Оставам в опозиция, ако завися от Доган

Борисов закле симпатизантите си да му дадат пълно мнозинство в НС
26 юни 2009 09:36,
432
Оставам в опозиция, ако завися от Доган
Снимка: БГНЕС

"Ако трябва от Ахмед Доган да зависи дали аз да съм премиер и дали ГЕРБ да е на власт, ние ще се откажем и ще останем в опозиция".

Това е заявил късно снощи лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред симпатизанти във Враца.

Ако ГЕРБ не успее да има цялата власт ще останем в опозиция
Пред тях неформалният лидер на ГЕРБ припомнил изказванията на председателя на ДПС след евроизборите и заявил, че Доган "си е харесал и Синята коалиция, харесал си е и НДСВ, и ЛИДЕР, и БСП", не е казал нито една дума срещу "Атака".

"Единствените врагове за него сме аз и ГЕРБ и това е нашето най-добро алиби, защото означава, че сме различни", отбеляза той.  

"Ние сме единствената партия, която не сме били и няма да влизаме в коалиция с ДПС. Ако нямаме пълно мнозинство, ако ГЕРБ не успее да има цялата власт, за да може да прави промени, а това може да стане, ако получим 51 на сто от местата в парламента, ние ще останем в опозиция", заяви Бойко Борисов.

Още по темата
25 юни 2009 00:41
228

Той призова симпатизантите да мобилизират всичките си сили, ако искат нещо да се промени.

Денят на изборите – 5 юли, е само един ден, но за четири години, подчерта Борисов.

"Не знам колко пари има в бюджета, не знам каква дупка ще заварим, затова ние не си позволяваме да лъжем хората за пенсии и за заплати", каза още той.

"Онова, което мога да ви обещая, защото го мога, е, че ще има възмездие за всички, които крадат – за тези, които крадат ток от НЕК, които правеха заменките и които раздаваха почивни станции и други облаги", заяви в заключение Бойко Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


432
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
411
0
 
0
 
! Отговори
да си дойдем на дума преди 14 години
до 402Наистина нищо против българските турци. И те са на нашия хал......като приказката за двете риби........Едва ли нещо от краденото стига до тях,както и до нас.
410
0
 
0
 
! Отговори
До Mickey преди 14 години
Прав си, братче! Току - що ми отговори на а! Наистина НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ГЛАСУВА!!! Нека гласуват тия, които очакват да лапнат некой залък покрай новото разпределение на баницата. Ние, които го духаме винаги, само можем да си налягаме парцалките и да пасуваме. Май така е най-честно. Само че утре като предизвикат гражданска война, лошото е, че пак ние ще духаме...Мамка им!!!
409
0
 
0
 
! Отговори
Mickey преди 14 години
ВНИМАНИЕ!!! Пост забранен за форумни ченгета: (4) Последен!Та схемата е , "Патриотите" да нахъсват Догановия електорат! А Доган да им нахъсва "патриотите"-***! ТОЛКОВА Е ЯСНО с тези ИЗХВЪРЛЯНИЯ на ДС-пионката Доган! Защо някои в този сайт постват фермани, а аз трябва да поствам по няколко реда??? И този ли сайт е ЧЕНГЕСАРСКИ?????
408
0
 
0
 
! Отговори
Mickey преди 14 години
ВНИМАНИЕ!!! Пост забранен за форумни ченгета: (4) Последен!Та схемата е , "Патриотите" да нахъсват Догановия електорат! А Доган да им нахъсва "патриотите"-***! ТОЛКОВА Е ЯСНО с тези ИЗХВЪРЛЯНИЯ на ДС-пионката Доган! Защо някои в този сайт постват фермани, а аз трябва да поствам по няколко реда??? И този ли сайт е ЧЕНГЕСАРСКИ?????
407
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ВНИМАНИЕ!!! Пост забранен за форумни ченгета: (3)А сега те искат, да преметнат Света да отпуши пари по фондове и да признаят БГ за демократична държава, каквато вие мноого добре знаете , че не е! Поне 80% негласуващи го знаят! При еднопартийна система , масово гласуване се постига само КОГАТО Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО и с джипки с по трима милиционера ! О-о ченгьовците сe молят с ред сълзи и ред сополи, да гласуваме, пък за който и да е,- да се пишем гласували , а те ще натамънят останалото!
406
0
 
0
 
! Отговори
Mickey преди 14 години
Сякаш ДПС и Доган не са създадени от същия "Създател", като тях! Всяка креатура на ДС-БКП друса същото дръвче , да паднат гласоподавателчета-"патpиотчета" - и ГЕРБ и РЗС и дори СК! Дори предназначената за това ДС креатура-Волен, не може да се вреди от тях! Ръка не може хване!Всъщност при Атака случая е друг! Атака можеше много пъти да спечели гласовета на всички гласуващи ***, но това не по СЦЕНАРИЯ на ДС-БКП! За тях Атака е само за вътрешна употреба!....продължава
405
0
 
0
 
! Отговори
Mickey преди 14 години
ВНИМАНИЕ!!! Пост забранен за форумни ченгета (1): КАТО НЕ МОГАТ ДА ДОКАЖАТ НА НАРОДА, ЧЕ ГЕРБ НЕ СА ОТ ЕДНА МАЯ С БСП(а те , са),...."Създателите" на ГЕРБ , накараха техния си Доган, да ръси глупости,че той(тяхната пионка), бил управлявал България,(ха-ха-ха) за, да насъскат "патриотични" гласчета за "изборите" им! И като ревнаха новите ни "СПАСИТЕЛИ" , рИват ежедневно! И все искат да ни спасяват от Турция(?) , дето с ятаган искaла, да ни обреже, ама преди това да ни "оноди"!... продължава
404
0
 
0
 
! Отговори
До 402 преди 14 години
Прав си!!! Най-сладко е в опозиция!!! Напълно безотговорно! И директивата ще е да "изтрепем турците, че ми пречат..."Ужас!
403
0
 
0
 
! Отговори
Защо не гласувам! преди 14 години
А бихте ли ми обяснили, ама като на възрастен, а не на три годишно дете, защо всъщност трябва да гласувам??? Ето няколко причини да НЕ ГЛАСУВАМ лично аз. 1. Не мразя турците. Боли ме фарът за обръчите от фирми на Доган. 2. Нямам НИКАКЪВ ФИНАНСОВ ИНТЕРЕС или връзки с фирми на управляващата тройна коалиция. 3. Немам нищо общо с войнстващите македонци (РЗС и други). 4. Не работя във фирмите на ЛИДЕР и сие. 5. Софианец съм, но НЕ ХАРЕСВАМ СОФИЯ ДНЕС. 7. Моят глас не интересува никого.
402
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Най-големият кошмар ще бъде бате Бойко в опозиция! Този луд човек може да предизвика и гражданска война с турците, ако шефчето му Пьотеринг от ЕНП му го нашепне. Аз съм българин, обаче искам да ви питам - всъщност какъв ни е проблемът с турците??? Аз лично най-много проблеми съм имал с новобогаташи от чист български произход. Мюсюлманите поне са религиозни, ония другите направо са се самозабравили...
401
0
 
0
 
! Отговори
Qwert преди 14 години
Edinstvenite vragove za stranata ni do tozi moment sa GERB i Sinqta koaliciq i po vsichko lichi, che te shte upravlqvat zaedno i nishto nqma da moje da gi spre. Polojenieto e tragichno i nie sme si vinovni za tova...
400
0
 
0
 
! Отговори
Former преди 14 години
Da sreshtu dogan GERB moje i da sa w opoziciq, no v posledstvie shte se suberat sus Sinqta koaliciq i koshmarut shte bude oshte po golqm.
399
0
 
0
 
! Отговори
Флаш преди 14 години
Е разбира се, нали в правителството трябва да има само от твойте хора, за да се крадът повече парици, или поне да не бъдат "похабени" за джоба на друг.
398
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Sega taka kazvash, no kogato nojut opre do kokala, druga pesen shte zapeesh !
397
0
 
0
 
! Отговори
Българин преди 14 години
За който и да е, българи само гласувайте !!!
396
0
 
0
 
! Отговори
Злопаметен преди 14 години
Само "Драгалевци ще Спаси България (ДСБ) !!!!!!!!!!!!!!!
395
0
 
0
 
! Отговори
Andreshko преди 14 години
"Generala" kazva,che sa razlichni,da ne bi v partiata mu da chlenuvat samo xora s obratna rezba?
394
0
 
0
 
! Отговори
факт преди 14 години
Калинке,вашите доказаха ,че нямат потенциял ...............и пак се напъват да ги изберете ,щото имунитета пази от .......дрънголника........дето с високия потенциал си заработихте.
393
0
 
0
 
! Отговори
я помисли преди 14 години
Стамате ти колко си научил от своите учители ?Май нищо!Опитваш с тънка ирония,*** нещо не ти се удава .........кофти.Ще ти платят по ниската тарифа.
392
0
 
0
 
! Отговори
откорвено преди 14 години
Вече не смея да си включа ютията Крокодиле.Може пак на твоя пост да налетя.........Ха-ха-хаМи то да се напише друго се иска мъничко и да имаш....сещаш се кво нали?