Станишев нахъса червените за местния вот през 2011

Трябва да бъдат избрани най-голям брой кметове, каза той
21 фев 2010 19:02,
178
Станишев нахъса червените за местния вот през 2011
Снимка: БГНЕС

"Основната задача на БСП на предстоящите местни избори през 2011 година е да повиши социалния ангажимент към хората, както и да бъдат избрани най-голям брой кметове и общински съветници по места. Освен това ще се работи за изграждането на лява визия, ориентирана към хората, т.е. БСП ще следва политиката, която хората искат".

Това каза лидерът на БСП Сергей Станишев по време на Национално съвещание с председателите на областните и общинските съвети на партията в Пловдив.

На двудневния форум червеното ръководство реши да подкрепи идеята на младежите от БСП за създаването на "бяла книга", в която да се описват най-належащите проблеми във всяка една община.

Още по темата

Станишев се обяви в подкрепа на изказването на президента Георги Първанов, че трябва да се отворят икономическите досиета на прехода.

"Става дума за досиета на Държавна сигурност, за това как се извършва българският преход, как се натрупаха гигантски богатства, как тези ресурси, които се оказаха в частни ръце при приватизацията на безценица, влияят на политиката и на политическите партии", посочи Станишев.

"Не споделям виждането и предложението на лидера на ДСБ Иван Костов да забравим миналото и да гледаме напред - ако не се изчистят нещата, няма как да стъпим на здрава почва", добави той.

На въпрос как ще определи случващото се в МВР в последните месеци, Станишев каза, че не е компетентен по въпросите на МВР, но винаги е давал рамо на МВР по време на своето управление.

"В последните месеци ми прави впечатление, че новините в страната са бюлетин на МВР", подчерта още лидерът на левицата.

Според него държавата се управлява чрез МВР от МВР, така че тази тематика засенчва всички други тематики в ежедневието на българите.

"Целенасочената политика на ГЕРБ в последните месеци е овладяване на всички структури на ГЕРБ на всички нива, като се назначават хора, които да служат на партията, а не на обществото. През мандата на БСП е работено максимално за създаване на условия за развитие на икономиката", завърши той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


178
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
151
0
 
1
 
! Отговори
jooro преди 14 години
ако сменят Станишев с Кадиев или Корумбашев може и да имат успех ........
150
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Инджи,турско изчадие такова...ти не следиш ли развитието на кризата,че правиш толкова *** коментари бе.Много ясно,че по времето на тоя *** е имало повече работа,при положение,че по неговото време кризата едва едва навлизаше в България.Божеееее,колко прости хора има по тоя свят,толкова пък елементарна логика да нямаш!!!Как го бил направил,знаеш ли как го направи,като остави хората да работят къртовски труд за по 500лв. заплата,докато той си изкупи земи из цяла България за стотинки
149
0
 
2
 
! Отговори
на преди 14 години
Като гледам структурите на местно ниво на ГЕРБ... бе имат шансове ***... колкото и да е *** това.
148
1
 
2
 
! Отговори
МУСТАФА преди 14 години
сто кила ракия давам за тебе и четири боркана люти чушки. Първата ми жена е малко серт, ама по душа е добра, не ме бие често. Идеално ще си паснете.
147
3
 
2
 
! Отговори
МУСТАФА преди 14 години
Серго, обичам те.
146
1
 
4
 
! Отговори
БАЙ ДЕЛЧО преди 14 години
СТАНЕШЕВ Е ЕДНО ГОЛЯМО РУСКО ***!
145
4
 
2
 
! Отговори
Инджи преди 14 години
Каквото и да си говорим безработицата при управлението на Станишев не беше толкова голяма и имаше работа за всеки 5, не знам как го постигаше, но важното е, че поне не усещахме кризата толкова колкото сега!
144
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Аууууу,тук мирише на милиционерски обувкиииииии!!!!Обувките на члена на БКПЕЕЕЕЕЕ и БСПЕЕЕЕЕЕЕЕЕ,бодито на Бай Тодор и Бай Симеооооооооооон!!!!!Бягайте,тук смърди на фелдфебелиииииииииииииииииии!!!!
143
3
 
4
 
! Отговори
;) преди 14 години
ПОЗДРАВЛЕНИЕ ЗА СНИМКАТА!ИЗЦЯЛО ОТРАЗЯВА СЪЩНОСТТА НА ЕДИ ***.
142
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
НЕ мога да го гледам този *** много ме дразни кофти муцуната му
141
3
 
4
 
! Отговори
Гражданинът преди 14 години
Не мога да разбера защо плюете г_н Станишев,той е много по_добър политик.Откак той се махна,жената остана без работа,доста се смъкна и моята заплата.Отгоре на това трябва да плащам и нейната здравна осигуровка.
140
3
 
3
 
! Отговори
Bat Gatio преди 14 години
Искат да вземат най-монго кметове ЗАЩО? Ами от там ще минават основните програми по еврофондовете. Не се на крадоха.
139
3
 
7
 
! Отговори
nue преди 14 години
надявам се БКсП да не съществува през 2011!
138
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ако не си разбрал,в момента сегашното правителство се опитва да ликвидира последиците от предишните управляващи!и аз опитах какво ли не но съм безработа ! Дори и да не ги гледаме какво правят по телевизията ако живота стане по лек ще го усетим по джоба си а то какво все едно и също увеличение на тока на водата и най важното няма работа дреме ми кои е виновен и ,че всяка вечер ми дават клипче от МВР как лошите ги тръшват по лице на земята.Да видиме какво ще направят с ЗАМЕНКИТЕ !
137
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Снимката кърти отвсякъде обаче!
136
3
 
9
 
! Отговори
Pfff преди 14 години
Аз знам как ги нахъсва ... с хляб и амфети ! :)))) Те така цялата държава се опитаха да нахъсат, ама ... де**а и херцозите са тия *** пробити :)))))
135
4
 
13
 
! Отговори
Читател преди 14 години
"Станишев се обяви в подкрепа на изказването на президента Георги Първанов, че трябва да се отворят икономическите досиета на прехода." А къде беше Първанов досега-8 години не спомена за тези досиета. Сега, понеже иска да основе нова партия, се замисли много за народа. А да не говорим за Станишев, който си затваряше очите за всички машинации, а и участваше в тях. Глупавите да гласуват отново за БСП и Първанов. 90 % от народа вече не ги иска!!!
134
3
 
14
 
! Отговори
българина преди 14 години
Какъв Станишев бе,за тоя само затвор.тоя изопщо не работи за България а против нея.Не виждате ли гадните му злобни очички как само шарят и гледат да спретнат някоя интрига.Той сега е като в небрано лозе,защото следващата операция на МВР ще е срещу него и ще се казва НАСРАНИТЕ или ПРЕЕБАНИТЕ итой ще е главният обвиняем.
133
3
 
7
 
! Отговори
123.... преди 14 години
Ако не си разбрал,в момента сегашното правителство се опитва да ликвидира последиците от предишните управляващи!А това,за съжаление,неможе да стане без участиетона МВР защото те си бяха шайка разбойници!Нашият народ не е научен да мисли,комунистите ни казваха,че не ни трябва,и за съжаление навиците се изкореняват трудно!Затова такива търтеи като Станишев все още имат слушатели.Партията иска само подчинение и живота става като песен......
132
1
 
5
 
! Отговори
???? преди 14 години
Ти си или много ***,или ти плащат за да пишеш коментари!!!!!Не е възможно да си мислещ човек!!!!!!!!!!!!!!!