Плевнелиев кани Дилма Русеф да инвестират в "София тех парк"

Двамата разговаряха на конференцията на ООН "Рио+20"
23 юни 2012 10:38,
109
Плевнелиев кани Дилма Русеф да инвестират в "София тех парк"
Дилма похапва българска питка по време на посещението си в Габрово през октомври м.г. Снимка: архив Булфото

План за активизиране на двустранните икономически връзки са съгласували президентите Росен Плевнелиев и Дилма Русеф по време на срещата си в Рио де Жанейро на третия ден от Конференцията на ООН за устойчиво развитие "Рио+20".

Изпълнението на плана ще започне с посещение на бразилска делегация, която да набележи секторите и възможни проекти, привлекателни за бразилските инвеститори.

Още по темата

Бразилските представители ще проучат на място и възможностите за участие в реализацията на бъдещия технологичен център "София тех парк".

Президентът Плевнелиев покани Бразилия и за стратегически партньор на България в областта на земеделието и производството на храни.

Държавният ни глава представил и основните макроикономически показатели на България в момента и посочил, че страната ни е единствена в Европа, чийто кредитен рейтинг се повишава в условията на криза.

Президентът Русеф пък се ангажирала в близките месеци да изпрати представители на правителството и на бразилския бизнес в България, за да проучат на място възможностите за стартиране на съвместни проекти и на смесени предприятия.

Пред Плевнелиев Дилма Русеф е припомнила и емоционалната си обвързаност с България и определила като вълнуващи спомените си от посещението в страната ни през миналата година.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


109
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
0
 
0
 
! Отговори
ДА! преди 11 години
И ако стане това,нашия Гълъб що да не си доизлежи присъдата като пиколо на входа на парка!? Нещо като пробация да измислят...Да носи куфари по цял ден,така поне полза ще има от него...
68
7
 
6
 
! Отговори
Позитивен преди 11 години
Леле, тук има толкова негативни хора с коментари в този сайт, те мразят самите себе си, че са живи. Ако пипнат един акумолатор ще го разредят на секундата от негативност. Как живеят незнам :))
67
7
 
3
 
! Отговори
Handel преди 11 години
Да живее световната революция. Понеже си нямаме *** тук, да си внесем чак от Бразилия!
66
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какъв Техно Парк бълнува тоя ***. Съвсем скоро Бизнес Парка ще е само съвкупност от празни сгради.
65
1
 
19
 
! Отговори
галактика преди 11 години
На практика нищо няма да се получи.... Но не ДИЛМА ще има вина за това.
64
1
 
10
 
! Отговори
dragunov7.62 преди 11 години
Внос на млади бразилки да оправят отрицателният прираст .
63
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Откачената му женица дали ще присъства?
62
1
 
13
 
! Отговори
7 преди 11 години
Този щто не инвестира тои. ми Щото е мишок
61
1
 
4
 
! Отговори
до Нина преди 11 години
Нинке,вас муджахидините такава тояга ви готвят,че ще има да висиш на Свиленград и да се молиш да те пуснат обратно в България,ама ще е късно.
60
1
 
5
 
! Отговори
Менгеле преди 11 години
Тази Нина съм я изпуснал май :))) Предполагам е чистокръвна българка която след успешен емигрантски опит вече не си спомня как баба й Станка я е гледала в село Кликач,Карнобатско!!! Всички българи сме еднакви....с къса памет и нечовешко самочуствие....този феномен се проявява задължително след първия месец в странство!! А на Нинка ще кажа:Оглеждай се и се страхувай и от сянката си която като нищо се материализира в психясал арабин накичен с взривове....нас ни остави да си се оправяме сами!!!!!!
59
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
VIVA BRAZIL ! VIVA DILMA !
58
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Последни новини : турски изтребител изгармян над Сирия !
57
3
 
4
 
! Отговори
ариец преди 11 години
Искам сапунче от Нина , някой ще се заеме ли ?
56
0
 
14
 
! Отговори
до Нина преди 11 години
Родена си в България, а пък си еврейка така ли? Ако е така защо си слагаш българско име на ника? И ако България не я чувстваш като Родина, защо те вълнуват проблемите и? Такива сеирджии станахте твърде много и хайде с поздрав за здраве от БЪЛГАРИЯ.
55
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ne vervai na balgarite dilma te prosto izpolzvat tvoiata nostalgia da inveshtirash i otkradnat prite..ne gi pozvash kvi sa dolni mishoci.biznesmenite im sa servitiori i vdr.paraziti oligasite im sashto kradci izmenici i predateli parazitirashti s laja i izmama za smetka na raroda.
54
4
 
5
 
! Отговори
мамка му и копеле преди 11 години
Първанов е по-велик от Плевналиев! Даде на американците българските военни бази, при това безплатно.
53
0
 
5
 
! Отговори
до Нина преди 11 години
Заминавай си в някой ваш форум и си боледувай за вашите проблеми
52
3
 
5
 
! Отговори
Нина до 85 преди 11 години
Дано, но поне не оставяйте раково болните да умират в мъка и болки..и детската смъртност понижете поне малко.
51
2
 
11
 
! Отговори
до Нина преди 11 години
Ох тя в Израел била :)))а седи си там, коментирай си там Вашите политици, оправете се с палестинците................пък тогава ни давай акъл:)))А иначе ние си съществуваме от векове и ще продължим да съществуваме векове
50
13
 
7
 
! Отговори
Нина преди 11 години
Ако съм била твърде груба, прощавайте. Вас човек трябва да ви удари по-силно с тоягата, за да ви извади от заблужденията и транса, в който изпадате....ако съм груба е за добро, за да ви стимулирам към осъзнаване на реалното ви положение. Само с хуббави приказки и усмивки няма да тръгнат нещата никога на добре при вас. Познавам ви добре психологията.