Бащата на Сашко: Отчаян съм, обявявам награда от 100 хил. лева

Мисълта, че Сашко няма достъп до вода и храна ме убива, каза още той
18 ное 2022 15:15, Нели Христова
113
Бащата на Сашко: Отчаян съм, обявявам награда от 100 хил. лева

"Искам да благодаря на всички структури на МВР, на доброволците и на абсолютно всички, които се включиха и търсят Сашо. От два дни разговарям с приятели и тъй като времето напредва, а аз съм отчаян и съм на ръба на силите си. Искам да обявя награда от 100 хил. лева за този, който намери Сашко и го доведе или, ако той е в някакво безпомощно състояние, да посочи поне мястото, на което може да бъде открит". 

Това заяви пред журналисти бащата на изчезналия Сашко от Перник нотариусът Александър Цветанов

"Сега няма да го мислим. Човекът е важен, парите не са важни. Не искам да коментирам какво влиза в тази сума, важното е да намерим детето", добави той. "Ние не говорим за някой, който ни се обажда по телефона, а за този, който намери Сашо и го доведе."

Александър Цветанов също заяви, че с майката на Сашко поддържат контакт, като отхвърли твърденията, че майката е имала желание да вземе детето при себе си и заяви, че е разведен от три години и отговаря само за собствените си действия.

До сега никой не е търсил бащата на изчезналия преди 8 дни Александър, за да иска откуп, но все още една от версиите е отвличане. Именно към нея го води и бащинското му чувство, защото по негови думи детето има добра ориентация и не е склонно да избяга.

"Една от версиите е, че детето е отвлечено, но не може да се потвърди тази версия.  Аз имам такова чувство като баща, защото той е добре с ориентацията, в добро физическо състояние е. Той знае кое е неговото магазинче в мола, няма да се изгуби, той може сам да иде до парка и да се прибере. Не знам дали е отвлечен. Никой не ме е заплашвал", уточни той.

"Той говори, но с по-кратки изречения", добави бащата и обясни, че детето пие специални медикаменти, но здравословното му състояние е добро. В училище той се разсейвал, затова последните два дни преди да изчезне, не бил в учебното заведение.

Александър Цветанов отрече да е имал конфронтация със свои клиенти.

"Мисълта, че Сашко няма достъп до вода и храна ме убива", каза бащата. "Нямаме време. Времето тече и трябва нещо да се направи."

Сашко, който е с тежка форма на аутизъм, изчезна в петък – 11 ноември, в района на Профилакториума в града. Издирването на 12-годишното дете продължава, работи се по всички версии.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
До АнонимеНбраво, позна!
89
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
...До сега никой не е търсил бащата....Досега е една дума неграмотни ***.Изклюение прави изразът/оттогава до сега/ чието изписване е регламентирано изрично в официалния правописен речник на българския език на БАН 2012г.
88
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дете на тази възраст и с аутизъм не може да оцелее само 8 дни навън.Преди изчезването си не е било два дни на училище и защо бащата ще го извежда на разходка минали петък в 18ч.след като в този сезон вече е тъмно.Той изобщо не трябваше да бъде допуснат до търсене на детето,че и да напътства доброволците къде да го търсят и да ги разиграва с версии на врачки.Съмнителен е този човек.След скандала с перофилската мрежа у нас всичко може да се е случило с това дете.
87
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако бащата е погубил детето може да обяви и милиони за награда, та нали знае, че няма да го намерят.
86
1
 
4
 
! Отговори
Случаен минувач преди 1 година
Добре де, откъде ще ги вземеш тези 100 хиляди лева?
85
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До До 74Интернет за простият човек е арена за показ на неговата собствена празнота!Там е работата ,обаче,че простият човек може да отрича ИСТИНАТА с -! :)сляп е и слуга на сатаната.Кой къде ще отива едва ли ти ще определяш!Съвети от невежи ние не приемаме,тук опитващите се индивиди да пишат обиждат са грешници и те ще плащат.Всеки плаща с душата си защото ако не бяхте грешни нямаше да сте на земята.Всички вие сте скъсали връзката със създателя и оттам са страданията ви.Не можите и да мислите
84
1
 
1
 
! Отговори
Зара преди 1 година
Тука много набожни хора ама много сме станали набожни видове кажа стига вече ще кажат накрая какво става то толкова дни минаха вече незнам
83
1
 
3
 
! Отговори
До 74 преди 1 година
Виж колко негативи си събрал или събрала много си набожна бе ай не пиши повече отиде в друг сайт да духовност дето пишат или у некой манастир
82
0
 
1
 
! Отговори
Пускал си детето преди 1 година
Да се разхожда самичко от години, сега бил отчаян. ***
81
1
 
2
 
! Отговори
До 78 преди 1 година
А ти защо говориш ви се чудят ти американец ли си или българин защото ако си такъв може са си защитиш сънародниците а не да ги плюеш аз да ти кажа те са адски нахални и прави или не американците си се защитават
80
1
 
1
 
! Отговори
Ананим преди 1 година
Да бе верно то тогава да не мислиш че народа ще излезе да помага да търси баба ти ще се крие зад пердето
79
1
 
1
 
! Отговори
До 23 преди 1 година
Абе къв бай Тошо бе гоше ти сигурно не си бил роден
78
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бащата няма интерес да изгуби/убие детето си, защото има изгода то да е добре и живо. Той като нотариус има доста облаги, че отглежда дете с увреждане. Така бащата на плаща данък печалба, защото и той и синът са с увреждане. Най-вероятно майката го е отвлякала с цел да получава помощи от Англия за увредено дете, а там облагите са онези по-големи и от тук в България.
77
1
 
4
 
! Отговори
Шерлок преди 1 година
Да казва къде е скрил трупа и да се приключва с тоя цирк вече!!!
76
0
 
1
 
! Отговори
До 81 преди 1 година
Ама и ти пък ето защо пишат така не се казва ентелегентен а интелигентен
75
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
и аз го виждам при лука бразитатко му го е пратил таммайката се отървала от негосега и таткотозащото им пречитолкова е лесно за отгатване
74
5
 
2
 
! Отговори
Ксеноформ преди 1 година
Искрено се надявам хлапенцето да е живо и здраво и всичко това да е някакъв цирк, някакъв лош социален експеримент за тестване на тълпата, в която всички ние участваме. По някакъв особен начин (шесто чувство) усещам, че детето е живо някъде там. Не съм врачка, нито екстрасенс.
73
1
 
8
 
! Отговори
АнонимеН преди 1 година
БАЩАТА Е !! И ТАЯ НАГРАДА ГО ДОКАЗВА!!!!! ПЪРВО СЕ НАПРАВИ НА ИНТЕРЕСЕН СЪС ДЕТЕКТОРА НА ЛЪЖАТА ЩОТО АКО БЕШЕ ИСТИНА ДА Е ПУБЛИКУВАЛ ДОКУМЕНТА В ИНТЕРНЕТ НЕЩО КОЕТО ГО НЯМА! ТОЯ ИМА ФЕЙСБООК И ПУБЛИКУВА СНИМКИ СВОИ НЕПРЕКЪСНАТО! СЕГА СЪС НАГРАДАТА !!! АКО ГО БЕШЕ ГРИЖА ОЩЕ НА ВТОРИЯ ДЕН ДА Е ОБЯВИЛ НАГРАДА 10 000 ЛЕВА! ЯСНО Е, ЧЕ ДЕТЕТО Е УБИТО А ВЕРСИЯТА НА БАЩАТА Е ПЪЛНА ИЗМИСЛИЦА ОЩЕ ПЪРВИЯ ДЕН ГО НАПИСАХ!
72
0
 
9
 
! Отговори
IT преди 1 година
Лог файлове от Гугъл You tube от Търсачките всичко какво е търсил по IP адрес.в последните 1г Прилича все повече на Ханибал Лектър след всяка дума, която отрони .
71
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Следствени кучета с дрешки и предмети на детенцето да извършат претърсване на гората или местата по GPS данни от оператора ,където е ходил този нотариален ***. Всичко може да е направил с детето сигурноста с която говори навеежда ,че най вероятно не е останало много от Сашко.