Мокро шоу в парламента

Депутат от РЗС плисна вода към колега
Обновена: 20 яну 2011 14:56 | 20 яну 2011 12:42,
253
Мокро шоу в парламента
Снимка: Булфото

Депутатът от РЗС Емил Василев плисна вода към Тодор Великов, независим народен представител, по време на изказването на Великов от парламентарната трибуна. 

Потърпевшият в това време четеше писмо до Яне Янев, в което се споменава за заем от 100 000 за предизборна кампания. 

В отговор председателят на парламента Цецка Цачева отстрани Емил Василев за три пленарни заседания и даде пет минути почивка.

Вчера Василев обяви гладна стачка като протест срещу търговията с гласове на депутати в подкрепа вота на доверие към правителството.

Още по темата

Преди днешния инцидент в НС председателят на БСП и на ПГ на Коалиция за България Сергей Станишев заяви от парламентарната трибуна, че премиерът иска вот на доверие от себе си и от Волен Сидеров. 

Станишев посочи, че министър-председателят иска вот на доверие от тези народни представители, които изпълняват безпрекословно всичко, което им каже. 

Според социалиста Бойко Борисов се поставя в ясна зависимост, става заложник на партия "Атака".

Не си правете илюзия, че с този вот може да "захлупите" скандалите и недоверието на хората, посочи лидерът на БСП. 

"Слагате в момента похлупак на едно врящо гърне, което рано или късно ще гръмне, защото вашето правителство подклажда огъня под него всеки ден", предупреди той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


253
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
235
0
 
1
 
! Отговори
предложител преди 13 години
Новия девиз на народното събрание да е : РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ. Плащам подмяната на буквите.
234
2
 
1
 
! Отговори
До Дядо Гоашо преди 13 години
ДА ЖИВЕЙ ДА ЖИВЕЙ Бойко Борисов ДА ЖИВЕЯТ щом нещеш тикви ДА ЖИВЕЯТ всички ДИНИ
233
2
 
6
 
! Отговори
гого преди 13 години
БАТЕ БОЙКО, ТИ СИ МЪЖ!!!!!! по- добре мъж като ББ, да ни управлява, отколкото ***, като предишите!!! мачкай гейзерите, БАТ'БОЙКО, ха така!!
232
4
 
4
 
! Отговори
САН ДЬО преди 13 години
ТЕ ТВА Е ДВОЙНАТА КОАЛИЦИЯ ГЕРБАТАКА В БАТАКА! СЕГА НИКОЙ НЕ МОЕ ДА ИСКА ВОТ НА ДОВЕРИЯ ИЛИ ПЪК НЕДОВЕРИЕ ЦЕЛИ 6 МЕСЕЦА! ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ ГЪРНЕТО ИМА ДА СИ ВРИ И ТО БЕЗ ОКСИВОДОРОД /ВОДА/!?! ША ВИДИМ ЛИ ГЕРБАТАКАТА В БАТАКА!?!
231
4
 
6
 
! Отговори
Дядо Гоашо преди 13 години
До 232 Престани с тези тикви защото явно си БСП ***.Толкова си некадърен ,че освен тиква и то голяма ти не познаваш в живота...
230
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Според социалиста Бойко Борисов се поставя в ясна зависимост, става заложник на партия "Атака". Ама ВЕРНО ЛИ ВЕ?? Както ти беше заложник на ДПС и НДСВ или по друг начин??
229
1
 
1
 
! Отговори
Dimiter преди 13 години
*** i zaglavieto!Napravo kurtite miFki s tova!Az otnachalo si pomislih che e imalo "Mis mokra flanelka" v parlamenta!:):):)
228
1
 
1
 
! Отговори
Dimiter преди 13 години
Mnooo zl'e!
227
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
До 223: Мога само да предполагам какво искаш да кажеш, но затова пък съм абсолютно сигурен колко си неграмотен! На фона на многобройните ти правописни, стилистични и пунктуационни грешки трябва да ти кажа само едно - колкото си образован, толкова си умен и духовит... Плямпалник!
226
3
 
4
 
! Отговори
Аспарух преди 13 години
Това поведение на депутата за пореден път доказва, че не само сме последни в ЕС по всички показатели, но сме последни и по достойно поведение. Липсата на акъл не води до нищо друго освен и до липса на уважение към колеги и смешни постъпки. Истината е проста - в БГ никога не е възможно да има силна коалиция, качествени управляващи и тепърва ще затъваме още. И как да е иначе, след като най-простия води стадото ...
225
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Да живей ББ Да живей ЦЦ Да живей Волен Да живеят всички тикви
224
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ай-сиктир бе
223
3
 
14
 
! Отговори
moegs преди 13 години
То това е цирк направо, а не НС.
222
4
 
20
 
! Отговори
мани се боко преди 13 години
циркът в парламента е пълен! пионерчетата се отчитат пред пред живия идол- вожда, за да му замажат нацвъканото от цецко, защото този срамен водевил е заради цецковото осересяване. добре,че не сме америка, току виж сме нападнали някой по жалък и от нас, за отклоняване на вниманието и бягане от тежката отговорност за чадъра над някои бизнеси. ако съм опозицията ще напусна този срамен цирк. министрите говорят за някоя друга страна- тук хората ЖИВЕЯТЛОШО И ВСЕ ПО-ЛОШО и ИМА ВСЕ ПО-МАЛКО ДЕМОКРАЦИЯ!
221
0
 
6
 
! Отговори
Мария преди 13 години
До 206 : РЕД ,ЗАКОННОСТ И СПРАВЕДЛИВОСТ,които няма в тази държава.
220
0
 
9
 
! Отговори
Мария преди 13 години
РЕД,ЗАКОННОСТ И СПРАВЕДЛИВОСТ, които няма в тази държава .
219
5
 
15
 
! Отговори
аз преди 13 години
ама управляващите начело с човекът слънце и физкултурника днес нещо много изнемогват бая са я оплескали милите щом легнаха на "Болен" май това е началото на края .От утре да делят комисионните и бай
218
0
 
5
 
! Отговори
Юберменш преди 13 години
Ми че те *** са сравнително безопасни, драги - малоумният български гласоподавател все още не е гласувал за тях. (:
217
2
 
1
 
! Отговори
Мария преди 13 години
До :анти-РЗС Ти да не си от Небесното войнство на архангел Михаил ? Не се прави на толкова праведен , чист и непорочен.
216
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Как не ви е срам да обиждате най -добрия най -способния най-добрия -демократ най-добрия спортист човека мускул без нито една гънка навсякъде по тялото най -добрия премиер до сега който най-добре може да издаде присъда за всеки по телевизията или в ефир Той не спи не яде няма приятели мисли само за вас *** и неблагодарни мръсни комунисти ДА ЖИВЕЕ БОЙКО ДА ЖИВЕЙ ВОЛЕН ДА ЖИВЕЙ ЦЕЦО ТЕ СА НАШАТА ОПОРА ТЕ СА НАШЕТО БЪДЕЩ УРААААААА-умните винаги ще разберат какво казвам всъщност