Оставам в опозиция, ако завися от Доган

Борисов закле симпатизантите си да му дадат пълно мнозинство в НС
26 юни 2009 09:36,
432
Оставам в опозиция, ако завися от Доган
Снимка: БГНЕС

"Ако трябва от Ахмед Доган да зависи дали аз да съм премиер и дали ГЕРБ да е на власт, ние ще се откажем и ще останем в опозиция".

Това е заявил късно снощи лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред симпатизанти във Враца.

Ако ГЕРБ не успее да има цялата власт ще останем в опозиция
Пред тях неформалният лидер на ГЕРБ припомнил изказванията на председателя на ДПС след евроизборите и заявил, че Доган "си е харесал и Синята коалиция, харесал си е и НДСВ, и ЛИДЕР, и БСП", не е казал нито една дума срещу "Атака".

"Единствените врагове за него сме аз и ГЕРБ и това е нашето най-добро алиби, защото означава, че сме различни", отбеляза той.  

"Ние сме единствената партия, която не сме били и няма да влизаме в коалиция с ДПС. Ако нямаме пълно мнозинство, ако ГЕРБ не успее да има цялата власт, за да може да прави промени, а това може да стане, ако получим 51 на сто от местата в парламента, ние ще останем в опозиция", заяви Бойко Борисов.

Още по темата
25 юни 2009 00:41
228

Той призова симпатизантите да мобилизират всичките си сили, ако искат нещо да се промени.

Денят на изборите – 5 юли, е само един ден, но за четири години, подчерта Борисов.

"Не знам колко пари има в бюджета, не знам каква дупка ще заварим, затова ние не си позволяваме да лъжем хората за пенсии и за заплати", каза още той.

"Онова, което мога да ви обещая, защото го мога, е, че ще има възмездие за всички, които крадат – за тези, които крадат ток от НЕК, които правеха заменките и които раздаваха почивни станции и други облаги", заяви в заключение Бойко Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


432
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
371
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Българските мъже са грозни.
370
0
 
0
 
! Отговори
Алиен преди 14 години
абе тоя Бойко Тиквата май нещо взе да дава на заден
369
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 14 години
Те всички свестни мъже ги убиха във войната. Останаха *** и гейовете. Ще трябва да си внесем отвън май!
368
0
 
0
 
! Отговори
еми преди 14 години
Няма ли поне един достоен българин, който да прати Сокола при Аллах?!?!???!
367
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
АКО НЕ БЕШЕ БСП СЕГА ЩЯХТЕ ДА РОВИТЕ ПО КОФИТЕ!!! СТАНИШЕВ Е ВЕЛИК БЪЛГАРИН, ТОЙ Е ПОЧТИ ТОЛКОВА ВЕЛИК КОЛКОТО ЛЕВСКИ И БОТЕВ.
366
0
 
0
 
! Отговори
eвЗЕНи преди 14 години
А не е ли това измъкване от отговорността? Ако имат най-много гласове, но се наложи да влязат в коалиция (понеже нямат 51%), няма да го направят? Дори ако Българския народ им е оказал най-голямото доверие? Що за идея? Защо тръгваш на избори с условието, че най-вероятно няма да си във властта !? (няма как да вземат 51%). Аз ли нещо не разчитам правилно?
365
0
 
0
 
! Отговори
57 преди 14 години
Отлично казано генерал Борисов,Надявам се си давате сметка колко много българи Ви вярват и колко страшно за тях щебъде ако ги разочаровате.Ако се случи това не ни остава нищо друго освен да тръгнем като гастербайтери в страните където има закони за всички възмездие за престъпниците без разлика от лично състояние иобществено положение.
364
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ние ще привличаме все повече и все повече българи в редиците си.Те ще намерят при нас,честност и сплотеност,това,което го няма при другите партии.Много български фирми,ръководени от българи,вече се присъединиха към нас и вече почнаха да берат плодовете на труда си.Когато дойдат около 500 000 българи,ние ще сме готови да завземем властта с тази етнически разнородна,но сплотена партия.Тогава ще изритаме политическите недоносчета и ще създадем либерално смесено управление на българи и турци,което ще бъде за пример пред цял свят.Това е нашата цел.Който не му харесва,да се изнася.
363
0
 
0
 
! Отговори
ехеееееееййй преди 14 години
Баладично писмоНе сколасахме с четата, байо. Залудо затрихме момчетата. Залудо измряхме, Българио. Като *** ни клаха. И нека.Робува си роба робията. че що са за роба пет века? Щом овчари стадата си криеха и ни сочеха подли пътеки.Затуй ли главите ни горди анадолски дервиши побиваха. И цяла нощ клета Околчица мълчалива кръвта ни попиваше.Че ден бе! Кънтяха челата ни. Дълба ги оловото жежко. Из *** псуваше вятърът. Орлици се виеха тежко.И сбъднах молитвата. Спяха телата ни - парцаливи, низвергнати, диви. И ние кълняхме и плачехме, Дяконе: - Ще възкръснат ли в Българско живите!Ветровете са нашите мисли и тъмна вода е скръбта ни. Като мътно небе сме надвиснали - двеста неми зловещи камбани.По мъртви от мъртвите, мили народе, по-живи от живите, робе и скоте, ний пак ще превземем със гръм парахода и пак ще загинем! Подписвам се: Ботев. Балчо Балчев
362
0
 
0
 
! Отговори
boris преди 14 години
Б С П !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Долу ГЕРБ !!!
361
0
 
0
 
! Отговори
dobrina преди 14 години
Абе каквито и да ми ги говори Бойко Борисов не може да ме накара да си пусна гласа за него!!! По-скоро бих скъсала бюлетината!
360
0
 
0
 
! Отговори
alex87 преди 14 години
габриела : би било ужасно ......... ще разграбят Костов и Доган това до което още не се си прокарали ръцете и ще обучат и бойковите хора как се прави най-добре - и от това блато излизане няма да има!
359
0
 
0
 
! Отговори
Атака н 1 преди 14 години
*** тикво 354 ! Ти гледаш само бтв за да пишеш че Атака се е разпаднала .Иска ти се ама не ! Все по-вече българи /не ***/ гласуват за Атака.А на бас *** тикво, че след изборите герб и бсп за 'доброто' на бг ще си направят една коалицийка и по-нататък всичко е познато.
358
0
 
0
 
! Отговори
gabriela преди 14 години
Не знам защо но усещам че Бойко Борисов може да направи най-лошото за нашата родина Тройна коалиция - ГЕРБ-ДПС-Синята коалиция .....
357
0
 
0
 
! Отговори
НАНА преди 14 години
за какво пълно мнозинство си мечтае БОЙКО не знам ама както е тръгнало с тея негови евентуални и мн.реални коалиционни партньори като КОСТВОВ а май и ДОГАН НЕ САМО НЯМА ДА ИМА МНОЗИНСТВО А ДА НЕ ВЗЕМЕ ДА НЕ ПРЕСКОЧИ И БАРИЕРАТА-ХАХАХАХ
356
0
 
0
 
! Отговори
ФИСУЛ преди 14 години
КАКТО Е ТРЪГНАЛО И КОЛКОТО И ДА ОТРИЧА БОРИСОВ ЩЕ СИ ИМАМЕ ЧУДФЕСНА КОАЛИЦИЯ МЕЖДУ ГЕРБ,ДПС,И СИНЯТА КОАЛИЦИЯ.ПРЕДСТАВЯМ СИ КАКВО НИ ОЧАКВА
355
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Pitai Sreten Josi4 za Boiko, toi sas sigurnost shte ti razkaje neshta koito neznaesh :-)))
354
0
 
0
 
! Отговори
moi преди 14 години
ATAKA SE RAZPADNA OFICIALNO! VOLEN E ***, KOITO UREDI SIN$ETO NA VA6IQT GRUB.samo GERB
353
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ako ne vi haresva polojenieto v BG i iskate promiana-totalna, glasuvaite za ATAKA ina4e niama smisal ot dugite partii - vsi4ki sa dobre poznatite ni stari korumpirani muzuni.A ako ne vi haresva ATAKA posnete nevalidna biuletina kato prosto ia za4erknete....taka glasut vi niama da otide za Dogan!Dano me razbrahte !
352
0
 
0
 
! Отговори
Азбест преди 14 години
първо не са нападки и второ няма нищо лично. Замислете се преди да критикувате някой! Погледнете себе си и тогава изразете критика! в противен случай критиките ви не струват нищо! 0!