.
22
10
 
4
 
! Отговори
Инженерка: преди 2 години
РАЗБИРА ЛИ ВАЛЕРИЯ ВЕЛЕВА , ЧЕ Е БИТА КАРТА ДА НЕ СЕ ПОКАЗВА НЯМА ГО БОЙКО И ОСТАВА БЕЗ ЗАПЛАЩАНЕ
21
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен - Защо всички неприятни са в ГЕРБ? - ... - Така е набито в кpaтyните ви!
20
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Особено - стабилен стожер на коалицията е ИТН, който не знае какво прави и къде се намира! - ... - Защо им е дотрябвало да занаят! Нали преди 9 месеца си осигуриха високата заплата и сега са "пей сърце", к'во им пука!
19
11
 
4
 
! Отговори
Гергана преди 2 години
Не е имало кризи за диани,пейкапета,фандъци и прочие приближени на хунтата.За нас нищо не се е променило.Добре,че не се е влошило при залялата ни световна криза,с която най-малко алчната герп щеше да се справи.
18
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Толкова сме затънали в кереча, че едва ли има кабинет, който да ни измъкне. Просто това са поредните, които ще довършат започнатото от предишните.
17
5
 
21
 
! Отговори
Диана преди 2 години
Много странно как при управление на Герб нямаше никакви кризи, а само с няколко месеца управление на БСП се народиха най-малко 3 такива! Другото странно е, че БСП започна да ги рекламира още преди да знае какво е положението! Тези хора зорлем създават кризи у нас, защото като ги "решат" всички ще им бъдем много благодарни, значи..А другият, не по-малко вероятен вариант е - да си сложат паричките по бездънните си джобчета, а ние да се борим с липсите им..Няма начин да сме в реални кризи! Лъжат!
16
1
 
14
 
! Отговори
Алооо преди 2 години
С една дума всичко е тотал щета. Тия вече са запразнили големите управляващи, много им дреме за народа. Още 32 години криза чакаме, кой оцелее, оцелее. Ще се молим май да си отиваме по-бързо от този свят, така ми се струва.
15
2
 
10
 
! Отговори
Тралала преди 2 години
До Особено Знаят, къде се намират. Прибират едни пари от 4 министерства и си мислят, че не отговарят за целия кабинет. Да не забравят, че Сидеров се кри под масата без нито един министър.
14
0
 
28
 
! Отговори
Тралала преди 2 години
Ккаква енергийна криза? Ако има криза, означава, че нямат пари и за заплати в енергетиката, а като гледаме, как децата им ходят по скъпи курорти.
13
12
 
31
 
! Отговори
Мъдрец преди 2 години
Не знам за проблемите на кабинета , но знам със сигурност , че Зеленият чорап требе да бъде отстранен с камъни !!! Тоя пърч ни докара днешния ток, утрешната тежка инфлация и догодина - национална катастрофа !
12
6
 
26
 
! Отговори
Особено преди 2 години
стабилен стожер на коалицията е ИТН, който не знае какво прави и къде се намира!
11
2
 
18
 
! Отговори
Обективно до 12 преди 2 години
ВВ винаги Е по пантофи при Доган. Знае всичко, разбира от всичко, въобще гьон сурат...Имитация на интелигентност.
10
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо ми е толкова противна Валерия Велева, знае ли някой ?
9
26
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Каквито и проблеми да има правителството, ГЕРБ няма да се върне, тази изпадна от клона, заедно с колегите и платени политолози, социолози и т.н. които 10 години ни караха да живеем в някакъв паралелен свят.И 50 000 лв да стане тока на борсата ГЕРБ във властта няма да влезе.
8
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Валерия Велева, както и кукловодите и ,и продажните медии ,за съжаление не попаднахте в затвора както беше справедливо ,но това е благодарение на Българската Съдебна Система която е уникална заради това,че е изцяло под контрола на ДС (което все още съществува под контрола на Русия ) .
7
28
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не ни трябват избори.Румен летеца е в пъти по-интелигентен умен и скромен от прасчо конграчулейшъна