Оставам в опозиция, ако завися от Доган

Борисов закле симпатизантите си да му дадат пълно мнозинство в НС
26 юни 2009 09:36,
432
Оставам в опозиция, ако завися от Доган
Снимка: БГНЕС

"Ако трябва от Ахмед Доган да зависи дали аз да съм премиер и дали ГЕРБ да е на власт, ние ще се откажем и ще останем в опозиция".

Това е заявил късно снощи лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред симпатизанти във Враца.

Ако ГЕРБ не успее да има цялата власт ще останем в опозиция
Пред тях неформалният лидер на ГЕРБ припомнил изказванията на председателя на ДПС след евроизборите и заявил, че Доган "си е харесал и Синята коалиция, харесал си е и НДСВ, и ЛИДЕР, и БСП", не е казал нито една дума срещу "Атака".

"Единствените врагове за него сме аз и ГЕРБ и това е нашето най-добро алиби, защото означава, че сме различни", отбеляза той.  

"Ние сме единствената партия, която не сме били и няма да влизаме в коалиция с ДПС. Ако нямаме пълно мнозинство, ако ГЕРБ не успее да има цялата власт, за да може да прави промени, а това може да стане, ако получим 51 на сто от местата в парламента, ние ще останем в опозиция", заяви Бойко Борисов.

Още по темата
25 юни 2009 00:41
228

Той призова симпатизантите да мобилизират всичките си сили, ако искат нещо да се промени.

Денят на изборите – 5 юли, е само един ден, но за четири години, подчерта Борисов.

"Не знам колко пари има в бюджета, не знам каква дупка ще заварим, затова ние не си позволяваме да лъжем хората за пенсии и за заплати", каза още той.

"Онова, което мога да ви обещая, защото го мога, е, че ще има възмездие за всички, които крадат – за тези, които крадат ток от НЕК, които правеха заменките и които раздаваха почивни станции и други облаги", заяви в заключение Бойко Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


432
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
351
0
 
0
 
! Отговори
КУРУбашев преди 14 години
Бацила ДОГАН за България СРАМ.
350
0
 
0
 
! Отговори
SilentHill преди 14 години
Българската православна църква, за да спре най- после гаврата с тази животворяща българска националност институция. АТАКА ще бъде гарант при следващото управление, че българския национален интерес няма да бъде потъпкван.
349
0
 
0
 
! Отговори
SilentHill преди 14 години
официалният език у нас и спор по този въпрос няма. Ще пресечем законодателно и административно опитите България да бъде разчленена на анклави и да бъде представяна като механичен сбор от етноси и вероизповедания. АТАКА е за признаване на основополагаща, националнополагаща роля на Православието у нас. АТАКА има изготвен закон, който днешното мнозинство спира, но в следващия парламент ще го приемем, които връща с еднократен и безусловен акт имотите на Българската православна църква, за да сп
348
0
 
0
 
! Отговори
SilentHill преди 14 години
И накрая АТАКА си поставя за основна цел пресичането на ислямизацията на България, която сега върви с една мощна подкрепа от външни, враждебни на страната ни фактори. Ще приемем специални закони, регулиращи строежите на нехристиянски религиозни храмове. Ще въведем закон за българския език, който да отхвърли всякаква възможност за спекулации с конституционната постановка, че българският език е официалният език у нас и спор по този въпрос няма. Ще пресечем законодателно и административно опитите
347
0
 
0
 
! Отговори
ДД преди 14 години
Това е така, но ако покажем, че преодоляваме проблемите( както стана с фонд пътища) парите ни се вътановяват
346
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Към Азбест: Определено ти трябва преводач. Не е нужно да знаеш всички езици, а просто един основен от европейските.Предполага се че и президентите на тези страни знаят такъв. За екипите разбира се че си прав, но просто аз мисля, че пряката комуникация би била голям плюс.А иначе определено съм се поглеждал в огледалото и определено нямам тези проблеми. А и определено не съм искал да обидя някого(освен ББ),просто исках да си изразя мнението, а не да падаме до коментари с огледала и лични нападки
345
0
 
0
 
! Отговори
Глупак преди 14 години
хахахаххахахахахтова че се финансират от държавата е още ПО-ЗЛЕ, защото тези пари не са предвидени в бюджета!!!! В сумата на парите по фондовете има и национално участие, което сме си платили и когато го спрат това означава, че ние тези пари сме ги загубили.
344
0
 
0
 
! Отговори
ДД преди 14 години
Ако се беше поинтересувал щеше да разбереш другите страни членки на ЕС колко средства усвояват,колко са им спрени временно,колко са загубили безвъвратно и особено при нови страни членки на ЕС.
343
0
 
0
 
! Отговори
ДД преди 14 години
Ами не знам дали наясно, но единствената(по- голяма партия) без конкретна и ясна програма е герб. Аз също така мисля, че освен програмата на дадена партия, която определено е много важна, все пак трябва да погледнем и личностите, които се канят изпълняват дадената програма(това си е мое мнение). А за фондовете- да спряни са. но ако се поинтерсуваш, ще разбереш, че в момента се финансират от държавата и ако както сме започнали да спазваме препоръките на ЕК, ще бъдат възтановени.
342
0
 
0
 
! Отговори
будали преди 14 години
Няма човек, който няма недостатъци. Безспорно ББ имам ного такива. Важен е подхода на човек, който има претенциите да управлява, а той е правилен: има програма, има експерти, има индикатори за постигнати резултати. Всякакво поведение, различно от това, ни връща към блатото и към среда, която позволява БЕЗОТГОВОРНО политическо поведение
341
0
 
0
 
! Отговори
будали преди 14 години
Д.Д, позицията на ББ относно София бе следната: "не мога да вкарам в ред за 4 години неща, които са в застой от 60!" има един термин, казва се популизъм, има хора, които си служат с него, има и обратна страна - да казваш истината. аз тук виждам обратната страна, виждам реална оценка на ситуацията от един политик и ще гласувам за него.
340
0
 
0
 
! Отговори
Азбест преди 14 години
за комуникацийте ти помагат комуникационните средства и екипи от преводачи. ако трябва да се срещам с премиера на таджикистан, не трябва да ползвам преводач така ли?
339
0
 
0
 
! Отговори
Азбест преди 14 години
грешката ти е, че не си се погледнал в огледалото преди да говориш за другите хора. това е и грешката на много от нас. вижте се първо и тогава критикувайте другия.
338
0
 
0
 
! Отговори
будали преди 14 години
до: Д.ДТи нормален ли си? защо спряха фондовете, защо сме обявени за най-корумпираната държава, защо сметките за ток и храна изяждат цялата ми заплата, сигурно защото ББ ме е преебал. ХОРА, не трябва да се обсъждат личности, епитети, билбордове и пр. обсъждат се ПРОГРАМИ. Браво на човека, който постна програмата на АТАКА, добра или лоша, поне я има! А яне, който взе 5% от опозиционните гласове, той какво предлага??
337
0
 
0
 
! Отговори
ДД преди 14 години
Нямах предвид, че е нужно да знаеш дори един език, за да управляваш. Това просто е преимущество и определено би помогнало за комуникациите ти с Европейски политици. И опрелено в Европа ценят тези комуникации, личния контакт, а не чрез преводачи
336
0
 
0
 
! Отговори
ДД преди 14 години
Благодаря за забележката за прилагателните. Грешката е моя.
335
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Та те с един град не могат да се оправят, а са тръгнали България. Това е безсрамно! Или г-жа Фандъкова- тя с детските градини не може да се оправи, а искала министър на образованието да става? Е как става това?
334
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Бъди силен в живота,защото ще видиш реки без вода и гори без листа,небе равнодушно и черно,слепец ще те води по правия друм и може би тъй ще се случи,че някой *** ще те учи на ум,клеветник на чест ще те учи...
333
0
 
0
 
! Отговори
Д.Д преди 14 години
Четох, че бодигарда не е крал, че бил кмет и половина. Е как става това? Някой поглеждал ли е София на скоро. Естествено, че не той е виновен за всичко, Софиянски също се постара. Как може да е успешен кмета, но в същото време за хиляди деца да няма детски градини( справка: но кмета има хиляди медийни изяви) и в същото време София да е в окаяно състояние. Никой не му търси отговорност на него и на зам.кмета Фандъкова, къде са детските градини, къде отидоха парите? И те ще се готвят да управляват
332
0
 
0
 
! Отговори
Азбест преди 14 години
необразован и неинформиран са прилагателни и се пишат слято! симпатизираш на онези, които не могат да пишат на български!